Dunya téknologi sareng pamekaran aplikasi anyar henteu eureun sareng sok aya hal anu anyar pikeun ngatur sareng ningkatkeun akun anjeun. Dina tulisan ieu éksténsif kuring ngagaduhan pikeun anjeun Aplikasi Instagram anu dianggo langkung seueur di 2018.

Aya sababaraha anu klasik tapi parantos ngagabungkeun sababaraha fitur anyar, anu sanés lengkep.

Masing-masing aplikasi béda, aranjeunna museurkeun kana ngatur akun anjeun, ngabéréskeun poto-poto anjeun sareng anu sanésna kumaha masihan pisibilitas langkung ageung pikeun naon anu anjeun bagikeun. Anu pasti nyaéta di dieu anjeun bakal mendakan anu paling cocog sareng kabutuhan sareng kahoyong anjeun pikeun nyiptakeun poto asli dina Instagram.

Instagram poto aktip

FOTO Galeri

Galeri poto pikeun ngatur poto anjeun

Upami anjeun resep poto sapertos unggal kipas Instagram anu saé, hapé anjeun sigana kacau anu anjeun badé atur. Aplikasi ieu pikeun anjeun.

Kalayan éta anjeun tiasa nyortir poto dumasar kategori ku cara anu sederhana, anu bakal ngahémat waktos anjeun ngarencanakeun publikasi anjeun.

Di antara fitur anu paling pikaresepeun nyaeta:

  • Éta lampu anu super sareng moal meryogikeun teuing ruang ingetan
  • Anjeun tiasa pulih poto anu teu dihaja dihapus
  • Setélan Photo Disumputkeun
  • Janten GIF
  • Saluyukeun ukuran sareng orientasi poto anjeun

> Unduh kanggo Android

Warna pop

Pilihan warna pop Popil Instagram

Aplikasi ieu dingaranan téknik ngedit poto: "Warna Pop". Éta diwangun ku cara ngarobah poto ka grayscale ngajaga sababaraha elemen warni.

Kontras final nyaéta aslina sareng senang. Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa cet dina poto dugi ka kéngingkeun pangaruh anu dipikahoyong: daérah dina warna sareng sésana dina warna hideung sareng bodas.

Diantara fitur anu paling saé:

  • Ngageungkeun fungsi pikeun detil
  • Pilihan panyunting
  • Béda ukuran dina sikat sareng sikat
  • Terpulang pikeun ngabagi poto anjeun anu diédit dina Instagram sareng jaringan sosial anu sanés

> Ayat pikeun pangguna tina ios y Android

Lampu Lampu

Lampu blur pikeun Instagram

Focos mangrupikeun aplikasi anu saé sareng ekslusif pikeun pangguna ios anu anjeun tiasa nyandak kaméra profésér salse ka poto anjeun nganggo iPhone.

Sentuhan profésional blur game pikeun ngedit poto Instagram Anjeun. Fitur sorotan di antarana:

  • Natapos 3d
  • Sababaraha bukaan diafragma pikeun milih
  • Béda pikeun dilarapkeun épék

Rahasia aplikasi ieu nya éta ngagabungkeun data anu anjeun candak kalayan lensa hareup sareng pungkur anu misah sareng ngagabungkeun kana pangaruh anu disebut Bokhe.

> Unduh kanggo ios

Kamer Kamis laun

Aplikasi ieu ogé ekslusif pikeun pangguna ios sareng dipikaresep pikeun anu gaduh pangaweruh fotografik panjang pikeun kadali kacepetan sareng kadali kaméra profésional pikeun poto Instagram maranéhanana.

Kontrol pambuka diafragma ieu diperyogikeun. pikeun fotografi wengi atanapi newak gerak.

Slow Shutter Cam gaduh tilu modeu:

Kamal Kaméran Slow nyandak lampu sareng gerakan

  • Gerak kabur kana nyiptakeun gambar kalayan pangaruh jurig atanapi curug
  • Lampu jalan pikeun néwak kembang api sareng jalur cahya
  • Cahaya rendah pikeun maksimalkeun kualitas dina kaayaan anu remen

Sareng ogé:

  • Pilihan tilik
  • setélan cahaya sareng warna idéal pikeun dibagikeun dina Instagram
  • Waktos-Selang
  • timer otomatis

> Unduh kanggo ios

Campuran Kuring Poto Poto

Campuran Gabung sareng gambar

Una aplikasi pikeun ngagabungkeun gambar Sareng hasilna pisan. Kalawan Blend Me Photo Editor anjeun tiasa nyampur sareng nangkep gambar sareng ogé:

  • Larapkeun filter sareng épék
  • Pangaruh kolase
  • Tambihkeun téks sareng stiker
  • Nyusun orientasi poto anjeun
  • Bagikeun poto anjeun

