Salah sahiji kantun panggedena unggal pangguna Instagram diringkeskeun dina patarosan ieu Saha anu teu nuturkeun kuring dina instagram? Upami anjeun tertanyaan anu lirén nuturkeun anjeun ayeuna anjeun bakal terang:

Nu klasik nuturkeun ku nurutan Instagram Éta mangaruhan jumlah pengikut dina akun anjeun, aranjeunna nuturkeun anjeun ku kituna anjeun ogé nuturkeun aranjeunna.

Nanging, prakték ieu kurang sareng henteu kapaké kusabab paling waktos anjeun henteu gaduh ide saha éta pangguna, bahkan upami anjeun parantos ngahontal éta halaman pikeun kéngingkeun pengikut dina Instagram gratis.

Anu jadi pengikutna gampang, tapi nalika kapercayaan ngeureunkeun nuturkeun anjeun henteu sami, dina waktos éta anjeun badé mendakan saha anu lirén nyusul anjeun lajeng ngadamel henteu bébas kana rekening éta.

Naha kuring terang anu teu milu kuring di Instagram?

Ieu gumantung kana jinis profil anjeun.

Upami anjeun gaduh akun pribadi anjeun tiasa nyandak kabébasan ngahubungi pangguna saprak aranjeunna parantos dilakukeun pikeun alesan anu henteu penting, dina a rekening perusahaan éta hésé, anjeun kedah nganalisa upami aya anu gagal dina tulisan anjeun. Panginten anjeun parantos ngamimitian:

  • Nyebarkeun kontén anu henteu relevan langkung sering ti biasa
  • Anggo eusi anu sami dina sadaya jaringan sosial pikeun nyalin katrangan
  • Eureun ngeposkeun kontén sareng ngalalaworkeun rekening
  • Pengikut anjeun henteu ngonsumsi eusi jaringan sosial ieu sareng parantos dirobih kana platform anu sanés

Ngartos masalah kaleungitan para pengikut tiasa ningkatkeun pisibilitas anjeun, interaksi, merek sareng kauntungan bisnis anjeun.

Alat pikeun terang anu henteu milu kuring di Instagram

Dina Instagram, gampang terang saha anu anjeun milu sareng anu nuturkeun anjeun, cek pariksa waé nuturkeun sareng nuturkeun.

Tapi upami anjeun hoyong terang anu henteu nuturkeun anjeun Anjeun ngagaduhan aplikasi ieu / alat anu ayeuna paling hadé di pasar:

Crowdfire:

Ieu mangrupakeun aplikasi Dijieun dina 2010, anu henteu ngan ukur kanggo Instagram, tapi ogé pikeun Twitter, WordPress, Shopify, Youtube, Pinterest sareng seueur deui. Anjeunna jangji ngabantosan anjeun posisi anjeun dina jaringan. Éta idéal pikeun pangusaha, usaha leutik, influencer, microinfluencers, seniman, pondokna, saha waé anu hoyong ningkatkeun payuneunana di internet.

aplikasi gempa anu lirén ngiringan kuring

Pasang tulisan biasa kalayan eusi anu pikaresepeun anu aya hubunganana sareng tulisan ciri profil anjeun di jam lalu lintas ningkat, kalawan kamungkinan program maranéhna mingguan.

Éta gaduh mesin pencari anu nunjukkeun anjeun profil sareng pengikut na anjeun tiasa nyalin éta, éta nawiskeun anjeun pilihan pikeun nuturkeun aranjeunna sadayana pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun panongton anjeun, ngaliwatan mesin pencari keyword na. Nyaring akun anu henteu aktif sareng tiasa berinteraksi sareng jalma ti jaringan sosial anjeun anu sanés.

Bagian tina manajemén akun anjeun kalebet na pangiriman pesen otomatis wilujeng sumping pangikut anyar anjeun. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun terang saha anu liren nuturkeun anjeun. Saha jalma anu nuturkeun anjeun sareng anu parantos ngiringan anjeun nembe, ieu anu disebat "Friend Check".

Éta ngagabungkeun fungsi tina whitelist dimana anjeun tiasa nunjukkeun ka aplikasi para pangguna anu anjeun henteu daék ngeureunkeun miluan sareng daptar anu sanés dimana anjeun tiasa ngalebetkeun profil anu anjeun henteu resep nuturkeun. Ku cara ieu anjeun tiasa ngonpigurasikeun saran anu bakal ditawarkeun ku CrowdFire.

