Një nga dilemat më të mëdha të çdo përdoruesi në Instagram është përmbledhur në pyetjen e mëposhtme Kush nuk më ndjek në instagram? Nëse po pyesni se kush ndaloi së ndjekuri ju tani do të dini:

[ad_b30 id = 4]

Ndiqni klasik duke ndjekur në Instagram Ndikon në numrin e ndjekësve në llogarinë tuaj, ata ju ndjekin në mënyrë që edhe ju t'i ndiqni ata.

Sidoqoftë, kjo praktikë është më pak dhe më pak e dobishme sepse shumicën e kohës nuk e keni idenë kush është përdoruesi, edhe nëse i keni arritur ato përmes faqeve për merrni ndjekës në Instagram Free.

Ata ndjekës shkojnë lehtë por kur njerëzit e besimit ndalojnë së ndjekuri ju nuk është njësoj, në atë moment ju doni të zbuloni se kush ka ndaluar të ndjekë ju dhe pastaj bëj të paqarta në atë llogari.

Pse e di kush nuk më ndjek në Instagram?

Kjo varet nga lloji i profilit që keni.

Nëse ju keni një llogari personale ju mund të merrni lirinë e kontaktit të përdoruesit pasi që ata mund ta kenë bërë këtë për ndonjë arsye të parëndësishme, në a llogaria e kompanisë është më e vështirë, duhet të analizosh nëse diçka dështon në postimet e tua. Ndoshta ju keni filluar të:

 • Publikoni përmbajtje që nuk janë të rëndësishme më shpesh se zakonisht
 • Përdorni të njëjtën përmbajtje në të gjitha rrjetet sociale për të kopjuar informacionin
 • Ndaloni të postoni përmbajtje dhe të lini pas dore llogarinë
 • Pasuesit tuaj nuk konsumojnë përmbajtjen e këtij rrjeti social dhe janë ndryshuar në një platformë tjetër

Të kuptuarit e problemit të humbjes së ndjekësve mund të përmirësojë dukshmërinë tuaj, ndërveprimin, markën dhe përfitimin e biznesit tuaj.

Mjete për të ditur kush nuk më ndjek në Instagram

Në Instagram, është e lehtë të dini se kush ju ndjek dhe kush ju ndjek, thjesht kontrolloni pjesët ndjekur dhe ndjekur.

Por nëse doni ta dini kush nuk të ndjek Ju keni në dispozicion këto aplikacione / mjete që aktualisht janë më të mirat në treg:

Crowdfire:

Është një aplikim Krijuar në 2010, i cili shërben jo vetëm për Instagram, por edhe për Twitter, WordPress, Shopify, Youtube, Pinterest dhe më shumë. Ai premton të të ndihmojë pozicionohuni në rrjete. Shtë ideal për sipërmarrësit, bizneset e vogla, influencuesit, microinfluencers, artistë, me pak fjalë, kushdo që dëshiron të përmirësojë praninë e tyre në internet.

aplikim për zjarrin që ndaloi së ndjekuri mua

Postoni postime të rregullta me përmbajtje interesante në lidhje me postimet karakteristike të profilit tuaj orë e trafikut të rritur, me mundësinë e programimit të tyre çdo javë.

Ka një motor kërkimi që ju tregon profile me ndjekësit e tij dhe ju mund t'i kopjoni ato, ju ofron mundësinë që t'i ndiqni të gjithë për t'ju ndihmuar rrit audiencën tënde, përmes motorëve të tij të kërkimit të fjalëve. Filtro llogari joaktive dhe mund të bashkëveprojë me njerëz nga rrjetet e tua të tjera sociale.

Një pjesë e menaxhimit të llogarisë tuaj përfshin dorëzimi automatik i mesazheve për të mirëpritur ndjekësit tuaj të rinj. Kjo gjithashtu ju lejon dijeni se kush ka ndaluar të ndjekë ju. Kush nga ata që ju ndjekin dhe që kanë ndaluar së ndjekuri kohët e fundit, kjo njihet si "Kontrolli i shokut".

Ajo përfshin një funksion të whitelist në të cilën mund të tregoni në aplikim përdoruesit që nuk dëshironi të ndaloni të ndjekin dhe një listë tjetër në të cilën mund të përfshini ato profile që nuk ju interesojnë t'i ndiqni. Në këtë mënyrë ju mund të konfiguroni sugjerimet që CrowdFire do t'ju ofrojë.