> Pikeun anu nganggo ios y Android

Ukuran

Ukuran nambihan tékstur ka poto anjeun

Ieu mangrupikeun aplikasi éksklusif pikeun pangguna ios dimana anjeun tiasa tambahkeun épék tékstur ka poto anjeun

Saluareun saringan sareng Mextures anjeun tiasa ngedit poto anjeun ku nambihan:

  • Gradients
  • Campuran lapis
  • Bocah bocor
  • Tekstur
  • Pangaruh sisina
  • Kasabar

> Ngundeur ios

Grids

Gridir motong poto Instagram anjeun

Ieu mangrupakeun aplikasi gratis pikeun motong poto sareng pas kana format pasagi Instagram

Anjeun tiasa milih format anu dipikahoyong sareng nomer grids:

  • 3 × 1
  • 3 × 2
  • 3 × 3
  • 3 × 4
  • 3 × 5

Teu kawas aplikasi séjén anu nambihan wates kana poto sareng Grids, anjeun tiasa tetep ngan ukur gambar anu anjeun hoyong ningali dina gambar anjeun.

Teras poto anu diédit sacara otomatis disimpen dina galeri anjeun sareng anjeun tiasa ngintunkeun kana aplikasi kana profil Instagram anjeun.

> Download pikeun pangguna ios y Android

Panorama

Poto panorama panorama di Instagram

Éta mangrupikeun aplikasi dina fase Beta sareng nembé diropéa dimana anjeun tiasa pasang dina Instagram gambar panorama yén anjeun kedah motong sateuacan dibagi

Na kumaha teu éta ngalakukeun éta?

Panorama ngabagi poto anjeun kana mozaik sareng nyebarkeun unggal gigireun kalayan fungsi albeum énggal Instagram

Pengikut anjeun ngan ukur geser sareng bakal aya panorama éndah anjeun.

Anjeun milih jumlah gambar atanapi mozek pikeun dibagi. Anjeun oge tiasa ngedit poto ku:

  • snip
  • Pulas
  • zum

> Unduh kanggo Android

Toko Photo

Toko Photo éditor anu lengkep

Éta mangrupikeun pangropéa poto Instagram anu lengkep anu nembé diénggalan janten anjeun pasti bakal mendakan berita.

Diantara fungsi énggal:

  • Koréksi tina panon piaraan beureum sareng piaraan
  • Kontras otomatis sareng pangaturan paparan
  • Panyabutan Hématis
  • personalization
  • Tambihkeun pigura ka poto anjeun
  • Setélan khusus supados anjeun tiasa gaduh pola éditan anu khusus sareng unik

> Unduh kanggo ios y Android

VSCO Cam

Édisi VSCO Professional pikeun sélulér Anjeun

Ieu mangrupikeun aplikasi paling saé pikeun ngedit poto. Galeri éksténsifna setting bakal adaptasi sareng kabutuhan sareng kreatifitas.

Hal anu pangsaéna nyaéta éta anu sok diropéa jadi anjeun tetep troto fotografik.

Candak poto anjeun teras ngarobih karya seni nganggo VSCO Cam. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa berinteraksi sareng komunitas VSCO sareng nyandak inspirasi tina ciptaan fotografer profésional atanapi amatir sanés sapertos anjeun.

> Unduh VSCO pikeun ios y Android

Ulah sono panduan ieu kalayan pangsaéna Rai éditor Instagram

sikat

Air Brush ngareureuh aplikasi

Upami anjeun resep Face Tune anjeun bakal resep aplikasi ieu kusabab anjeun nawiskeun anjeun nyunting gambar sareng alat retouching pangsaéna pikeun ngahontal poto anu sampurna.

Cocog pikeun anjeun selfies (Sanaos tren 2018 mangrupikeun kolase urang sadayana terang yén selfie aya di dieu cicing).

Diantara kemungkinan téknis anu hadé:

  • Anjeun tiasa miceun kakurangan: Éta "bar" atanapi tapak tatu anu nyiksa anjeun teu kedah ningali pengikut Instagram anjeun
  • Ngutaskeun huntu anjeun (hal anu ngajantenkeun kami katingalina langkung ngora)
  • Jieun kulit anjeun katingalina siga dina ngan ukur kapapar
  • Gagal pencahayaan bener
  • Cabut bunderan anu poék
  • Fokus ulang
  • Slimming sababaraha "kilogram visual" anu anjeun sok mastikeun yén kaméra nambihan anjeun kalayan kekebalan
  • Saluyukeun dimensi poto Anjeun

Download pikeun ios y Android

Ieu sadayana Gambar Instagram anu anjeun tiasa milih pikeun pribados profil anjeun

