Salah sahiji masalah anu sering sering aya pangguna tina Instagram sareng jaringan sosial anu sanés nyaéta kakawasaan terang saha anu ngadatangan profil anjeun.

anu cek profil insta abdi

Nalika aranjeunna ngantep anjeun resep sareng koméntar gampang, sabab anjeun tiasa ningali éta bewara, dina bagean jantung.

Jelas bewara henteu ngantep anjeun terang upami jalma éta parantos ningali kana profil anjeun, tapi anjeun resep poto anu tangtu atanapi parantos ngamimitian ngiringan anjeun.

Upami anjeun ngaksés Instagram anjeun bakal mendakan sababaraha béwara dina dinten anu sami ngeunaan pangguna anu sami sareng sababaraha poto sareng video, éta atos anjeunna parantos ningal profil anjeun kalayan ati-ati.

Tapi kumaha ngeunaan pangguna anu lulus cicingeun? Naha aya cara uninga? Naha éta aplikasi anu ngajantenkeun ngajelaskeun damel?kumaha terang saha anu nganjang Instagram kuring"

[ad_b30 id = 8]

Kabeneran aya "sacara resmi" Henteu tiasa terang saha anu nganjang ka profil anjeun, program sareng aplikasi anu nyatakeun kéngingkeun kunjungan ka Instagram, énggal-énggal pilari pikeun nambihan anjeun kana basis data maranéhna pikeun ngajantenkeun pariwara sareng anu terang naon waé.

Dina kaayaan anu seueur ogé aplikasi-aplikasi anu kahibungkeun nyaéta adul penjahat cyber anu ukur ngudag nginféksi alat sélulér anjeun malware maok inpormasi sapertos poto, file, detail bank ...

Saha anu nganjang Instagram kuring sareng Unak Function

Tapi, pungsina carita Éta béda, kuring parantos ngawartosan anjeun dina tulisan anu sanés kumaha ngagunakeun carita Instagram sareng kemungkinan strategisna dina tingkat ieu bisnis.

Upami anjeun parantos turutan kuring saksama, anjeun bakal émut yén fungsi ieu ngagaduhan jenis “meja pamantes”Éta ngabéjaan yén anjeun parantos ningali kana carita anjeun.

Ku cara ieu anjeun tiasa terang "anu nganjang ka profil kuring" dina masalah detik.

anu ningali profil kuring nganggo carita instagram

Soca tengah di tengah layar anjeun, nalika anjeun klik dinya anjeun bakal terang saha anu ngagaduhan publikasi epémeral anu anjeun bagikeun.

Éta leres-leres mikir yén saha waé anu ngadatangan carita anjeun ogé bakal milampah wisata anjeun keureutan.

Leres, kuring terang yén éta sanés mangrupikeun jawaban anu anjeun ngarepkeun, tapi upami jalma museurkeun carita anjeun sareng hiji hal ti ditu waé perhatian anjeun, aranjeunna bakal sigana liren pikeun nitipana énggal anjeun publikasi

Upami anjeun nyandak waktos pikeun ngabéréskeun saha waé pamiarsa carita anjeun, anjeun bakal terang saha kipas anjeun, anu ngan ukur sumping ti waktos ka waktos henteu kabetot, tapi para pangguna anu prihatin kana publikasi anjeun sareng teras-terasan ulasan deui anjeun carita, aranjeunna pasti bakal sami sareng profil anjeun.

Halaman sareng aplikasi anu NO anjeun kedah diundang pikeun nyobian saha anu nganjang profil anjeun dina Instagram

Qmiran.com

kumaha terang saha anu ningali profil kuring

Éta mangrupikeun halaman wéb bebas, anu janji bakal masihan anjeun informasi rahasia ngeunaan saha ngahalangan anjeun sareng saha anu parantos ngiringan nuturkeun anjeun, gratis sareng tanpa nyandak data pribadi anjeun.

