Salaku bagian tina strategi Tumuwuh Instagram, Kuring parantos nyarankeun yén anjeun ngonpigurasikeun profil anjeun salaku "Publik”Ku kituna sadayana tiasa mendakan anjeun sareng ningali poto sareng video anjeun.

Upami anjeun bisi tetep akun Instagram kanggo dianggo pribadi sareng anjeun henteu hoyong dulur ningali naon anu anjeun bagikeun di dinya sareng kulawarga sareng babaturan, maka anjeun kedah diajar ngeunaan profil pribadi.

Pamaké anu ngabagi parasaan ieu sareng mikacinta privasi, ngonpigurasikeunana profil sapertos pribadi Sareng ieu anu anjeun mendakan nalika anjeun milari aranjeunna:

kumaha pandangan profil pribadi

Anjeun teu gaduh aksés kana publikasi, sapertos dina gambar nomer 1, padlock muncul dina layar, sanaos anjeun tiasa ningali jumlah pengikut, dituturkeun, publikasi sareng labél na keureutan.

[ad_b30 id = 8]

Lamun anjeun klik tombol biru di luhur di pojok kanan luhur layar anjeun (Jumlah gambar 2) anjeun tiasa nyuhunkeun tuturkeun tulisan anjeun, anjeun tiasa ningali a bewara Ngantosan otorisasi, ieu ngantosan pangguna pikeun mutuskeun nuturkeun anjeun.

dina gambar nomer 3, pangguna parantos mutuskeun nuturkeun anjeun sareng anjeun nampi iber, sawaktos Anjeun nuliskeun profil pangguna, éta fotos sareng video anjeun parantos bagikeun.

Ayeuna, kuring parantos ningali publikasi anu nyatakeun yén kasebut nyaéta dimungkinkeun aksés profil pamaké sanés janten pribados sareng ningali poto anjeun, kuring mutuskeun pikeun naliti sareng kuring parantos ngagaduhan jawaban kana patarosan.

Tetep maca ...

Henteu leres mungkin ningali tulisan ti profil Instagram disetel ka wasta, aya cara pikeun nyobaan ningali potret-sésa sareng upami aya situs-situs anu "nawiskeun" inpormasi ieu tapi aranjeunna naroskeun anjeun nyayogikeun ngaran pamaké sareng kecap konci anjeun, anu mana hasilna profilna gampang dinarajang Anjeun gaduh sareng sanés pikeun pangguna anu anjeun hoyong akses.

Nanging, kuring parantos ngempelkeun inpormasi ngeunaan cara ngahontal aksés profil pribadi dina instagram anu ngahudangkeun rasa panasaran anjeun di dieu kuring ngabagikeunana:

Milarian di Instagram

Aksés ngalangkungan hashtags #

milarian instagram ku tag

Leres, nalika anjeun damel tulisan poto atanapi pidéo sareng tempat hashtags anjeun, poto anjeun tiasa dipidangkeun ku masarakat, sanaos anjeun keureutan diatur janten pribadi.

Tangtosna, mendakan akun Instagram pribadi ngaliwat a tanda pager Éta mangrupikeun prosés anu rada hésé pisan sareng peryogi waktos, sabab milarian milarian na poto ku poto.

Upami ieu pangguna anu poto anu anjeun hoyong tingali teu resep seueur anu resep, anjeun bakal hésé pikeun anjeun nimukeun publikasina liwat metode tag.

Di sisi anu sanés anjeun kedah terang kana kahoyongna pikeun terang naon hashtag anu dicandak, sajaba terang yén feedna terus diropéa supados poto anu dipilarian ku saderhana ngan ukur “musna”Diantara eusi pangguna anu parantos diterbitkeun langkung énggal.

Pilihan anu pangsaéna aktip pikeun Instagram anu trend di 2019

Turutan pamaké anu profilna anu anjeun hoyong tingali

Sakumaha ieu dipidangkeun dina gambar munggaran dimana éta nunjukkeun anjeun kumaha profil anu parantos dikonfigurasi sapertos pribadingamimitian tuturkeun Pikeun pangguna éta, éta cekap pikeun kuring, dina waktos anu sakedap, kanggo masihan wewenang profil kuring, tuturkeun kuring sareng ningali kuring ningali poto na.

Janten ieu mangrupikeun léngkah anu munggaran pikeun nyandak Instagram swasta.

Pangguna anu profil pribadi anu anjeun hoyong tingali teu hoyong anu anjeun ningali poto na? Teras anjeun kedah hormat kahayang na sareng henteu keukeuh.