Sacara prinsip CrowdFire nawiskeun na fungsi dina cara terbatas sareng gratis, pikeun ngagaduhan aksés kana pilihan canggih anjeun kedah mayar jasa.

Download Lagu Crowdfire

NoMeSigue.com

Ieu aplikasi wéb anu ogé sayogi kanggo alat Android, anu tiasa anjeun tingali dina cara anu saderhana anu anjeun tuturkeun sareng henteu nuturkeun anjeun dina jaringan sosial, khusus Twitter sareng karesep kuring, Instagram.

Su fungsionalitasna sami sareng CrowdFire:

  • Éta nunjukkeun anjeun "No Pengikut"
  • Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ningali saha anu milu anjeun dina Instagram
  • "The Fans", atanapi naon anu sami, jalma anu nuturkeun anjeun, sanaos anjeun henteu nuturkeun aranjeunna
  • Silih-nurutan
  • Éta ngagaduhan fungsi "Copy Followers" dimana anjeun tiasa asupkeun nami pangguna akun anu anjeun bersaing pikeun ningali sareng nuturkeun anu nuturkeun, sareng ku kituna aranjeunna tiasa resep oge nuturkeun anjeun ogé.
  • Kalayan "Pariksa Persahabatan" anjeun tiasa ningali upami akun nuturkeun anjeun, anjeun nuturkeun atanapi kadua
  • "Diidinan" atanapi "Daptar Bodas" pikeun nempatkeun sadaya akun anu anjeun henteu kéngingkeun, sanaos aranjeunna henteu nuturkeun anjeun.
  • "Daptar Hideung" di mana anjeun tiasa nempatkeun sadaya jalma anu anjeun henteu tuturkeun sareng henteu hoyong mendakan aranjeunna dina saran susulan.

Ieu sadayana fungsi anu anjeun tiasa aksés gratis, upami anjeun unduh versi Pro aplikasi anjeun ogé tiasa ningali anjeun "Tilas pengikut" anu ngiringan anjeun sareng henteu (gunana pikeun ngira-ngira upami kontén anjeun cocog pikeun targét tertentu) sareng "pengikut Anyar" ningali saha anjeun tarik kalayan eusi anjeun

Sagala pilihan anu naroskeun data urang kedah diulas, tingali naon anu disarioskeun ngeunaan éta dina ulasan anu béda sareng koméntar sareng rating di toko aplikasi, anu tiasa nungtun kami ngeunaan kaaslian sareng kabébasan aplikasi, saatosna anjeun percanten data aksés anjeun ka akun Instagram anjeun.
Unduh Nomesigue pikeun Android

Unfollowgram

Ieu mangrupikeun aplikasi anu kasohor. bebas, sederhana, tapi cekap pisan anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur pengikut anjeun sareng ngiringan uninga saha anu liren nuturkeun anjeun di Instagram.

Kumaha terang saha anu teu nuturkeun anjeun dina Instagram sareng Instagram unfollowgram Basajan saderhana pisan, anjeun tiasa terang sareng kapastian mana anu anjeun nuturkeun teu nuturkeun anjeun. Anjeun ogé bakal ningali profil jalma anu nuturkeun anjeun sareng anjeun henteu nuturkeun. Antarbeungeutna pisan soméah sareng ngan ngan hiji klik anjeun tiasa nunjukkeun saha anu anjeun badé nuturkeun atanapi henteu bébas.

Algoritma operasi na mangrupikeun ngabandingkeun statistik pangikut sareng pengikut anjeun, nawiskeun anjeun dina unggal sési anu dirobih pikeun moment sambungan éta.

Pembaruan: Unfollowgram ayeuna tiasa dianggo pikeun twitter kusabab aya pesen dina handap ieu

unfollowgram henteu tiasa dianggo sareng instagram

Gancang-gancang

Upami anu anjeun milari selain terang saha anu teu nuturkeun anjeun ngaleungitkeun jalma ieu Aplikasi wéb anu dibayar ieu tiasa dianggo sacara khusus sakumaha nami nunjukkeun: Fast.

Kalayan gancang-kosong kami tiasa ngeureunkeun akun lagu "masif", Hususna kapake pikeun jalma anu ngatur sababaraha akun atanapi rekening kalayan seueur pangikutna, ku kituna anjeun tiasa mupus akun anjeun ku pengikut anu teu dihoyongkeun, sareng jurig pengikut éta henteu nyumbang nanaon kana rekening anjeun.