Di antara kamungkinan anu ditawarkeun pikeun anu mutuskeun ngagunakeun jasa nyaéta:

  • Nginpokeun ka saha jalma anu ningali tulisan sareng kunjungan anjeun
  • Anjeun bakal terang upami pangguna ngahalangan anjeun atanapi parantos lirén ngiringan anjeun
  • Éta nawiskeun anjeun analisa publikasi tina format dina format anu leuwih anu resep, ogé koméntar
  • Tingali poto pribadi kontak anjeun
  • Nyaho nalika pangguna séjén nyambung

Sakumaha anjeun tingali, aranjeunna nawiskeun fungsi sareng fitur anu Instagram henteu gaduh, sareng ogé haratis.

Nyaan kuring teu wani nyerat sareng kirang dina komputer dimana kuring nyimpen seueur inpormasi anu penting anu kuring henteu résiko.

Ogé, ningal dina forum anu teu penting (henteu halaman wéb anu didamel nyebatkeun yén éta damel) Kuring parantos negeskeun yén pilihan "anu ningali profil Instagram kuring" henteu jalan.

Tapi di dieu anjeun tiasa ningali kumaha software ieu "konon" dianggo:

anu ningali profil instagram kuring

Kuring bakal pasang

Aplikasi dijieun pikeun pangguna alat anu nganggo sistem ios, anu gancang janten populer pisan sabab dipromosikeun janten aplikasi dimana anjeun tiasa kahartos kumaha terang saha anu ningali instagram kuring.

Tétéla janten curang anu parantos dikaluarkeun tina App Store, panyipta Turker Bayram, pamekar malware anu kasohor, ogé ngatur tempat di handap ieu anu parantos ngagaduhan masalah sareng Google:

Saha Anu Nempo Kuring dina Instagram - Saha anu katingali di Instagram kuring

Aplikasi ieu, mirip sareng sateuacana, dikembangkeun kanggo pangguna alat anu nganggo sistem Android di Google Play, sapertos Instacare sareng aplikasi panipuan anu sanés.

Operasi dumasar kana nyiptakeun a panggung sami sareng Instagram sareng sadaya pangguna yakin yén aranjeunna log in, tapi data na ka server anu aya maok inpormasi anjeun.

Éta ogé jangji bakal janten aplikasi pikeun ningali saha waé anu ngadatangan profil anjeun, tapi tétéla henteu kitu.

InstaAgent

anjeun tiasa terang saha anu nganjang ka instagram anjeun

Éta salah sahiji aplikasi bébas ieu pikeun ios sareng Android, dimana pangguna anu hayang pisan terang saha anu ngadatangan profil anjeun aranjeunna parantos janten korban pamekar anu teu sopan.

InstAgent, maok éta kecap akses tina pangguna anu parantos diunduh sareng ngirim data rahasia ieu kana server anu henteu dipikanyaho, di luar Instagram.

Salajengna, sareng numutkeun keluhan pangguna, inpormasi ieu dianggo pikeun nyebarkeun poto-jalma anu henteu sah, henteu pantes sareng ngirim spam dina jaringan sosial kaméra saeutik warni.

Nagara-nagara anu mana anu panggedéna di pangguna nyaéta kapangaruhan ku Britania Raya, Kanada sareng España.

Sadaya aktip ieu parantos aya dipiceun tapi sapertos Turker Bayram, pamekar sanésna teras nyiptakeun aplikasi énggal anu nawiskeun pikeun ngeusian anjeun sareng pengikut, resep, sapertos terang saha anu ningali profil instagram anjeun, ngalacak tulisan anjeun, nalika naon anu aranjeunna leres-leres ngudag saluyu data anjeun.

Sering aplikasi ieu gaduh pondok hirup di jero toko tapi, hanjakalna, henteu sateuacan ngantunkeun korban, henteu janten hiji deui, moal mungkin pikeun terang saha waé profil na.