Tapi upami panasaran "Mata"Teras anjeun tiasa:

  • Tanyakeun kontak umum pikeun nembongkeun anjeun profil anjeun
  • nyieun hiji profil palsu sareng mimitian nuturkeun pangguna ieu, upami profil anjeun sigana pikaresepeun (anjeun tiasa nyiptakeun akun anu dipikaresepna) sareng mimitian nuturkeun anjeun tiasa aksés profilna (teu etisis)
  • Upami anjeun ngiringan anjeunna Facebook atanapi Twitter sareng bagikeun tulisan Instagram anjeun didinya, anjeun tiasa ningali aranjeunna ngalangkungan jaringan sosial anu sanés

Émut yén anjeun tiasa ngaksés tulisan anu anjeun bagikeun, tapi henteu profil anjeun na Instagram, janten aksés anu disayogikeun ku cara ieu bakal dibatesan naon jalma anu daék dibagikeun di luar Instagram.

Kéngingkeun sandi

kumaha kéngingkeun sandi dina instagram

Ieu salah sahiji anu pang invasif kéngingkeun aksés kana profil sareng poto sareng pidéo propil pribadi dina Instagram.

Anggo sandi didamel ku pangguna, upami anjeun terang anjeunna ogé, éta jalma anu ngagunakeun sandi na sababaraha kecap konci sapertos nombre ingon-ingon anjeun, pasangan anjeun, band karesep anjeun, jsb ...

Mengenai angka: anjeun kaping kalahiran, nomer anjeun idéntifikasi atanapi ijin supir anjeun. Anjeun bakal heran terang sabaraha jalma murag pikeun kasalahan ieu.

Batur ngahurungkeun email sareng pesen anu nyasabkeun pikeun nyobian pamaké pikeun nyayogikeun kecap konci, sapertos kitu. phishing. Éta tiasa ngalangkungan pamundut pikeun ngapdet data atanapi nawiskeun hadiah.

Salaku bonus di dieu kuring ngantunkeun daptar kecap konci anu paling sering dianggo pikeun mere ilham ka anjeun pikeun nyoba nebak sandi "anjeunkorban"Sareng anu TIDAK nganggo aranjeunna atanapi robihna, upami ieu mangrupikeun masalahna.

  • 123456
  • 123456789
  • QWERTY
  • 12345678
  • 111111
  • 1234567890
  • 1234567
  • password
  • 123123
  • 987654321

Kumaha cara nempo Instagram swasta kalayan aplikasi khusus

[ad_b30 id = 1]

generator sandi

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milarian situs wéb online, programas atanapi aplikasi anu nawiskeun hack Instagram atanapi masihan anjeun aksés ka Tingali akun Instagram swasta.

Nyatana kuring parantos ngabagi artikel: Kumaha hack hiji Instagramnaon tiasa anjeun taroskeun ngeunaan eta

Nanging, di sagigireun janten hiji hal, teu dewasa sareng teu hormat tina kalaluasaan ti batur, éta ngagaduhan implikasi sah.

Salaku tambahan, anjeun nempatkeun résiko sabab aplikasi ieu sareng situs web biasana anjeun nyungkeun inpormasi kalayan henteu tiasa ngan ukur ngalanggar rekening anjeun, tapi luyu sareng naon anu anjeun parantos dibagi aya.

Ku ngagunakeun jinis jasa ieu anjeun ogé tiasa masihan input ka sababaraha virus atanapi malware anu nyandak data penting pisan sareng rahasia tina komputer atanapi mobile sapertos anjeun kecap akses sarta nepi Inpo bank sensitip

Di dieu kami tinggalkeun salah sahiji situs ieu anu kuring henteu dicoba sareng kami henteu nyarankeun upami anjeun nyobian tuah:

Insteye

kumaha pikeun nempo akun instagram instagram pribadi

Éta mangrupikeun halaman wéb anu nawiskeun pikeun ngirim anjeun dina file pos dina jangka waktu anu angkat ti 5 ka Dinten 7, sadaya inpormasi dina profil Instagram pribadi anu anjeun henteu tiasa diakses kumargi aranjeunna henteu nampi anjeun salaku pangikut.

Laju nyaéta $12, anjeun mayar ngalangkungan PayPal, janten anjeun henteu nyimpen informasi kartu kiridit anjeun di résiko.

Inpormasi anu anjeun kedah pasangkeun pikeun nempatkeun tatanan anjeun:

  • Ngaran anjeun
  • surélék
  • Alamatna URL tina profil Instagram anu anjeun hoyong tingali

File apk

Ieu mangrupikeun file pikeun pamasangan software (aplikasi sareng kaulinan), dina alat nganggo sistem Android.