Diréktur Poto

Diréktur Poto anu sanésna kanggo pangropéa anjeun

Ieu mangrupikeun salah sahiji anu édisi sareng poto édisi poto anu lengkep pikeun ponsel anjeun. Éta ngagaduhan sadayana pilihan kreatif anu tiasa dibayangkeun:

  • Setélan pikeun selektif warna poto anjeun
  • Kontrol pikeun nyaluyukeun nada sareng kontras
  • Sabtu ngareureuh deui
  • Pangaruh Terapan di daérah anu dipilih tina poto anjeun
  • Parage kolase (tren fotografik 2018)
  • Anjeun tiasa "nyandak" objék sareng jalma ti poto anjeun
  • Pangaruh tina pokus sareng kabur

Éta gaduh vérsi gratis sareng versi Premium.

> Unduh kanggo ios y Android

PicsArt Photo Studio

Édisi PicsArt pikeun kréativitas anjeun

PicsArt mangrupikeun pilihan gratis anu pangsaéna pikeun ngedit poto sareng pisan gampang dianggo. Katalog pilihan kreatif nya éta kadua pikeun henteu:

  • Anjeun tiasa nyiptakeun kolase sareng memes
  • Éta ngagaduhan galeri klip keroncong sareng stiker pikeun nambihan ka poto anjeun
  • Motong sareng desain setélan
  • Saringan seni sareng pigura pikeun nambihan
  • Paparan dua kali poto
  • Lapisan sareng transparansi laras
  • Sikat sikat sareng alat gambar

Salaku tambahan, PicsArt ngagaduhan komunitas anu anjeun tiasa bagikeun sareng ngobrol.

> Unduh kanggo ios y Android

Gampang

Simpen Gancang pikeun ngaunduh Instagram

Upami anjeun sapertos abdi, anjeun panginten resep ngahemat kiriman Instagram ti pangguna anu saé anu saé. Hal anu goréng mangrupikeun tempat neundeun anjeun pas. Pikirkeun panyipta Instagram ieu ngembangkeun FastSave.

Salian tiasa gratis anjeun tiasa gancang ngaundak publikasi anu anjeun paling resep. Kalayan FastSave anjeun tiasa:

  • Simpen seueur poto sareng pidéo
  • Jieun repost (émut masihan kiridit ka nu gaduh eusi)
  • Simpen poto dina modeu disumputkeun

> Unduh kanggo Android

Aplikasi pikeun épék dina Instagram

Boomerang

Animasi Boomerang dina Instagram

Kusabab henteu sadayana foto pikeun Instagram. Aplikasi ieu, ti panyipta jaringan sosial anu badé dibagikeun, parantos suksés sahingga enggal ditiru ku jaringan sosial anu sanés.

Kalayan Boomerang anjeun tiasa ngarobih poto janten video anu bakal katingal langkung saé tibatan GIF.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunna?

Ieu dijelaskeun ku jéntré: Naon Instagram Boomerang?

Upami anjeun nyangka Boomerang lucu tapi anjeun ogé gemar GIF anjeun bakal resep uninga yén aya aplikasi pikeun ngabagi animasi anu pikaresepeun ieu dina jaringan sosial karesep anjeun.

GIF Maker

GIF Maker pikeun Instagram

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa nyiptakeun GIF anu anjeun pikahoyong ku motong sekuen video. Jeung sajaba ti babagi jeung nyimpen anjeun sanggup tambahkeun Stiker ka GIF anjeun.

GIF Maker parantos parantos diénggalan anyar-anyar jadi kéngingkeun undeuran éta.

> Éta sayogi di toko aplikasi pikeun ios y Android

Upami anjeun teu acan terang, tepokkeun Kumaha carana unggah gif ka Instagram

Aplikasi ningali kumaha poto anjeun dina Instagram

titingali

Pratinjau poto Instagram anjeun

Hiji aplikasi endah anu ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun program, nyusun sareng ngédit kalayan hébat saringan poto Instagram Anjeun.

Tapi éta henteu atos didieu kusabab Preview ogé nawaran:

  • Publikasi anu taya
  • Analisis statistik interaksi sareng kagiatan anu dilakukeun ku pos anjeun
  • Ngadamel repost tina aplikasi na
  • Leungit sareng séréd mode kanggo kanyamanan
  • Generator Hashtack sareng analytics na
  • stiker
  • Produsén GIF
  • Galeri Gambar
  • Tilikkeun eupan anjeun supados anjeun tiasa ningali sateuacan tulisan anjeun
  • Urusan sababaraha rekening

> Di momen ayeuna ngan ukur sayogi kanggo pangguna Android

Snug pikeun Instagram

Tujar snug poto sareng feed anjeun

Kanggo para perfektipitas Instagram anu teu tiasa ngabagi poto dugi ka mastikeun yén unggal aspék éta ngan saukur gagal, aranjeunna kedah nyobian Snug.