Në parim CrowdFire ofron të tijin funksionon në mënyrë të kufizuar dhe të lirë, për të pasur akses në opsionet e përparuara që duhet të paguani për shërbimin.

Shkarkoni Crowdfire

NoMeSigue.com

Kjo është një aplikim të internetit e cila është gjithashtu e disponueshme për pajisjet Android, me të cilat mund të shihni në një mënyrë shumë të thjeshtë kush i ndjek dhe nuk ju ndjek në rrjetet tuaja sociale, konkretisht në Twitter dhe në të preferuarën time, Instagram.

Su funksionaliteti është mjaft i ngjashëm me CrowdFire:

 • Kjo ju tregon "Jo Ndjekësit" tuaj
 • Kjo gjithashtu ju lejon të shihni se kush ju ndjek në Instagram
 • "Tifozët", ose çfarë është e njëjta gjë, ata që ju ndjekin, edhe nëse nuk i ndiqni ata
 • Ndjekje reciproke
 • Ka funksionin e "Kopjoni ndjekësit" me të cilët mund të futni emrin e përdoruesit të llogarive me të cilat ju konkurroni për të parë dhe ndjekur shpejt se kush i ndjek ato, dhe për këtë arsye ata mund të jenë të interesuar të ndjekin edhe ju
 • Me "Kontrolloni Miqësinë" mund të shihni nëse një llogari ju ndjek, ju e ndiqni atë ose të dy
 • "Lejohet" ose "Lista e Bardhë" për të vendosur të gjitha llogaritë që nuk doni të ndiqni, edhe nëse ato nuk ju ndjekin
 • "Lista e zezë" në të cilën mund të vendosni të gjithë ata njerëz që nuk i ndiqni dhe as nuk dëshironi t'i gjeni në sugjerimet vijuese.

Këto janë të gjitha funksione në të cilat mund të përdorni falas, nëse shkarkoni versionin Pro të aplikacionit, ju gjithashtu mund të shihni "ish-ndjekësit" tuaj që ju ndiqnin dhe nuk (e dobishme për të vlerësuar nëse përmbajtja juaj është e përshtatshme për objektiva të caktuar) dhe "ndjekësit e rinj" për të parë kush jeni duke tërhequr me përmbajtjen tuaj

Anydo opsion që kërkon të dhënat tona duhet të rishikohet, shihni se çfarë thuhet për të në komente të ndryshme dhe komente dhe vlerësime në dyqanin e aplikacioneve, të cilat mund të na udhëzojnë në lidhje me ligjshmërinë dhe besueshmërinë e aplikacionit, pasi të gjitha ju po besoni të dhënat tuaja të hyrjes në llogarinë tuaj në Instagram
Shkarkoni Nomesigue për Android

Unfollowgram

Shtë një aplikacion shumë i njohur, falas, e thjeshtë, por shumë efikase që do t'ju lejojë menaxhuar ndjekësit tuaj dhe pasoi të dini se kush ka ndalur të ndjekë ju në Instagram.

Si ta dini kush nuk ju ndjek në Instagram me Instagram unfollowgram Shtë shumë e thjeshtë, ju mund ta dini me siguri se përdoruesit që ndiqni nuk po ju ndjekin. Do të shihni gjithashtu profilet e atyre që ju ndjekin dhe nuk po i ndiqni. Ndërfaqja e tij është jashtëzakonisht miqësore dhe me vetëm një klik ju mund të tregoni se kë doni të ndiqni ose të mos ndiqni.

Algoritmi i tij operativ është përgjegjës për krahasimin e statistikave të ndjekësve dhe ndjekësve tuaj, duke ju ofruar në çdo seancë informacionin e azhurnuar për atë moment të lidhjes.

Përditësimi: Unfollowgram tani mund të përdoret vetëm për eksitim ashtu siç shfaqet në mesazhin më poshtë

unfollowgram nuk funksionon me instagram

Fast-Unfollow

Nëse ajo që ju kërkoni përveç që të dini kush nuk ju ndjek është është shpëtoj prej këtyre njerëzve Kjo kërkesë e paguar në internet funksionon posaçërisht siç nënkupton emri: Shpejt.

Me Fast-unfollow ne mund të ndalemi ndjek llogaritë "masivisht", Especiallyshtë veçanërisht e dobishme për njerëzit që menaxhojnë shumë llogari ose llogari me shumë ndjekës, kështu që ju mund të pastroni llogarinë tuaj për ndjekësit e padëshiruar, dhe pasuesit e fantazmave që nuk kontribuojnë asgjë në llogarinë tuaj.

