Salah sawijining dilema paling gedhe saka saben pangguna Instagram diringkesake ing pitakonan ing ngisor iki Sapa sing ora ngetutake aku ing instagram? Yen sampeyan kepingin weruh sing mandheg ngetutake sampeyan saiki bakal ngerti:

Tindakake klasik kanthi tindakake Instagram Pengaruh kanggo jumlah pandherekane ing akun sampeyan, padha ngetutake sampeyan supaya sampeyan uga ngetutake.

Nanging, praktik iki kurang migunani lan ora ana gunane amarga umume wektu sampeyan ora ngerti sapa sing dianggo, sanajan sampeyan wis nggayuh kaca kasebut kanggo njaluk pengikut ing Instagram gratis

Para pengikut kasebut gampang banget nanging nalika wong-wong sing dipercaya mandhiri sampeyan ora padha, ing wektu kasebut sampeyan pengin nemokake sing mandheg ngetutake sampeyan lan banjur nggawe ora iso menyang akun kasebut.

Napa aku ngerti sapa sing ora ngetutake aku ing Instagram?

Iki gumantung ing jinis profil sing sampeyan duwe.

Yen sampeyan duwe akun pribadi sampeyan bisa njupuk kebebasan ngubungi pangguna amarga bisa uga ditindakake kanthi alesan sing ora penting, ing akun perusahaan iku luwih angel, sampeyan kudu nganalisa yen ana sing gagal ing postingan sampeyan. Mungkin sampeyan wis miwiti:

  • Nerbitake konten sing ora cocog luwih asring tinimbang biasane
  • Gunakake konten sing padha ing kabeh jaringan sosial kanggo nggawe duplikat informasi
  • Mungkasi ngirim konten lan nglirwakake akun kasebut
  • Para pengikut sampeyan ora nggunakake konten jaringan sosial iki lan wis diganti dadi platform liyane

Ngerti masalah ilang para pengikut bisa nambah visibilitas, interaksi, merek lan keuntungan bisnis sampeyan.

Piranti kanggo ngerti sapa sing ora ngetutake aku ing Instagram

Ing Instagram, gampang ngerti sapa sing sampeyan tindakake lan sing ngetutake sampeyan, priksa bagean kasebut ndherek lan ndherek.

Nanging yen sampeyan pengin ngerti sing ora ngetutake sampeyan Sampeyan wis kasedhiya aplikasi / alat sing saiki paling apik ing pasar:

Crowdfire:

Punika a aplicación Digawe ing 2010, sing ditrapake ora mung kanggo Instagram, nanging uga kanggo Twitter, WordPress, Shopify, Youtube, Pinterest lan liya-liyane. Dheweke janji bakal nulungi sampeyan posisi ing jaringan. Cocog kanggo pengusaha, bisnis cilik, pengaruhe, microinfluencers, seniman, cekak, sapa wae sing pengin ningkatake kehadiran ing internet.

aplikasi wong akeh sing mandheg nututi aku

Kirim kiriman biasa kanthi konten menarik sing ana hubungane karo karakteristik kiriman profil sampeyan ing jam tambah lalu lintas, kanthi kemungkinan program kasebut saben minggu.

Nduwe mesin telusuran sing nuduhake profil sampeyan karo para pandherek lan sampeyan bisa nyalin, menehi pilihan kanggo nderek kabeh kanggo mbantu sampeyan. tambahake para pamirsa, liwat mesin telusuran kata kunci. Filter akun sing ora aktif lan bisa sesambungan karo wong saka jaringan sosial liyane.

Bagéan saka manajemen akun kalebu pangiriman pesen otomatis kanggo welcome pengikut anyar sampeyan. Uga ngidini sampeyan ngerti sapa sing mandheg ngetutake sampeyan. Sapa wae sing ngetutake sampeyan lan sing mandheg ngetutake sampeyan bubar, iki dikenal minangka "Check Check".

Iki kalebu fungsi whitelist ing ngendi sampeyan bisa nuduhake menyang pangguna pangguna sing ora pengin mandheg ing ngisor iki lan dhaptar liyane sing bisa kalebu profil sing sampeyan ora kasengsem ing ngisor iki. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngatur saran sing bakal ditawakake CrowdFire.