Kalayan aplikasi ekslusif ieu pikeun pangguna ios anjeun bakal ningali kumaha feed sareng postingan anjeun bakal katembong sateuacan unggahana pikeun mastikeun éta bakal sampurna. Éta ngagaduhan sababaraha tulisan sareng henteu ngan ukur pangahirna.

Kalayan Snug anjeun tiasa ningkatkeun pos anjeun sareng nyebarkeun aranjeunna engké nalika éta waktos pangsaéna. Anjeun tiasa ngatur sababaraha rekening.

Ogé anjeun moal sono hebat na alat ngedit Pikeun ningkatkeun poto anjeun.

Snug. Kumaha rupa gambar kuring

Aplikasi pikeun resep di Instagram

Upami anjeun Instagram mangrupikeun nyebarkeun pisan sareng nikmati profil profil-data sareng ukuran aman anjeun anu dituturkeun, sigana anjeun langkung condong kana kesederhanaan ngagunakeun hashtags pikeun kéngingkeun likes dina Instagram.

Anjeun tiasa parios: Kumaha carana resep resep di Instagram - 13 Methods anu tiasa jalan

Aya anjeun bakal mendakan pitunjuk anu paling lengkep kalayan metode anu leres-leres damel pikeun numuwuhkeun jumlah anu resep dina tulisan anjeun.

Lain dina pos kuring anu panasaran Mesin anu ngajual likes sareng pengikut Instagram

Pasti anjeun resep uninga naon aplikasi anu trending taun ieu pikeun seueur anu resep sareng tumuwuh profil anjeun. Hayu urang:

Mangpaat sosial

Gainer Sosial ningkatkeun karesep anjeun

Éta mangrupikeun salah sahiji halaman wéb anu nawiskeun ningkatkeun jumlah anu resep atanapi anu resep dina tulisan Instagram anjeun sareng jaringan sosial anu sanés anu dianggo ngaliwatan metode na bulak balik.

Kuring henteu nyarankeun ngagunakeun jinis jasa ieu kusabab naroskeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun, inpormasi anu abdi henteu resep bagikeun alesan jelas tina profil profil kuring.

Kuring nganggap éta langkung dipikaresep pikeun ngembangkeun rekening anjeun tina interaksi nyata sareng padamelan anu teratur pikeun nyebarkeun sareng ngabagikeun naon anu hoyong tingali ku pengikut anjeun sareng terang ngeunaan anjeun.

Tapi sakumaha unggal jalma béda kuring tiasa nyarios yén anjeun dina situs ieu aranjeunna nawiskeun anjeun ningkatkeun popularitas anjeun dina Instagram ku ningkatkeunana:

  • Mah kawas éta
  • pengikut
  • Koméntar Gratis

Kalayan jangji wungkul pamaké nyata sareng aktip Aranjeunna bakal ngalanggan profil anjeun.

> Website: http://socgain.com/es/

Buy-Followers.info

Mésér Followers.info kanggo ngagaleuh likes

Website sanésna sami sareng anu saméméhna dimana anjeun tiasa mésér resep Salian pengikut. Bagian tina naon anu ditawarkeun ngawengku:

  • Candak resep anu anjeun mesen dina publikasi anu dipilih atanapi kanggo jangka waktu anu anjeun tiasa tangtukeun
  • Anjeun teu dipenta pikeun méré sandi akun anjeun
  • Ogé anjeun henteu kedah milu rekening anu sanés aya dina situs anu aya ogé
  • Béda rencana nurutkeun jumlah anu anjeun pikahoyong sareng waktosna nalika éta bakal ditambahkeun kana pos anjeun
  • Tawaran ogé valid pikeun jaringan sosial anu sanés

> Website: https://www.comprar-seguidores.info

Aplikasi pikeun resep dina Instagram dumasar kana hashtags

Kanggo seueur pangguna Instagram, janten resep sareng seueur pangikutna pas janten raison d'être profilna dina hal ieu sareng jaringan sosial anu sanés.

Ieu sababna naon waé aplikasi anu ngajantenkeun ngabantosan aranjeunna nyaéta impian tina unggal instagrammer. Nanging, langkung ti aplikasi éta ngeunaan strategi sareng garis éditorial.

Upami anjeun nyebarkeun naon anu dipikaresep ku pangguna anu sanés sareng anjeun ngalakukeunana terus-terusan sareng, jumlah pengikut anjeun sareng interaksi-na bakal enggal ngawitan tuwuh.