  • Ngadaptarkeun gancang nganggo alamat email sareng kecap akses
  • Tambihkeun sadaya akun Instagram anu anjeun peryogikeun sareng nami sandi sareng kecap konci
  • Anjeun tiasa mésér bungkus kabogohan sareng beuki anjeun mésér harga anu langkung saé anjeun bakalan
  • Henteu gancang teu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaktipkeun modeu otomatis pikeun ngeureunkeun nuturkeun jalma anu henteu nuturkeun anjeun
  • Anjeun oge tiasa ngadamel "Daptar Bodas" anjeun kalebet babaturan atanapi selebriti anu teu kapikiran ngiringan, sanaos henteu nuturkeun anjeun
  • Pangmayaran tiasa dilakukeun ku PayPal atanapi ku kartu kiridit

anu teu nuturkeun kuring dina instagram sareng instagram anu teu kéngingkeun

Kalayan éta anjeun henteu kedah ngalakukeun padamelan sacara manual sareng hiji-hiji, anjeun tiasa lakukeun 200 henteu terbatas per dinten. Éta mangrupikeun a nglengkapi yén anjeun kedah émut kusabab éta pohara efektif, sanaos sanés sapertos aplikasi sateuacana anu disebatkeun ieu henteu nunjukkeun anu henteu milu anjeun.

Hal anu saé nyaéta yén éta bakal ngamungkinkeun anjeun nyingkirkeun jalma euweuh pengikut dina Instagram gancang.

Gancang-gancang nyaéta bisa diprogram, bisa ngabédakeun antara silih nurutan janten anjeun henteu ngeureunkeun nuturkeun, teu kahaja, anu milu nuturkeun anjeun. Sareng eta oge nawiskeun pilihan "daftar bodas" profil anjeun anu anjeun henteu resep kana nuturkeun.

Unduh Gancang-henteu hampang
Upami anjeun henteu terang kumaha undeuran pidéo ti instagram, pariksa kaluar tutorial ieu kumaha ngundeur pidéo instagram ngalangkungan sélulér sareng / atanapi komputer

Instafollow

anu ngiringan kuring sareng anu sanés dina instagram sareng instafollow

Ieu téh hiji aplikasi anu sanés gampang dianggo, populer sareng efektif pikeun manajemén Instagram. Éta ngagaduhan konfigurasi pikeun pangguna anu ngaksés aplikasi gratis haratis sareng nawiskeun katalog langkung lengkep pikeun fungsional pikeun pangguna tina padika pembayaran.

Instafollow ogé tiasa dianggo salaku aplikasi pikeun saha anu ngeureunkeun nuturkeun anjeun di instagram. Anjeun tiasa terang saha anu teu nuturkeun anjeun, anu ngeureunkeun nuturkeun anjeun, anu nuturkeun kuring di Instagram sareng bakal gaduh nomer anu bakal aya anu terang anjeun terang sabaraha pengikut anyar anu anjeun gaduh, anu anjeun kipas, anu ngahalangan anjeun, naon anjeun poto pangsaéna, anu anjeun resep sareng anu resep aranjeunna.

Instafollow nawiskeun anjeun tambihan anu bakal ngantep anjeun ngatur sababaraha rekening sareng turutan anu bener-bener kapentingan anjeun.

Kalayan aplikasi gratis anjeun tiasa terang sabaraha pengikut anyar anjeun gaduh sareng seueur anu lirén nyusul anjeun. Éta bakal nunjukkeun anjeun saha kipas angin sareng babaturan anu umum anjeun gaduh sareng jalma anu henteu nuturkeun anjeun. Kamungkinan ngokolakeun rekening nepi ka pangguna 10.000.

Vérsi Premium salian kauntungan pikeun modeu gratis, nawiskeun kamungkinan terang anu parantos dipeungpeuk anjeun. Éta gratis iklan sareng anjeun tiasa ngatur sababaraha akun.

Fungsi anu sanésna ogé dibayar nyaéta:

Verifikasi pamilu hantu, kipas, pangikut pangsaéna, klasifikasi pengikut anjeun dumasar kana kagiatan sareng popularitasna. Analisis popularitas publikasi anjeun.

Unduh InstaFollow
Seueur pamiarsa parantos naroskeun ka kuring tingali instagram pribadi jeung kumaha atuh éta Anjeun tiasa ningali sadaya inpormasi anu kuring parantos ngitung kana topik ieu.