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun parantos dipasang salah sahiji aplikasi ieu dina alat anjeun?

kumaha terang saha waé anu ngadatangan profil instagram kuring

Upami parantos aya kajadian anjeun yén anjeun dipasang salah sahiji aplikasi ieu dina sélulér anjeun, anjeun panginten parantos diwartosan:

  • Slow kamampuan telepon sélulér anjeun sareng google
  • Kusabab sélulér anjeun dipisahkeun tanpa katerangan
  • Anjeun ngalaman kasusah log in kana akun Instagram anjeun
  • Anjeun henteu kenal sababaraha tulisan anu anjeun lakukeun tina profil anjeun

Coba lebetkeun Instagram nganggo kecap konci anu terakhir anjeun dianggo sareng upami anjeun teu tiasa naroskeun ka aranjeunna kirimkeun ka anjeun rekupasi kecap akses kana akun email anjeun sareng ngarobah kecap akses.

Cabut aplikasi anu anjeun curiga sareng minangka awas, robih sadaya kecap akses halaman sareng jasa anu anjeun bakal dianggo dina Smartphone anjeun nalika anjeun parantos diunduh aplikasi anu ngajangjikeun pedah di tukeran ku nyayogikeun ngaran pamaké sareng kecap aksés anjeun dina Instagram.

Pikeun ngarobih sandi anjeun, klik dina ikon avatar tur pilih “edit profil", Teras"ngarobah kecap akses", Tulis salah sahiji anu anjeun anggo sareng ka ayeuna saleresna anu anyar, pastikeun sareng anjeun parantos réngsé.

Akun anjeun bakal dijagi deui sareng ngan ukur milik anjeun.

Dupi aya alternatif dina internét?

Tangtosna, seueur aplikasi anu nganalisa tina akun anjeun, langkung aman tibatan anu ngan ukur anjeun nawiskeun anjeun pikeun ngaharepkeun ka ngarasa panasaran anjeun anu terang atanapi henteu poto sareng video anjeun diterbitkeun dina profil Instagram anjeun.

Dina tulisan kuring Saha anu teu nuturkeun kuring dina Instagram Aya sababaraha di antarana, anu salian pikeun nginpokeun ka anjeun saling turutan - anu parantos ngamimitian atanapi lirén nyusul anjeun - ogé tiasa nginpokeun ka anjeun ngeunaan publikasi anu paling suksés, dikomentaran sareng ditingali, kalayan rinci anu bakal ngantep anjeun ngira-ngira dampak sareng lingkup tulisan anjeun.

Sababaraha di antarana nyaéta:

  • Crowdfire
  • Dua kali
  • Statusbrew
  • Instagress

kumaha ningali anu ngahemat poto-poto kuring dina instagram

Sareng aya kajadian ka anjeun? Dupi anjeun dicoba hack akun Instagram anjeun?

Kuring biasana unduh seueur aplikasi, cobian aranjeunna terang aranjeunna sareng tiasa nyarankeun aranjeunna, teras ngahapus aranjeunna sareng gentosana kecap akses, sahingga muih kuring teu ngalaman kasusah sareng handphone atanapi akun Instagram kuring.

Ka sadayana kuring nyarankeun yén di download hiji aplikasi, tingali komentar pamaké sanés, sabaraha béntang éta ngagaduhan upami panyayunna diwanohkeun atanapi anjeun nganggapana dipercaya.

Biasana anjeun kedah ragu jalma anu nawiskeun anjeun hal anu teu biasa sareng ngajagi jalan anjeun kalaluasaan.

Upami anjeun ngagaduhan riwayat sareng salah sahiji aplikasi ieu anu ku kuring hoyong terang, anjeun tiasa tinggalkeun a coménario atanapi naros, atanapi naroskeun ka kuring "kuring ngadatangan profil anjeun" ;-).

Abdi ngarepkeun kuring ngajawab anu ngadatangan Instagram kuring, henteu percanten aplikasi ieu ku fitur anu bahkan dina jaringan sosialna sorangan nawiskeun ka pangguna. Ayeuna kuring bakal ningali saha anu ningal profil kuring hehe

Hatur nuhun kanggo ngabagi Inpormasi ieu bakal ngabantosan kuring ngahontal deui réréncangan sareng tong hilap parios anu anyar. Tren Instagram di 2019!