Salah sahiji cara pikeun ngadorong pisibilitas sareng popularitas poto sareng video anjeun nyaéta nganggo hashtags. Anjeun tiasa nyandak katingal di hashtag pangsaéna tina 2018 Jeung ngamangpaatkeun.

Salian daptar lengkep sareng hashtags pangsaéna anjeun bakal mendakan trend sareng kumaha aranjeunna dianggo dina 2018. Anjeun ayeuna tiasa mopohokeun nomer idéal tina 11 dugi ka tag 30 per post anu biasa disarankeun.

Upami anjeun hoyong ngalakukeun milarian hashtag anjeun nyalira anjeun tiasa nganggo salah sahiji aplikasi di handap ieu:

Magnify

Magnify hashtags pangsaéna pikeun Instagram

Aplikasi ieu ngajadikeun anjeun saran ngeunaan hashtags anu leres pikeun ngiringan poto anjeun sareng video anu anjeun bagikeun dina Instagram.

Éta parantos mayar sareng versi gratis. Anjeun ogé tiasa:

  • Jadwalkeun tulisan anjeun sareng béwara ngeunaan waktos anu pangsaéna pikeun ngalakukeunana sareng ngahontal langkung jalma
  • Janten repost
  • Jadwal pesen
  • Tambihkeun tag khusus

> Ieu teu cocog sareng versi wéb Instagram tapi anjeun tiasa diunduh kana sélulér anjeun Android

Top Top pikeun Suka pikeun Instagram

Top Top pikeun Suka. Kasép hadas

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep ngeusian postingan hashtags na anjeun bosen nulis masing-masing salah sahiji, ieu mangrupikeun aplikasi anu dipilari.

Top Top pikeun Suka pikeun Instagram kagungan tag luhur anjeun kedah dianggo pikeun ngahontal langkung seueur pangguna dina Instagram.

Hiji-hijina sarat nyaéta pikeun ngonpigurasi profil anjeun minangka umum. Éta nembe diropéa teras dianggo sampurna.

> Ngundeurkeun kana alat anjeun Android

TagsForLike

Tag pikeun Suka. Teg ku resep

Aplikasi gratis pikeun pangguna tina Android e ios Kalayan mana anjeun tiasa nambihan hashtag anu pangsaéna dina poto sareng video Instagram anjeun.

Algoritma TagsForLikes nunjukkeun anu paling populér tag tina jaringan sosial dikelompokkeun ku kategori pikeun ngagampangkeun anjeun pikeun mendakanana.

Upami anjeun henteu hoyong ningali iklan anjeun tiasa milih pilihan pamayaran Pro.

> Website: https://www.tagsforlikes.com/

HashtagsForLike

Hashtag pikeun generator hashtags

Aplikasi ieu sadayana jalan dina cara anu sami, aranjeunna nawiskeun ka galeri labél anu pangsaéna pikeun nempatkeun pos anjeun dina jaringan sosial. HashtagsForLike gratis sareng gampang dianggo.

> Cai ngagaduhan versi ponsel tiasa diunduh pikeun pamaké tina ios y Android.

Upami anjeun badé nyebarkeun tina komputer anjeun, angkat ka halaman wébna: https://www.hashtagsforlikes.co/

Intelligram

Poto intigram pikeun poto Instagram

Kumaha terang poto mana anu bade diunggah ka Instagram?

Sakali anjeun janten sadar poténsi komérsial tina Instagram anjeun bakal terang yén unggal jéntré diitung nalika anjeun unggah poto ahir. Hal anu saé nyaéta yén urang parantos ngamimitian ngagaduhan aplikasi anu masihan urang jawaban kana patarosan ieu.

Intelligram mangrupikeun aplikasi gratis sacara éksklusif pikeun pangguna ios dimana anjeun bakal terang naon anu bakal ngagaduhan interaksi (resep, koméntar, resep).

Éta nawiskeun dugi ka épéktivitas 75% dina nangtukeun (sateuacan nyebarkeun) poto anu ngagaduhan poténsina anu hébat pikeun palanggan pengikut anjeun sareng panongton umum.

Éta intelijen buatan anu damel pikeun anjeun dina Instagram. Ti galeri anjeun anjeun tiasa milih gambar anu anjeun hoyong bagikeun sareng ku Intelligram anjeun bakal terang upami poto ieu ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun resep.

> Unduh kanggo ios

Saringan langkung seueur Instagram

Saringan mangrupikeun pilihan anu paling berharga pikeun pangguna Instagram kusabab aranjeunna ngarobih poto basajan anu dicandak ku smartphone janten komposisi anu luar biasa.

Nanging, aya anu hoyong langkung seueur saringan sareng kusabab alesan ieu dina pasar aplikasi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan pilihan anu didaptarkeun pikeun nempatkeun langkung seueur sareng langkung saé.

