Instagram ti mimiti aya mangrupikeun aplikasi pikeun diunggah, ngarobih sareng ngabagi poto, sanaos langkung énggal janten deui babagi video sareng aplikasi éditan nepi ka detik 60.

Kadang-kadang urang resep video babaturan atanapi selebriti sareng urang hoyong ngahemat éta ningali éta iraha waé kami hoyong, tanpa kudu asup kana profil anjeun sareng ngaluarkeun data unggal waktos.

Instagram henteu ngijinkeun urang langsung, tapi entong hariwang! kanggo anu ayeuna kuring nyangking solusi anjeun dina pos ieu, dimana kuring ngajelaskeun kumaha cara ngunduh pidio ti Instagram haratis tina alat mobile anjeun atanapi pc.

Aplikasi pikeun ngundeur video Instagram tina ponsel anjeun

Di toko aplikasi anjeun anjeun pasti bakal mendakan seueur aplikasi pikeun tujuan ieu, kuring parantos diunduh sareng cobian sababaraha deui sareng ayeuna kuring mawa anjeun anu pangsaéna:

Simpen video sareng poto Instagram tanpa Jailbreak

Ieu mangrupikeun aplikasi anu kami nyarankeun saatos nyobian sababaraha. Eta sayogi pikeun ios sareng operasionalna saderhana pisan:

ngahémat pidéo regrammer

  • Lebetkeun di regrammer teras undeuran aplikasi, gratis
  • Tina Instagram pilih poto atanapi pidéo anu badé diunduh
  • Pencét tombol "kongsi" sareng tumbu nyalin
  • Lebetkeun aplikasi sareng témpélkeun link kana kotak
  • Pilih pilihan "sawangan" sareng "kongsi"
  • Pilih «Simpen gambar / pidéo» sareng éta bakal disimpen dina perpustakaan

Sakumaha ceuk kuring aplikasi ieu gratis, tapi seueur publisitas. Aplikasi anu sanés pikeun ngunduh poto sareng pidéo ngecas anjeun sawaktos anjeun ngundeur poto atanapi sawaktos anjeun parantos kantos dilakukeun sababaraha kali.

Aplikasi aya pikeun Android sareng ios

Video Downloader pikeun Instagram

Aplikasi anu sederhana sareng entheng (4MB) anu tiasa kami anggo kanggo Instagram sareng Vine. Éta ngamungkinkeun urang dua cara pikeun ngundeur pidio:

video Downloader pikeun Instagram

Mimiti: nyalin URL pidéo

  • Mimitina urang kéngingkeun ti akun Instagram kami, kami paluruh pidéo anu badé diunduh.
  • Pilih titik 3 di belah kénca juru luhur, teras pencét dina tautan salinan publikasi.
  • Kami muka aplikasi "Video Downloader kanggo Instagram", dimana pidéo sacara otomatis bakal diunduh.
  • Ahirna urang bakal ningali kamajuan undeuran di handapeun layar.
    Aplikasi ieu ngagaduhan sababaraha "tambahan" ku milih panah fuchsia anu urang tiasa milih antara ngaropéa pidéo dina akun urang, ngundeur gambar, atanapi unduh pidéo kalayan leres.

download pidio instagram

Kadua, tanpa nyalin URL sareng ti Instagram

Di sababaraha mobilitas éta tiasa muncul saatos mencét pilihan "ngabagi" dina titik 3 sareng masihan pilihan sababaraha aplikasi atanapi jaringan. Ku milih "Video Downloader pikeun Instagram" anjeun tiasa download pidio instagram tanpa nyalin atanapi dipasangkeun tautan.

Dina dua kasus ieu, saatos diundeur parantos réngsé, kami bakal mendakan pidéo dina galeri mobile kami.

Unduh Downloader Video pikeun Instagram

Instasave

Aplikasi sanés anu sanésna (3MB) sareng gampang dianggo:

  • Anjeun muka aplikasi, hurungkeun saklar kanggo ngamungkinkeun Instasave ngalebetkeun Instagram anjeun
  • Pencét "kabuka Instagram"
  • Anjeun bakal mendakan diri dina profil Instagram anjeun, dimana anjeun bakal milari publikasi anu badé diunduh
  • Anjeun milarian titik 3 sareng nyalin URL
  • Siap! Dina bar béwara anjeun bakal ningali yén pidio atanapi poto anjeun diunduh sacara otomatis
  • Di tungtung unduhan anjeun tiasa ningali pidéo na galeri anjeun

Operasi Instasave pikeun Android

Unduh Instasave

IFTTT

Alatna Upami ieu Maka Éta atanapi IFTTT (anu mangrupikeun inpormasi kanggo naon dina basa Spanyol ditarjamahkeun ka "upami ieu kajadian ngalakukeun éta") mangrupikeun alat anu saé anu anjeun kapayunna pikeun ngonfigurasi anjeun pikeun ngalakukeun tindakan anu disiapkeun heula ka anu sanés, salaku rumus atanapi " resep. ”

IFTTT pikeun ngundeur pidio

Kumaha cara nerapkeun kana Instagram? Sederhana, anjeun tiasa ngonpigurasikeun kana akun IFTTT yén anjeun bakal nyingkronkeun sareng profil Instagram sareng Dropbox (atanapi aplikasi panyimpen anu sanés) sareng anjeun tiasa nyiapkeun resep dimana sadaya pidio atanapi poto anu anjeun pasihkeunana diunduh siga dina Instagram anjeun atanapi anjeun tiasa ngonpigurasikeunana pikeun ngaunduh sadaya file anu anjeun lebet kana akun Instagram anjeun.

