Една од најголемите дилеми на секој корисник на Инстаграм е сумирана во следното прашање Кој не ме следи на Инстаграм? Ако се прашувате кој престана да ве следи сега ќе знаете:

Класичното следење следете го Instagram Тоа влијае на бројот на следбеници на вашата сметка, тие ве следат, така што и вие ќе ги следите.

Сепак, оваа практика е помалку и помалку корисна затоа што поголемиот дел од времето немате идеја кој корисник е, дури и ако сте ги постигнале преку страници за добијте следбеници на Инстаграм бесплатно

Тие следбеници одат лесно, но кога луѓето од доверба ќе престанат да ве следат, не е исто, во тој момент сакате да откриете кој престанал да ве следи, а потоа направи прозорец на таа сметка.

Зошто знам кој не ме следи на Инстаграм?

Ова зависи од видот на профилот што го имате.

Ако имате лична сметка можете да ја преземете слободата за контактирање со корисникот, бидејќи тие можеби го сториле тоа од која било неважна причина, во а сметка на компанијата потешко е, мора да анализирате дали нешто не успее во вашите објави. Можеби сте почнале да:

 • Објавувајте содржини што не се релевантни почесто од вообичаеното
 • Користете иста содржина во сите социјални мрежи за да дупликат информации
 • Престанете да објавувате содржина и запоставете ја сметката
 • Вашите следбеници не ја трошат содржината на оваа социјална мрежа и се сменети на друга платформа

Разбирањето на проблемот со губење на следбениците може да ја подобри вашата видливост, интеракција, брендирање и профитабилноста на вашата деловна активност.

Алатки за да знам кој не ме следи на Инстаграм

На Инстаграм, лесно е да се знае кој следи и кој ве следи, само проверете ги деловите следени и следни.

Но, ако сакате да знаете кој не те следи Имате на располагање овие апликации / алатки кои во моментов се најдобри на пазарот:

Пожар:

Е апликација Создадено на 2010, кој служи не само за Инстаграм, туку и за Твитер, WordPress, Shopify, Youtube, Pinterest и многу повеќе. Тој ветува дека ќе ви помогне позиционирајте се во мрежите. Таа е идеална за претприемачи, мали бизниси, влијателни материјали, микроинфлукери, уметници, накратко, секој што сака да го подобри своето присуство на Интернет.

апликација за огромна публика која престана да ме следи

Објавувајте редовни натписи со интересна содржина поврзани со објавите карактеристични за вашиот профил на часови на зголемен сообраќај, со можност за нивно програмирање неделно.

Има пребарувач кој ви покажува профили со своите следбеници и можете да ги копирате, ви нуди можност да ги следите сите за да ви помогнат зголемете ја вашата публика, преку своите клучни зборови пребарувачи. Филтрирајте ги неактивните сметки и може да комуницирате со луѓе од другите социјални мрежи.

Дел од управувањето со вашата сметка вклучува автоматско доставување на пораки да ги поздравиме твоите нови следбеници. Исто така ви овозможува знај кој престана да те следи. Кој од оние што ве следат и кои неодамна престанаа да ве следат, ова е познато како „Проверете пријател“.

Вклучува функција на белата листа во која можете да им укажете на апликацијата корисниците што не сакате да престанете да следат и друг список во кој можете да ги вклучите оние профили што не ве интересираат да ги следат. На овој начин можете да ги конфигурирате предлозите што CrowdFire ќе ви ги понуди.

Во принцип, CrowdFire го нуди своето функционира на ограничен и слободен начин, за да имате пристап до напредните опции, мора да платите за услугата.

Преземете Crowdfire

NoMeSigue.com

Ова е веб апликација што е исто така достапно за уреди со Android, со кои можете да видите на многу едноставен начин кои ги следите и кои не ве следат на вашите социјални мрежи, поточно Twitter и мојот омилен, Instagram.

Su функционалноста е доста слична на CrowdFire:

 • Тоа ви ги покажува вашите „Не следбеници“
 • Исто така, ви овозможува да видите кој ве следи на Инстаграм
 • „Фановите“, или што е исто, оние што ве следат, дури и ако не ги следите
 • Меѓусебни следи
 • Таа ја има функцијата „Копирај ги следбениците“ со кои можете да го внесете корисничкото име на сметките со кои се натпреварувате за брзо да ги видите и следите кој ги следи, и затоа може да бидат заинтересирани да ве следат
 • Со „Проверете го пријателството“ можете да видите дали некоја сметка ви следи, ја следите или и двете
 • „Дозволената“ или „Белата листа“ да ги ставите сите сметки што не сакате да ги следите, дури и ако тие не ве следат
 • „Црната листа“ во која можете да ги ставите сите оние луѓе што не ги следите и дури не сакате да ги најдете во предлозите што следат