Gambar InSquare Pic

Pangropéa poto InSquare Pic Instagram

Salaku tambahan nawiskeun anjeun saringan luar biasa pikeun ningkatkeun poto anjeun InSquare Pic dianggo salaku pangropéa gambar anu lengkep sareng anu dimungkinkeun:

  • Tambihkeun téks sareng emojis
  • Jieun kolase
  • Overlay gambar
  • Tambihkeun efek hampang
  • Balukar latar

> Unduh kanggo Android

Manis selfie

Selfie manis pikeun selfie sampurna

Aplikasi ngedit poto gratis kanggo ngadamel selfies pangsaéna. Kalayan seueur saringan sareng setélan anu sanés:

  • Saringan tambalan
  • Emojis
  • Ngaronjatkeun Diri
  • Panon sareng titik imbuhan
  • Pangaruh kabur
  • Saringan Grid
  • tanda
  • Kacaangan sareng kontar adjustment
  • Motong sareng motong
  • Saringan poto khusus
  • Pangaruh
  • Kontrol pikeun ngaluyukeun kontras

> Unduh kanggo Android

Ulah sono panduan ieu kalayan pangsaéna Saringan poto Instagram online

Aplikasi video Instagram

Sareng saprak Instagram henteu sadayana fotografi, urang ogé ngagaduhan aplikasi anu ngédit sareng ningkatkeun pidio anjeun, khususna saprak urutan dugi ka hiji menit tiasa diterbitkeun.

Sanaos kuring parantos diterbitkeun rai pidéo pangsaéna pikeun Instagram Waktos ieu kuring badé ninggalkeun anjeun pangropéa pidéo Instagram anu pangsaéna sareng paling populér anu anjeun tiasa mendakan di toko aplikasi di 2018.

Video InShot sareng Editor Musik Poto

Pangropéa video InShot pangsaéna

InShot parantos nyiptakeun pangropéa pidéo anu pangsaéna anu moal ngantep anjeun watermark.

Diantara fitur anu kacida dihargaan:

  • Gabung sareng motong video kalayan épék tambahan
  • Tambihkeun setélan musik sareng volume
  • Cocog sareng format video anu dianggo
  • Anjeun tiasa motong sareng niiskeun
  • Tambihkeun téks sareng emojis
  • Édit dina modeu timeline
  • Tambihkeun latar tukang blur

Langkung ti sajuta pangguna parantos masihan béntang 5 ka aplikasi ieu. Naon anu anjeun ngarepkeun ngaunduh sareng mimitian ngédit pidio anjeun ku alat anu pangsaéna?

> Unduh kanggo ios y Android

Ulah sono aplikasi anu pangsaéna pikeun tambahkeun épék khusus kana pidéo Instagram anjeun

Aplikasi pangsaéna pikeun ngatur Instagram

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ngatur publikasi Naon anu anjeun hoyong laksanakeun dina Instagram. Upami anjeun hoyong profil anjeun mekarna anjeun kedah konsisten sareng nyebarkeun sacara teratur tapi kadang kami henteu ngagaduhan waktos.

Kalender redaksi sareng alat ieu bakal ngajantenkeun tugas anjeun langkung gampang, ogé ngawaskeun naon eusi anu paling efektif pikeun meunangkeun interaksi ti pengikut anjeun.

Nyebarkeun Dina Twitter & Instagram

Nerbarkeun nalika masangkeun dina Instagram

Lamun anjeun heran iraha éta wayah pangsaéna pikeun ngagantung pos anjeun pikeun kalolobaan pamaké pikeun nempo sareng milari sadayana anu resep di Instagram, aplikasi ieu mangrupikeun anu anjeun peryogikeun.

Henteu ngan ukur anjeun bakal nyebarkeun sakaligus dina Instagram sareng Twitter, sareng Publish anjeun tiasa:

  • Pasang waktos sareng waktos pangsaéna
  • Jadwal pos anjeun
  • Ngatur sababaraha profil Instagram
  • Lacak kiriman anjeun dina pormat timeline
  • Repost tulisan lami
  • Saran Hashtahgs
  • Gawéna ogé pikeun versi wéb Instagram sareng kontén anu anjeun simpen dina komputer
  • Pikeun gaduh langkung seueur kendali feed anjeun aplikasi bakal moal nyebarkeun otomatis tapi bakal ngabéjaan nalika éta waktos anu pangsaéna pikeun ngalakukeunana

Publish On ngan ukur sayogi pikeun pangguna Android.