Sanés saé? Sakali ngonpigurasi éta bakal ngahémat anjeun seueur waktos.

Unduh IFTTT

App ngan ukur aya pikeun Android

iGETTER

Aplikasi ieu mangrupikeun alternatif pikeun Downloader video e Instasave pikeun operasi anu sami:

  • Salin URL pidio anu anjeun resep.
  • Buka iGetter sareng témpél URL
  • Anjeun ngantosan dugi undeuran na tos réngsé sareng disimpen dina file anjeun

Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali pidio sareng gambar anu tos Anjeun unduh nganggo iGETTER tina antarmuka nyalira sareng ngamungkinkeun anjeun ngarobih, ngabagi, ngahapus atanapi nyandak anjeun ka postingan aslina.

aplikasi iGETTER

Unduh iGETTER

Aplikasi ngan ukur aya pikeun ios wungkul

aliran (pikeun iPhone jeung iPad)

Ieu mangrupikeun aplikasi ngan ukur aya pikeun sistem operasi ios, mimitina ukur pikeun iPad sareng langkung édés ogé pikeun iPhone

Aplikasi ieu tiasa dianggo tibatan Instagram kalayan ditambah ngamungkinkeun pikeun ngahemat pidio dina "Kaméra Gulung" sahingga didamel dina galeri iPhone urang atanapi iPad. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagikeun video ieu dina Facebook, Twitter atanapi ngirimana ku email.

Aliran aplikasi

Unduh pidéo Instagram tina PC

Upami anjeun nganggo Instagram tina PC sareng masih hoyong nyimpen video atanapi poto ti Instagram, abdi gaduh warta saé. Anjeun bakal ningali kumaha cara ngundeur video instagram ti pc Tanpa ngundeur program atanapi ngadaptar di mana waé, aya sababaraha pilihan Online:

Downloadvideosfrom.com

Software ngamungkinkeun anjeun ngundeur video tina publikasi jaringan sosial. Anjeun kedah nyalin url pidio sareng lebet kana kotak. Éta mangrupakeun pakakas anu gancang sareng fungsi:

kumaha pikeun ngundeur pidéo instagram tina pc

  • Lebetkeun di www.downloadvideofrom.com
  • Lebetkeun url video pikeun diunduh
  • Anjeun gaduh pilihan pikeun ngundeur éta dina MP3 sareng MP4
  • Éta ogé ngamungkinkeun anjeun unduh pidéo tina Facebook
  • Éta ngahemat file gancang pisan dina PC Anjeun
  • Anjeun tiasa ngabagikeun video sapertos tautan langsung sareng HTML

Youtube ku Klik

berkat software ieu anjeun tiasa ngaunduh pidéo sareng poto anu ngagaduhan pangguna (unduh sadaya video tina akun), tiasa milih naon anu anjeun hoyong unduh, kualitas sareng folder tujuan.

unduh sagala poto hiji pangguna instagram

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video anjeun bahkan ngagaduhan pilihan milih piksel, kualitas rendah atanapi kualitas sareng format output.

Offliberty

Offliberty mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun ngunduh pidio tina Instagram, sanaos ogé dianggo pikeun video ti Facebook, YouTube, Twitter, jsb.

Gawéna saperti kieu:

  • Anjeun ngalebetkeun halaman http://offliberty.com/
  • Témpél URL pidéo anu anjeun hoyong unduh, dina bar sareng pencét "Pareum"
  • Teras anjeun klik "Klik di dieu sareng simpen salaku" sareng pilih dina nami naon sareng folder mana anu anjeun simpen pidio
  • Éta mantuan anjeun ngaunduh halaman wéb video online sacara online

download pidio Instagram tina PC

Disimpen

Kalayan resep anu mirip sareng anu dijelaskeun di luhur sareng DreDown sareng Offliberty kami gaduh SaveDeo, pilihan anu sanés pikeun unduh pidio tina Instagram sareng jaringan sosial anu sanés.

Anjeun nyalin URL pidéo, témpél kana bar SaveDeo sareng pencét "Unduh" teras pilih nami video sareng dimana nyimpen sareng éta sadaya réréncangan.

download pidio halaman wéb online

Isu ngaluarkeun undeuran eusi ti pamaké Instagram anu sanés rada pajeulit kusabab kawijakan privasi jaringan sosial ieu, kumaha ogé di dieu kami masihan anjeun alat, trik sareng rahasia pikeun ngundeur video Instagram online dina 2019.

Tangtosna, émut yén upami anjeun unduh kontén ti pangguna sanés pikeun ngeusian éta dina profil anjeun atanapi dina jaringan sosial anu sanésna nyaéta masihan kiridit ka panulis aslina. Ayeuna anjeun terang kumaha ngundeur video instagram sanaos tanpa aya program. Prosesna sami sareng download poto flickr android.

Ragu, komentar, saran? Abdi ngantepkeun anjeun muka bagian koméntar di handap.

[no_announcements_b30]

Status Protection DMCA.com