 • Regjistrohuni shpejt me vetëm një adresë emaili dhe fjalëkalim
 • Shtoni të gjitha llogaritë në Instagram që ju nevojiten me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin
 • Mund të blini pako unfollows dhe sa më shumë të blini çmimin më të mirë do të merrni
 • Zgjedhja e shpejtë ju lejon të aktivizoni një modalitet automatik për të ndaluar ndjekjen e atyre njerëzve që nuk ju ndjekin mbrapa
 • Ju gjithashtu mund të bëni vetë "Listën e Bardhë" për të përfshirë miq ose të famshëm që nuk kanë mend t'i ndjekin, edhe nëse nuk ju ndjekin
 • Pagesat mund të bëhen me PayPal ose me kartë krediti

të cilët nuk më ndjekin në instagram me një instagram të pavlefshëm

Me të ju nuk do të duhet të bëni punën me dorë dhe një nga një, ju mund të bëni deri në 200 shpalosni në ditë. Shtë një plotësues që duhet të keni në mendje sepse është shumë efektive, megjithëse ndryshe nga aplikacionet e mëparshme të përmendura kjo nuk do të tregojë kush nuk ju ndjek.

Gjëja e mirë është që do t'ju lejojë të shpëtoni prej atyre nuk ka ndjekës në Instagram shpejt.

Shpejtësia e hapjes është i programueshëm, duke qenë në gjendje të bëjnë dallimin ndërmjet ndjekje të ndërsjella kështu që ju nuk ndaleni së ndjekuri, rastësisht, ata që ju ndjekin. Dhe gjithashtu ofron mundësinë e "listës së bardhë" të atyre profileve që nuk interesoheni t'i ndiqni.

Shkarkim i shpejtë-zhvendos
Nëse nuk dini se si të shkarkoni një video nga instagrami, shikoni këtë tutorial në si të shkarkoni video në instagram përmes celularit dhe / ose kompjuterit

Instafollow

kush më ndjek dhe që jo në instagram me instafollow

Shtë një aplikim shumë i mirë i lehtë për t’u përdorur, popullore dhe efektive për menaxhimin e Instagram-it. Ajo ka një konfigurim për përdoruesit që hyjnë në aplikacion falas dhe ofron një katalog më të plotë të funksionaliteteve për përdoruesit e metodës së pagesës.

Instafollow gjithashtu funksionon si a aplikim për të ditur se kush ndalet duke ju ndjekur në instagram. Ju mundeni di kush nuk të ndjek, i cili ndaloi së ndjekuri ty, i cili më ndjek në Instagram dhe do të ketë numrat në dispozicion që do të të njoftojë sa ndjekës të rinj ke, kush janë fansat e tu, që të kanë bllokuar, cilat janë fotot më të mira, ata që ju pëlqejnë dhe që i pëlqejnë ata.

Instafollow ju ofron plusin që do t'ju lejojë menaxhoni llogari të shumta dhe ndiqni kush ju intereson vërtet.

Me aplikacionin falas mund të dini se sa ndjekës të rinj keni dhe sa kanë ndaluar të ndjekin ju. Do t'ju tregojë se kush janë tifozët dhe miqtë e përbashkët që keni me ata që nuk ju ndjekin. Mundësia e menaxhimit llogari deri te përdoruesit 10.000.

Versioni Premium përveç përfitimeve të modalitetit falas, ofron mundësinë e njohjes të cilët të kanë bllokuar. Shtë pa reklama dhe ju mund të menaxhoni disa llogari.

Funksione të tjera që paguhen gjithashtu përfshijnë:

Verifikimi i ndjekësve të fantazmave, tifozëve, ndjekësve më të mirë, klasifikimi i ndjekësve tuaj sipas aktivitetit dhe popullaritetit të tyre. Analizë e popullaritetit të botimeve tuaja.

Shkarkoni InstaFollow
Shumë lexues më kanë pyetur shiko instagramin privat dhe si ta bëjmë atë Ju mund të hidhni një vështrim në të gjitha informacionet që unë kam qenë në gjendje të hartoj në lidhje me këtë temë.