> Website: https://publish.es.aptoide.com/

Perdana

Aplikasi ieu berpungsi sapertos saacanna tapi éksklusif pikeun pangguna alat anu nganggo sistem ios. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun nyetél waktos anu pangsaéna kanggo waktos anjeun ngagaduhan pisibilitas hébat sabisa

Algoritma tinangtu ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nangtukeun:

  • Iraha pengikut anjeun nyambung?
  • Wayah pangsohor anjeun dina Instagram
  • Iraha interaksi anjeun sareng publikasi anjeun?

Salaku tambahan Perdana bakal ngantep anjeun program sareng lagu eusi anu anjeun hoyong bagikeun. Éta dianggo pikeun unggal dinten na minggu sareng unggal jam dina sapoe.

Website: http://www.primeforinstagram.com/

> Unduh kanggo ios

Ngahurungkeun

Manajemén jaringan sosial Pirendo

Éta mangrupikeun situs wéb Spanyol spesialis dina analytics sareng statistik dimana anjeun tiasa gaduh aksés pikeun nganalisis pikeun ningkatkeun profil anjeun dina jaringan sosial sareng posisi strategis sareng pemasaran anjeun.

Kalayan Pirendo anjeun tiasa terang naon anu disarioskeun ngeunaan merek anjeun sareng pendak sareng pesaing anjeun ogé:

  • Sorotkeun komentar anu nambihan nilai kana rekening anjeun
  • Filter interaksi négatip
  • Éta henteu gratis tapi profésional pisan

> Website: http://pirendo.com/

bertunas Sosial

Sprout Sosial ngatur jaringan sosial anjeun

Sprout Social mirip sareng Pirendo, éta mangrupikeun parangkat lunak khusus pikeun ngokolakeun jaringan sosial anu dirancang pikeun perusahaan leutik sareng sedeng tapi ogé pikeun amatir.

Grupna ngagolérkeun fungsi-fungsi praktis pikeun pangiklan sareng pamiarsa pikeun ngawangun hubungan langgeng.

Sprout Social nyadiakeun:

  • Statistik
  • Ngawaskeun interaksi panongton anjeun
  • Ngarencanakeun sareng program akun anjeun
  • Manajemén Multiplatform pikeun sadaya jaringan sosial anjeun

Upami milarian kamekaran anjeun di Instagram langkung dipikaresep kapentingan pribadi kana bidang bisnis anjeun resep uninga Sprout Social.

> Website: https://es.sproutsocial.com/about

engké

Engké program Instagram

Aplikasi ieu mangrupikeun "kedah", anjeun kedah gaduh na kusabab éta anu pangsaéna alat marketing pikeun ngatur akun Instagram anjeun sareng jaringan sosial anjeun naha anjeun ngatur akun pribadi atanapi upami éta propil bisnis atanapi merek anjeun.

Kalayan langkungna tiasa dimungkinkeun sacara gratis:

  • Rencanana poto sareng pidéo anjeun pikeun minggu atanapi bulanan
  • Tilik tulisan anjeun
  • Jieun repost publikasi anjeun
  • Urusan sababaraha rekening

Pilihan pembayaran séjén anu disayogikeun dina aplikasi nyaéta:

  • Waktu pangsaéna pikeun nyieun tulisan anjeun
  • Manajemén grup
  • Pilihan poto anu langkung seueur
  • Paguneman

Hal anu paling saé ngeunaan éta nyaéta operasionalna henteu ngalanggar kawijakan Instagram, ku kituna anjeun tiasa nganggo biasana.

Upami anjeun dimimitian dina Instagram anjeun tiasa milih rencana bébas anjeun sareng teraskeun kana rencana pamayaran nalika profil anjeun cekap dikembangkeun. Upami anjeun hoyong langkung inpormasi kuring nyarankeun yén anjeun maca mini pituduh anu kuring disiapkeun pikeun aplikasi hebat ieu: Jadwal dina Instagram sareng Engké

> Unduh pikeun ngeureunkeun pangguna tina ios y Android

Website: https://later.com/

panyangga

Program samentara Instagram

Kalayan aplikasi ieu salian pikeun langsung ngayakeun tulisan Instagram anjeun, anjeun ogé tiasa ngatur sadaya jaringan sosial anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahemat waktos sareng ngaleutikan usaha.

Diantara fitur hébat anu tiasa resep duanana ios sakumaha tina Android:

  • Anjeun tiasa nyetél anu pangsaéna pikeun ngadamel tulisan anjeun Nyetél tanggal sareng waktos. Panyangga bakal ngadamel pos kanggo anjeun
  • Set panginget pikeun tulisan anu anjeun hoyong laksanakeun sacara manual, sapertos carita sareng kahirupan
  • Programna kalenturan pisan ku kituna anjeun tiasa nambihan kontén kana naon anu parantos anjeun parantos dikonfigurasi
  • Jieun lagu tulisan anjeun terang naon anu dipikaresep ku pengikut anjeun sareng mairan
  • Kadali pangropéa pikeun ningkatkeun poto sareng panyipta GIF anjeun

> Download pikeun pangguna ios y Android

Website: https://buffer.com/

Crowdfire

Crowdfire tumbuh dina instagram

Ieu mangrupikeun salah sahiji Aplikasi Instagram anu ngagaduhan waktos langkung disampak di pasar, nyatana leres pisan terang saha anu teu nuturkeun anjeun dina Instagram babarengan sareng aktip sanés.