Ing asas CrowdFire nawakake fungsi kanthi cara winates lan gratis, supaya entuk akses menyang pilihan lanjut sing kudu mbayar layanan kasebut.

Download Crowdfire

NoMeSigue.com

Iki minangka aplikasi web sing uga kasedhiya kanggo piranti Android, sing sampeyan bisa ndeleng kanthi cara sing gampang banget sing sampeyan tindakake lan ora ngetutake sampeyan ing jaringan sosial, khusus Twitter lan favoritku, Instagram.

Su fungsi cukup padha karo CrowdFire:

  • Iki nuduhake sampeyan "Ora Pengikut"
  • Uga ngidini sampeyan ndeleng sapa sing ngetutake sampeyan ing Instagram
  • "The Fans", utawa apa sing padha, sing ngetutake sampeyan, sanajan sampeyan ora ngetutake
  • Mutual ranging
  • Nduwe fungsi "Copy Followers" sing bisa mlebu jeneng pangguna akun sing sampeyan bersaing supaya bisa ndeleng lan ngetutake sing ngetutake, lan mula dheweke uga kepengin banget melu sampeyan.
  • Kanthi "Priksa Persahabatan" sampeyan bisa ndeleng manawa akun nderek sampeyan, sampeyan ngetutake utawa loro
  • "Ndhaptar" utawa "Dhaptar Putih" kanggo nyelehake kabeh akun sing ora dikepengini, sanajan ora ngetutake sampeyan
  • "Dhaptar Ireng" sing bisa sampeyan lakoni kabeh wong sing sampeyan ora tindakake lan ora pengin golek saran ing saran.

Iki kabeh fungsi sing bisa diakses kanthi gratis, yen sampeyan ngundhuh versi Pro aplikasi, sampeyan uga bisa ndeleng "Mantan pandherekipun" sing ngetutake sampeyan lan ora (migunani kanggo ngira yen konten sampeyan cocog karo target tartamtu) lan "pandherekane anyar" kanggo ndeleng sing kepincut karo konten sampeyan

Sembarang pilihan sing njaluk data kudu dideleng, ndeleng apa sing dicritakake babagan review lan komentar lan rating sing beda ing toko aplikasi, sing bisa nuntun kita babagan kesahihan lan keandalan aplikasi kasebut, sawise sampeyan kabeh ngandelake data akses menyang akun Instagram.
Download Nomerigue kanggo Android

Unfollowgram

Iku aplikasi sing populer banget, gratis, prasaja, nanging banget efisien sing ngidini sampeyan ngatur pandherek panjenengan lan ndherek ngerti sapa sing wis mandek sampeyan ing Instagram.

Cara ngerti sapa sing ora ngetutake sampeyan ing Instagram karo Instagram Unfollowgram Iki gampang banget, sampeyan bisa ngerti kanthi kepiye pangguna sing sampeyan tindakake ora ngetutake sampeyan. Sampeyan uga bakal ndeleng profil wong-wong sing ngetutake sampeyan lan sampeyan ora ngetutake. Antarmuka banget grapyak lan mung kanthi siji klik sing bisa dituduhake sapa sing pengin sampeyan tindakake utawa durung rampung.

Algoritma operasi kasebut tanggung jawab kanggo mbandhingake statistik pandherek lan pandherek sampeyan, sing nyedhiyakake saben sesi informasi sing dianyari kanggo wayahe sambungan kasebut.

Nganyari: Unfollowgram saiki bisa digunakake kanggo twitter amarga ditampilake ing pesen ing ngisor iki

unfollowgram ora bisa mlaku ing instagram

Cepet-kosong

Yen apa sing digoleki kajaba ngerti sapa sing ora ngetutake sampeyan ngilangi wong-wong iki Aplikasi web mbayar iki bisa ditindakake kanthi khusus kaya jeneng kasebut: Cepet.

Kanthi Cepet-kosong, kita bisa mandheg akun trek "massively", Utamane migunani kanggo wong sing ngatur pirang-pirang akun utawa akun kanthi akeh pandherek, saengga sampeyan bisa ngilangi akun pandherek sing ora dikarepake, lan pandherek memedi sing ora nyumbang apa-apa kanggo akun sampeyan.