Pengikut Trek pikeun Instagram

pengikut lagu pikeun instagram

Sejen aplikasi anu lengkep pikeun naliti sareng nganalisa sagala kagiatan dina akun anjeun. Éta ngan aya kanggo sistem operasi ios sareng hal anu paling pikaresepeun:

  • Interaksi para pengikut anjeun / sanés pangikut dina tulisan anjeun
  • Pangguna anu henteu resep kana kagiatan anjeun
  • Eusi anu paling hadé pikeun anjeun
Unduh Lagu Pengiringan kanggo Instagram

IG Analyzer

ig analyzer app anu henteu nuturkeun anjeun

Aplikasi ieu ogé sayogi pikeun apel sareng anu laun laun-laun ngartos pangsa pasar kusabab popularitasna. Meryogikeun IOS 10.0 atanapi engké sareng gratis, sanaos kaasup fitur pamayaran maju. Ieu mangrupikeun fungsi anu aranjeunna kaluarkeun di toko aplikasi:

  • Milarian saha anu henteu nuturkeun abdi
  • Eureun nuturkeun sakaligus
  • Analisis wincik pengikut anjeun
  • Lacak sareng nganalisa pengikut anjeun
  • Milari anu pengikut anu henteu nuturkeun anjeun
  • Hal ieu ogé ngamungkinkeun ngabayangkeun jumlah total anu dipikaresep
  • Jumlahna ngahontal rekening anjeun (ogé dina Twitter)
  • Sejarah lengkep profil anjeun resep evolusi
Unduh IG Analyzer

Pengikut PRO pikeun Instagram

Tungtungna, alat anu fungsina ieu pikeun ningali dina detik anu henteu deui nuturkeun anjeun, salian ti fungsi anu sanés. Aplikasi ios ieu mangrupikeun alat analisa turutan dimana anjeun tiasa ngalacak ampir sadaya kagiatan anu lumangsung unggal dinten dina akun anjeun.

Éta ngamungkinkeun pikeun nyorot para peminat anu paling aktip pikeun tiasa komunikasi sareng aranjeunna, sadaya anu dipikaresepna seueur sareng seueur pilihan pikeun ngalacak profil anjeun lengkep. Kalayan metrik ieu anjeun bakal mendeteksi sadayana pengikut anu sanés ngiringan timbal balik tapi parantos lirén ningali akun anjeun.

Pangikut Pro + Instagram

Unduh Lagu Pengikut PRO pikeun Instagram

Pengikut Unfollowers App

Aplikasi sederhana ieu pikeun terang saha anu nuturkeun anjeun dina Instagram sareng anu henteu nuturkeun anjeun ogé ngamungkinkeun sababaraha fungsi:

  • Tingali akun anu anjeun tuturkeun tapi ulah nuturkeun anjeun
  • Pamaké teu kabeungharan gancang sareng gancang
  • Akun 20 henteu kosong dina 20 (modeu bulk)
  • Tingali akun anu parantos lirén anjeun
Pasang Panyiringan Unfollowers dina Android

Kumaha terang saha anu nuturkeun anjeun di Instagram

Saatos ningal inpormasi ieu pikeun ningali jalma anu nuturkeun akun anjeun, anjeun parantos langkung seueur pengetahuan ngeunaan anu nganjang profil instagram anjeun.

Dina blog ieu anjeun bakal terang alat-alat pikeun terang statistik sareng data, naon waé anu aya kasalahanna instagram, ningali jalma anu ogé aya dina Facebook, Google, ngartos kabiasaan pengikut dina 2019 sareng tangtosna ningali "anu nuturkeun kuring dina instagram".

Turutan tips kami pikeun ningkatkeun pengikut anjeun, aplikasi pikeun nganalisis akun anjeun, apdet platform sareng warta anu pikaresepeun ngeunaan anu gaduh seueur pengikut dina Instagram atanapi anu pangsaéna. frasa kanggo instagram.

Ayeuna anjeun gaduh jawaban kana patarosan Naha jalma-jalma ieu henteu nuturkeun kuring dina instagram? Pilarian "anu henteu nuturkeun abdi"nganggo alat anu kuring parantos nyayogkeun sareng anjeun tiasa ngeureunkeun nuturkeun jalma anu teu nuturkeun kuring.

Upami anjeun resep inpormasi, tapi anjeun gaduh ragu, anjeun tiasa ngantepkeun pendapat anjeun dina koméntar upami anjeun hoyong sareng anjeun terang, anjeun salawasna gaduh pilihan pikeun ngiringan sadayana dina Instagram. Pariksa ogé pangsaéna aplikasi instagram anu tren di 2019 sareng anu béda-béda typefaces anu aya

Status Protection DMCA.com