Crowdfire mangrupakeun pilihan anu lengkep pikeun henteu ngan ukur program publikasi anjeun:

  • Pikeun nuturkeun analytics pamiarsa anjeun jeung interaksi séwang-séwangan
  • Pengikut anu salin Instagram sareng pariksa saha pengikut anjeun ogé milu anjeun
  • Ningkatkeun pengikut anjeun sareng ngiringan daptar hideung sareng bodas ku kituna teu ngahaja ngeureunkeun nuturkeun saha waé

> Website: Crowdfire

SocialGest.net

Program Gest Sosial Instagram tina komputer anjeun

Upami anjeun hoyong program dina Instagram nganggo SocialGest.net, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis sareng tina komputer anjeun: Hiji kiriman unggal dintenna.

Alat SocialGest.net séjén bakal ngantep anjeun ngatur strategi anjeun dina Instagram sareng jaringan sosial sanés sapertos:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Mana eusi anjeun dijadwalkeun diterbitkeun sacara otomatis kalebet video sareng carita Instagram tina komputer anjeun.

Fitur anu pikaresepeun dina SocialGest.net nyaéta:

  • Kamungkinan berinteraksi sareng masarakat anjeun
  • Turutan trenna
  • Jawaban koméntar ti pamiarsa anjeun
  • Hashtags Analytics
  • Vérsi mobile pikeun alat ios y Android

> Website: https://www.socialgest.net/es

Planoly

Alat Instagram anu pohara pikaresepeun. Éta gampang pisan ngagunakeun aplikasi pamayaran anu anjeun tiasa rencana sareng jadwal dina Instagram.

Pendaptaran saderhana pisan sareng ti dinya anjeun tiasa ngarasakeun dinten percobaan gratis. Antarbeungeutna pisan soméah.

Program planoly tulisan anjeun di Instagram

Anjeun tiasa ningali feed anjeun tina aplikasi gigireun almenak dimana anjeun tiasa mastikeun interaksi tina kiriman anjeun sareng ningali pagelaranna sareng paling saé sareng jam interaksi.

Dina statistik kuring mah tiasa pariksa yén dinten anu pangsaéna tina pos kuring lumangsung:

  • Senén sareng Saptu énjing
  • Minggu soré

Tapi ogé sareng Planoly anjeun tiasa:

  • Ngarobih sareng nyortir poto Instagram anjeun, salaku sederhana sareng sered sareng teundeun
  • Nganalisis statistik tulisan lami anjeun
  • Ngatur koméntar sareng réspon
  • 5 Top anu paling dipikaresep sareng eusi anu paling Anjeun mairan

Website: https://www.planoly.com

> Unduh kanggo ios y Android

Iconosquare

Éta mangrupikeun alat nyukcruk mérek lengkep pikeun akun Instagram anjeun sareng anjeun tiasa ngarencanakeun tulisan anjeun.

Iconosquare manajemén média sosial

Salah sahiji warta anu pikaresepeun anu dibawa dina 2018 nyaéta pilihan program program carita anjeun.

Upami anjeun hoyong langkung rinci anjeun tiasa pariksa: Iconosquare (baheula Statigram) pikeun statistik Instagram

> Unduh kanggo ios y Android

Plann

Plann aplikasi pikeun program Instagram

Tina aplikasi pangsaéna pikeun ngagaduhan langkung seueur pengikut dina Instagram. Aplikasi pamayaran ieu lengkep pisan.

Fitur na leres-leres sadayana anu anjeun kedah ngatur pikeun ngatur akun Instagram anjeun:

  • Perencanaan sareng program tulisan anjeun
  • Saringan Saring
  • Tambahkeun teks kana gambar anjeun
  • Analytics tina publikasi anjeun
  • Anu pangsaéna pikeun masangkeun
  • Manajemén tina hashtags pangsaéna
  • Tilik tulisan anjeun

> Unduh kanggo iOS y Android

Ieu sanés sadayana aplikasi anu aya pikeun ngalengkepan fungsi Instagram tapi anu pangsaéna anjeun tiasa mendakan dina 2018. Anjeun ngan kedah milih salah sahiji anu paling cocog sareng tujuan pertumbuhan profil anjeun dina jaringan sosial anu trend.