  • Mlebu cepet mung alamat email lan sandhi
  • Tambah kabeh akun Instagram sing dibutuhake karo jeneng pangguna lan sandhi
  • Sampeyan bisa tuku bungkus saka unfollows lan luwih sampeyan tuku rega sing luwih apik sing bakal dipikolehi
  • Cepet kanthi cepet ngidini sampeyan ngaktifake mode otomatis supaya ora ngetutake wong-wong sing ora ngetutake sampeyan
  • Sampeyan uga bisa nggawe "Dhaptar Putih" kanggo kalebu kanca utawa selebriti sing ora ngiringan, sanajan ora ngetutake sampeyan
  • Pembayaran bisa ditindakake dening PayPal utawa kanthi kertu kredit

sing ora ngetutake aku ing instagram karo instagram sing ora kosong

Karo sampeyan ora kudu nindakake proyek kanthi manual lan siji, sampeyan bisa nindakake 200 ora tetep saben dina. Iku yaiku nglengkapi yen sampeyan kudu eling amarga efektif banget, sanajan ora kaya aplikasi sadurunge sing kasebut, iki ora bakal nuduhake sapa sing ora ngetutake sampeyan.

Bab sing apik yaiku bakal ngidini sampeyan nyingkirake ora ana pengikut ing Instagram cepet.

Cepet-suwe ora bisa diprogram, bisa mbedakake saling melu supaya sampeyan ora mandheg nututi, kanthi ora sengaja, wong sing ngetutake sampeyan. Lan uga nawakake pilihan "dhaptar putih" saka profil kasebut sing ora kasengsem ing ngisor iki.

Download Cepet-kosong
Yen sampeyan ora ngerti carane ndownload video saka instagram, priksa Tutorial iki carane download video instagram liwat ponsel lan / utawa komputer

Instafollow

sing ngetutake aku lan sing ora ing instagram kanthi instafollow

Iku aplikasi banget gampang digunakake, populer lan efektif kanggo manajemen Instagram. Nduwe konfigurasi kanggo pangguna sing ngakses app gratis lan nawakake katalog fungsi sing luwih lengkap kanggo pangguna saka cara pembayaran.

Instafollow uga bisa digunakake minangka a aplikasi kanggo ngerti sapa sing mandheg sampeyan ing instagram. Sampeyan bisa ngerti sapa sing ora ngetutake sampeyan, sing mandheg ngetutake sampeyan, sing ngetutake aku ing Instagram lan bakal duwe nomer sing kasedhiya sing bakal ngerti sampeyan ngerti akeh pira pengikut anyar, sing dadi penggemar sampeyan, sing ngalangi sampeyan, apa sampeyan foto paling apik, sing sampeyan seneng lan sing seneng karo dheweke.

Instafollow nawakake sampeyan ditambah sing bakal ngidini sampeyan ngatur macem-macem akun lan turuti sapa sing pancene ngajeni.

Kanthi aplikasi gratis sampeyan bisa ngerti carane akeh pengikut anyar sing sampeyan lan carane akeh sing mandheg ngetutake sampeyan. Bakal nuduhake sampeyan sing dadi penggemar lan kanca sing padha karo wong sing ora ngetutake sampeyan. Kemungkinan ngatur akun nganti pangguna 10.000.

Versi Premium saliyane entuk manfaat saka mode gratis, menehi kamungkinan kanggo ngerti sing ngalangi sampeyan. Gratis pariwara lan sampeyan bisa ngatur sawetara akun.

Fungsi liyane sing uga dibayar kalebu:

Verifikasi pengikut hantu, penggemar, pengikut sing paling apik, klasifikasi pengikut sampeyan miturut kegiatan lan popularitase. Analisis popularitas publikasi sampeyan.

Download InstaFollow
Akeh sing maca wis takon babagan aku ndeleng instagram pribadi lan kepiye carane Sampeyan bisa ngerteni kabeh informasi sing wis dakkepakake.