Овие се сите функции на кои можете да пристапите бесплатно, ако ја преземете верзијата Pro на апликацијата, можете да ги видите и вашите „поранешни следбеници“ кои ве следеле и не (корисно да процените дали вашата содржина е соодветна за одредени цели) и „Новите следбеници“ за да ги видите кои привлекувате со вашата содржина

Секоја опција што ги бара нашите податоци мора да биде разгледана, видете што се зборува за тоа во различни прегледи и коментари и оценки во продавницата за апликации, кои можат да нè водат за легитимноста и веродостојноста на апликацијата, на крајот на краиштата, имате доверба во вашите податоци за пристап до вашата сметка на Instagram
Преземете го Nomesigue за Android

Непопуларна програма

Тоа е многу популарна апликација, слободен, едноставна, но многу ефикасна што ќе ви овозможи управува твоите следбеници и следеше да знаете кој престана да ве следи на Инстаграм.

Како да знаете кој не ве следи на Инстаграм со Инстаграм Тоа е многу едноставно, можете да знаете со сигурност кои корисници што ги следите не ги следат. Willе ги видите и профилите на оние што ве следат и не ги следите. Неговиот интерфејс е исклучително пријателски и со само еден клик може да наведете кој сакате да го следите или да се отворате.

Неговиот алгоритам за работа е одговорен за споредување на статистиката на вашите следбеници и следбеници, нудејќи ви во секоја сесија ажурирани информации за тој момент на поврзување.

Ажурирање: Unfollowgram сега може да се користи само за твитер, како што се појавува во пораката подолу

unfollowgram не работи со Инстаграм

Брзо одбележување

Ако она што го барате покрај тоа што знаете кој не ве следи, е ослободете се од овие луѓе Оваа платена веб-апликација работи специјално како што подразбира името: Брза.

Со брзото одбележување можеме да застанеме следи сметки „масовно“, Особено е корисно за луѓе кои управуваат со повеќе сметки или сметки со многу следбеници, за да можете да ја исчистите вашата сметка за несакани следбеници и следбеници на духови кои не придонесуваат ништо за вашата сметка.

 • Регистрирајте се брзо со само е-пошта и лозинка
 • Додадете ги сите сметки на Инстаграм што ви се потребни со корисничкото име и лозинката
 • Можете да купите пакувања од разоткрива и колку повеќе ќе ја купите подобрата цена ќе добиете
 • Брзо одбележување ви овозможува да активирате автоматски режим за да престанете да ги следите оние луѓе кои не ве следат назад
 • Можете исто така да направите ваша „Бела листа“ за да вклучите пријатели или познати личности кои не им пречи да ги следат, дури и ако тие не ве следат
 • Плаќањата може да се извршат преку PayPal или со кредитна картичка

кои не ме следат на Инстаграм со непознат инстаграм

Со тоа нема да мора да ја завршите работата рачно и една по една, можете да ја направите и дотаму 200 проследувајте на ден. Тоа е а дополнување дека треба да имате на ум затоа што е многу ефикасно, иако за разлика од претходните апликации споменати ова нема да означува кој не ве следи.

Добрата работа е што тоа ќе ви овозможи да се ослободите од нив нема следбеници на Инстаграм брзо.

Брзо се развива е програмабилно, во можност да се направи разлика помеѓу меѓусебно следење така да не престанете да ги следите, случајно, оние што ве следат. И, исто така, нуди опција за „бела листа“ на оние профили што не ве интересираат да ги следите.

Преземете брз одбележување
Ако не знаете како да преземете видео од instagram, проверете го овој туторијал натаму како да преземате видеа на Инстаграм преку мобилен и / или компјутер

Инстафалоу

кој ме следи и кој не на Инстаграм со instafollow

Тоа е многу апликација лесен за употреба, популарно и ефикасно за управување со Instagram. Има конфигурација за корисници кои бесплатно пристапуваат до апликацијата и нуди покомплетен каталог на функционалности за корисниците на начинот на плаќање.

Инстафолоу исто така работи како а апликација за да знаете кој престанува да ве следи на Инстаграм. Можеш знај кој не те следи, кој престана да ве следи, кој ме следи на Инстаграм и ќе ги има достапните броеви што ќе ви овозможат колку нови следбеници имате, кои се вашите обожаватели, кои ве блокираа, кои се вашите најдобри фотографии, оние што ви се допаѓаат и кои ги сакате.

Instafollow ви нуди плус што ќе ви овозможи управувајте со повеќе сметки и следете кој навистина ве интересира.