Anjeun tiasa ngaksés éta tina browser, aya ratusan tina kaca-kaca anu sayogi, hal anu pikaresepeun nyaéta milih anu hadé anu bakal Anjeun pake pikeun ngunduh file ieu kusabab ku ekstensi ieu anjeun ogé tiasa ngaunduh virus anu ngaruksak atanapi maok inpormasi tina komputer atanapi mobile anjeun.

Kuring henteu nyarankeun, tapi anjeun kedah nempatkeun hubungan dina skala kauntungan-kauntungan pikeun nyandak poto-poto pribadi anu anjeun hoyong tingali.

Kumaha ngajaga diri?

Sanaos dina wéb aranjeunna ngumumkeun yén kamungkinan pikeun ngaksés profil pribadi dina Instagram, kaleresan mangrupikeun jaringan sosial ieu anu ngurus jasa anu ditawarkeun ku para pangguna, gaduh mékanisme anu dipikabutuh pikeun ngalindungan inpormasi sareng kontén anjeun tina panon jahat anu katilu. .

Upami anjeun henteu hoyong poto sareng pidéo anjeun ditingali ku pangguna anu henteu sah anjeun kedah ngonpigurasikeunana propil salaku pribadi, anu anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah ieu:

kumaha ngajaga akun pribadi anjeun

  • Pindah ka menu tilu titik ti layar utama nalika ngetik Instagram, lokasi poin ieu beda-beda dumasar kana alat sareng sistem: ios, Android, telepon Windows ...
  • Anjeun bisa mendakan éta di pojok katuhu luhur atawa handap layar mobile Anjeun. Dina hal ieu aya di lokasi anu langkung handap (Jumlah gambar 1)
  • Ngeklik dina titik bakal ningalikeun ménu anu langkung seueur atanapi kirang éksténsif, gumantung kana alat, pilih pilihan "Setélan" (Jumlah gambar 2)
  • Sakali aya pilihan pilihan "Inpormasi" dina kolom surat sareng nomer telepon anjeun, anjeun bakal mendakan kotak kanggo ditandaan kalayan tanda cék anu aya di gigireun frasa: "Ngan ukur pengikut anjeun tiasa ningali tulisan anjeun"(Jumlah gambar 3)
  • Upami anjeun nyirian profil anjeun, éta bakal pribadi sareng ngan pengikut anjeun tiasa ningali poto sareng video anjeun. (gambar nomer 4)

Salian ngarobah setelan profil anjeun, anjeun kudu ati-ati ulah ngantunkeun sési anjeun dibuka, upami anjeun parantos ngalebetkeun Instagram tina komputer anjeun nganggo versi wéb, utamina upami anjeun parantos dilakukeun dina alat anu dibagikeun.

Jaga alat sélulér anjeun nganggo sandi pikeun nyegah aksés anu henteu sah dina jaringan sosial anjeun.

Entong dibagi sandi sareng ganti seringna.

Bisi aranjeunna ngalebetkeun profil anjeun anjeun ogé tiasa diajar kumaha ngahapus akun instagram upami waktuna parantos sumping aranjeunna bakal nyolong data idéntitas sareng ngalanggar privasi online anjeun. Metoda ieu pilihan terakhir anu tangtu, tapi anjeun kedah nganggapana.

saran final

profil pribadi insta

Dina Instagram, sapertos dina jaringan sosial anu sanés, anjeun kedah mikirkeun rasa simpati sareng nerapkeun maksimal kahirupan ieu: "ngubaran batur sapertos anu anjeun badé dirawat." Seueur anu héran seueur kumaha cara ningali poto Instagram swasta Tanpa idin, éta hadé pikeun hormat privasi upami pangguna anu sanés henteu hoyong ngajar aranjeunna sacara umum.

Abdi ngajarkeun anjeun sababaraha trik tautan dina Instagram Upami anjeun milarian pasangan.

Pasti anjeun moal raoseun ku terang yén batur tiasa ngakses profil anjeun sareng ningali poto pribadi sareng pribadi anjeun.

Ku sabab kitu, jaga heula setélan akun sareng kontén anu anjeun bagikeun, teras émut yén sapertos anjeun, batur ogé karasa.

Upami anjeun ngajaga sikep anu positif sareng pikaresepeun sadaya jalma bakal hoyong ngagaduhan anjeun diantara para pangikutna sareng anjeun tiasa ningali sadaya poto pribadi jalma anu bakal nganggap anjeun tiasa dipercaya.