Ndjekësit Ndiqni për Instagram

ndjekësit ndjekin për instagram

Një tjetër aplikacion super i plotë për të hetuar dhe analizuar të gjithë veprimtarinë në llogarinë tuaj. Isshtë në dispozicion vetëm për sistemin operativ iOS dhe gjëja më interesante që ofron:

 • Ndërveprimi i ndjekësve / jo-ndjekësve tuaj në postimet tuaja
 • Përdoruesit që nuk e pëlqejnë kurrë veprimtarinë tuaj
 • Përmbajtja që funksionon më mirë për ju
Shkarkoni Ndjekësit Ndiqni për Instagram

Analizuesi IG

ig app анализаues i cili nuk ju ndjek

Ky aplikacion është gjithashtu në dispozicion për mollën dhe gradualisht po fiton pjesën e tregut për shkak të popullaritetit të tij. Kërkon iOS 10.0 ose më vonë dhe është falas, megjithëse përfshin veçori të përparuara të pagesës. Këto janë funksionet që ata dallohen në dyqanin e aplikacioneve:

 • Gjeni kush nuk më ndjek
 • Ndaloni të ndiqni menjëherë
 • Analizë e hollësishme e ndjekësve tuaj
 • Ndiqni dhe analizoni ndjekësit tuaj
 • Zbuloni se cili ndjekës nuk ju ndjek
 • Ai gjithashtu lejon të vizualizoni numrin e përgjithshëm të pëlqimeve
 • Arritja totale e llogarisë suaj (gjithashtu në Twitter)
 • Historia e plotë e profilit tuaj ju pëlqen evolucioni
Shkarkoni Analizuesin IG

Ndjekësit PRO për Instagram

Më në fund, ky mjet shumë funksional për të parë brenda sekondave kush nuk ju ndjek më, përveç funksioneve të tjera. Kjo aplikacion iOS është një mjet i analizës pasuese, ku mund të gjurmoni pothuajse të gjithë aktivitetin që ndodh çdo ditë në llogarinë tuaj.

Kjo lejon të nxjerrë në pah tifozët më aktivë për të qenë në gjendje të komunikojnë me ta, të gjitha pëlqimet e krijuara dhe shumë mundësi për të ndjekur plotësisht profilin tuaj. Me këto metrikë ju do të zbuloni të gjithë ndjekësit që ndoshta e ndoqën reciprocitetin, por tashmë kanë ndaluar të shohin llogarinë tuaj.

Pasuesit e Pro + në Instagram

Shkarkim falas Followers PRO për Instagram

Ndjekësit App Unfollowers

Kjo kërkesë e thjeshtë për të ditur kush ju ndjek në Instagram dhe kush nuk ju ndjek ju lejon gjithashtu disa funksione:

 • Shikoni llogaritë që ju ndiqni por nuk ju ndjekin
 • Fshihni përdoruesit menjëherë dhe shpejt
 • Hiq llogari 20 në 20 (mënyra më e madhe)
 • Shih llogaritë që kanë ndaluar të ndjekin ty
Instaloni ndjekësit e çifligjeve në Android

Si ta dini kush ju ndjek në Instagram

Pasi të keni parë këtë informacion për të parë se cilët njerëz ndjekin llogarinë tuaj, ju tashmë keni më shumë njohuri se kush viziton profilin tuaj në instagram.

Në këtë blog do të dini mjete për të ditur statistikat dhe të dhënat, çdo gabim në instagram me zgjidhjen e tij, shihni njerëzit që janë gjithashtu në Facebook, Google, kuptojnë sjelljen e ndjekësve në 2019 dhe sigurisht shihni "që më ndjek në instagram".

Ndiqni këshillat tona për të rritur ndjekësit tuaj, aplikacionet për të analizuar llogarinë tuaj, azhurnimet e platformës dhe lajmet interesante se kush ka më shumë ndjekës në Instagram ose më të mirët fraza për instagram.

Tani ju keni një përgjigje të pyetjes A nuk më ndjekin këta njerëz në instagram? Gjeni ”kush nuk më ndjek"me mjetet që kam siguruar dhe kështu ju mund të ndaloni të ndiqni ata që nuk më ndjekin.

Nëse ju pëlqejnë informacionet, por keni dyshime, mund të lini mendimin tuaj në komente nëse dëshironi dhe e dini, gjithmonë keni mundësinë që të ndaloni të ndiqni të gjithë në Instagram. Kontrolloni gjithashtu më të mirët aplikimet në instagram të cilat janë trend në 2019 dhe të ndryshme fonts që ekzistojnë

Mbrojtja DMCA.com Status