Со бесплатната апликација можете да знаете колку нови следбеници имате и колку престанаа да ве следат. Willе ви покаже кои се обожавателите и пријателите што ги имате со оние што не ве следат. Можност за управување сметки до корисници на 10.000.

Премиум верзијата покрај придобивките од бесплатниот режим, нуди можност да се знае кои ве блокираа. Без рекламирање и можете да управувате со неколку сметки.

Другите функции кои исто така се плаќаат вклучуваат:

Верификација на следбеници на навивачи, навивачи, најдобри следбеници, класификација на вашите следбеници според нивната активност и популарност. Анализа на популарноста на вашите публикации.

Преземете го InstaFollow
Многу читатели ме прашуваа за тоа видете во приватниот Инстаграм и како да го стори тоа Можете да ги разгледате сите информации што можам да ги соберам на оваа тема.

Следете следбеници за Instagram

следбениците следат за Инстаграм

Друга супер комплетна апликација за истражување и анализирање на целата активност на вашата сметка. Достапно е само за оперативниот систем iOS и најинтересно што нуди:

 • Интеракцијата на вашите следбеници / не-следбеници во вашите објави
 • Корисници кои никогаш не ја сакаат вашата активност
 • Содржината што работи најдобро за вас
Преземете ги следбениците за следбеници за Instagram

ИГ анализатор

апликација за анализатор кој не ве следи

Оваа апликација е достапна и за јаболко и постепено се здобива со пазарен удел заради нејзината популарност. Бара iOS 10.0 или подоцна и е бесплатен, иако вклучува напредни функции за плаќање. Овие се функциите што тие се издвојуваат во продавницата за апликации:

 • Откријте кој не ме следи
 • Престанете да следите одеднаш
 • Детална анализа на вашите следбеници
 • Следете ги и анализирајте ги вашите следбеници
 • Откријте кој следбеник не ве следи
 • Исто така, овозможува да се визуелизира вкупниот број лајкови
 • Вкупниот дофат на вашата сметка (исто така на Твитер)
 • Целосната историја на вашиот профил ја сака еволуцијата
Преземете IG Analyzer

Следбеници PRO за Instagram

Конечно, оваа многу функционална алатка да ја видите во секунди кој веќе не ве следи, покрај другите функции. Оваа апликација за iOS е алатка за анализа што следи, каде можете да ги пратите скоро целата активност што се јавува секојдневно на вашата сметка.

Овозможува да се потенцираат најактивните навивачи за да можат да комуницираат со нив, сите генерирани допаѓања и многу опции за целосно следење на вашиот профил. Со овие метрика ќе ги откриете сите следбеници кои можеби следи реципрочно, но веќе престанаа да ја гледаат вашата сметка.

Следбеници на Pro + Instagram

Бесплатно преземање на следбеници PRO за Instagram

Апликации за следбеници на „Неучери“

Оваа едноставна апликација да знаете кој ве следи на Инстаграм и кој не ве следи, исто така, дозволува неколку функции:

 • Погледнете ги сметките што ги следите, но не ве следат
 • Отстранете ги корисниците веднаш и брзо
 • Отстранете ги сметките 20 во 20 (рефус режим)
 • Погледнете ги сметките што престанаа да ве следат
Инсталирајте ги следбениците што не се одбрани на Android

Како да знаете кој ве следи на Инстаграм

Гледајќи ги овие информации за да видите кои луѓе ја следат вашата сметка, веќе имате повеќе знаење за тоа кој го посетува вашиот профил на Инстаграм.

На овој блог ќе знаете алатки за да знаете статистика и податоци, какви било грешки во инстаграм со неговото решение, видете луѓе кои исто така се наоѓаат на Фејсбук, Гугл, го разбираат однесувањето на следбениците во 2019 и секако видете "кој ме следи на Инстаграм".

Следете ги нашите совети за да ги зголемите вашите следбеници, апликации за да ја анализирате вашата сметка, ажурирања на платформата и интересни вести за тоа кој има повеќе следбеници на Instagram или најдобри фрази за Инстаграм.

Сега имате одговор на прашањето Дали овие луѓе не ме следат на Инстаграм? Откријте "кој не ме следи„со алатките што ги обезбедив и така може да престанете да ги следите оние што не ме следат.

Ако ви се допаѓаат информациите, но имате сомнежи, можете да оставите свое мислење во коментарите ако сакате и знаете, секогаш имате можност да престанете да ги следите сите на Инстаграм. Проверете го и најдобриот апликации на Инстаграм кои се тренд во 2019 и различните фондови кои постојат

DMCA.com статус на заштита