Pengikut Trek kanggo Instagram

pengikut trek kanggo instagram

Aplikasi liyane lengkap kanggo neliti lan nganalisa kabeh kegiatan ing akun sampeyan. Kasedhiya mung kanggo sistem operasi iOS lan sing paling menarik yaiku:

  • Sesambungan para pengikut / dudu pandherek sampeyan ing kiriman sampeyan
  • Pangguna sing ora seneng karo kegiatan sampeyan
  • Konten sing paling cocog kanggo sampeyan
Download Trek Pengikut kanggo Instagram

Analyzer IG

app analyzer sing ora ngetutake sampeyan

Aplikasi iki uga kasedhiya kanggo apel lan mboko sithik pangsa pasar amarga popularitase. Mbutuhake iOS 10.0 utawa mengko lan gratis, sanajan kalebu fitur pembayaran maju. Iki minangka fungsi sing ditampilake ing toko app:

  • Temokake sapa wae sing ora ngetutake aku
  • Mungkasi kanthi langsung
  • Analisis rinci babagan para pengikut sampeyan
  • Lacak lan nganalisa para pengikut sampeyan
  • Temokake follower apa sing ora ngetutake sampeyan
  • Iki uga ngidini nggambarake jumlah sing seneng
  • Jangkauan total akun (uga ing Twitter)
  • Sejarah lengkap profil sampeyan seneng evolusi
Download IG Analyzer

Pengikut PRO kanggo Instagram

Pungkasan, alat sing fungsional banget iki kanggo ndeleng sawetara detik sing ora manut karo sampeyan, saliyane fungsi liyane. Aplikasi iOS iki minangka alat analisis tindakake sing bisa dilacak meh kabeh kegiatan sing dumadi saben dina ing akun sampeyan.

Iki ngidini nyorot penggemar sing paling aktif supaya bisa komunikasi, kabeh seneng sing digawe lan akeh pilihan kanggo nglacak profil sampeyan kanthi lengkap. Kanthi metrik kasebut, sampeyan bakal ndeteksi kabeh pandherek sing bisa uga tindakake timbal balik nanging wis mandheg ndeleng akun sampeyan.

Pandherekane Pro + Instagram

Free download Pengikut PRO kanggo Instagram

Pengikut App Unfollowers

Aplikasi sing gampang iki kanggo ngerti sapa sing ngetutake sampeyan ing Instagram lan sing ora ngetutake sampeyan uga ngidini sawetara fungsi:

  • Deleng akun sing sampeyan tindakake nanging ora ngetutake sampeyan
  • Pangguna tanpa bathi langsung lan cepet
  • Akun 20 sing ora ana ing 20 (mode akeh)
  • Deleng akun sing wis mandheg sampeyan
Instal Unfollowers Pengikut Pengikut ing Android

Cara ngerti sapa sing ngetutake sampeyan ing Instagram

Sawise ndeleng informasi iki kanggo ndeleng wong sing ngetutake akun sampeyan, sampeyan wis duwe kawruh liyane babagan sing ngunjungi profil instagram sampeyan.

Ing blog iki, sampeyan bakal ngerti alat kanggo ngerti statistik lan data, apa wae kesalahan ing instagram kanthi solusi, ndeleng wong sing uga ana ing Facebook, Google, ngerti prilaku para pengikut ing 2019 lan mesthi ndeleng "sing ngetutake aku ing instagram".

Tindakake tips kanggo ningkatake para pengikut, aplikasi kanggo nganalisa akun, nganyari platform lan warta menarik babagan sing duwe luwih akeh pengikut ing Instagram utawa sing paling apik. frasa kanggo instagram.

Saiki sampeyan duwe jawaban kanggo pitakonan Apa wong-wong iki ora ngetutake aku ing instagram? Temokake "sing ora nuruti aku"kanthi alat sing wis diwenehake lan supaya sampeyan bisa mandheg ngetutake sing ora ngetutake aku.

Yen sampeyan seneng informasi kasebut, nanging sampeyan duwe keraguan, sampeyan bisa ninggalake pendapat sampeyan ing komentar yen sampeyan pengin lan ngerti, sampeyan mesthi duwe pilihan kanggo mungkasi saben wong ing Instagram. Priksa uga paling apik aplikasi instagram sing tren ing 2019 lan liyane typofaces sing ana

Status Protection DMCA.com