Foto sareng video anu kami pasang dina profil Instagram kami seueur nyarios saha kami atanapi gambar anu urang hoyong proyek ka para pengikut urang, elemen anu sanés tiasa nungtun jalma anu nyumponan profil Instagram urang pertama kalina nyaéta biografi o kaayaan anu kami tempatna.

Henteu aya countless frasa kanggo instagram, ieu kudu saluyu sareng tujuan rekening kami, contona, upami kami nganggo Instagram pikeun ngamajukeun hiji produk atanapi jasa, langkung saé nempatkeun informasi ngeunaan éta.

Instagram Asli AmérikaUpami éta akun pribadi pribadi pikeun dibagikeun sareng anu dipikacinta sareng baraya, anjeun tiasa nempatkeun inpormasi ngeunaan profesi anjeun, umur, rasa atanapi hobi, hal anu netepkeun cara anjeun, bahkan tanda zodiak anjeun!

Naon waé pasualan anjeun, ayeuna urang bawa anjeun 520 frasa instagram pondok anu anjeun tiasa nganggo nalika kami nampilkeun aranjeunna ka dieu atanapi ngarobih aranjeunna pikeun masihan anjeun gaya anjeun sorangan.

Janten anjeun tiasa ngalengkepan sareng ngahartikeun biografi anjeun Instagram, publikasi anjeun dina Facebook, frasa pikeun gambar profil na WhatsApp o caption pikeun instagram dina tulisan anjeun. Seueur profil anu ogé dianggo Frasa Latin Pikeun ngapdet status anjeun.

Frasa pikeun Instagram | Caption atanapi biografi

Frasa Positip

Ieu mangrupikeun salah sahiji ungkapan anu disayangkeun ku saha waé maca nalika iraha waé poe, sabab nginspirasi anjeun pikeun nempo sisi positip kahirupan sareng tetep berperang, tempatna mana waé dina biografi anjeun atanapi dina caption na pasti bakal nulungan anjeun nampi langkung seueur pengikut:

frasa pangsaéna pikeun instagram

  • "Seuri henteu masihan diri kana kahirupan anu goréng pikeun saha waé, éta sikep"
  • "Kabagjaan mangrupakeun arah, sanés tempat" - Sydney S. Harris
  • "Live, perang, ngimpi, ngarambat, sareng upami anjeun gaduh waktos, malikan deui"
  • "Kahirupan sanés masalah pikeun ngajawab tapi kanyataan pikeun ngalaman" - Søren Kierkegaard
  • "Kanggo hirup nyaéta nyaéta robih, sareng anu sampurna nyaéta sering robih" - John Henry Newman
  • "Entong dinten, kéngingkeun dinten-énggal." - Muhammad Ali
  • "Upami anjeun henteu nyobian, anjeun kantos nampi éta"
  • "Hirup mangrupikeun tragedi di latar, tapi komédi sacara umum" - Charlie Chaplin
  • "Urang kedah ningali henteu percanten, tapi percanten ningali"
  • "Parobihan positif leutik tiasa ngarobih sadayana dinten anjeun atanapi sadayana kahirupan anjeun" - Nishant Grover

Nonton pidéo sareng frasa anu langkung positif pikeun Instagram

Ver esta publicación di Instagram

Publikasi nu dibagi ngeunaan Positive Culture (@culturaposit) el

Frasa pikeun Refleksi

[ad_b30 id = 5]

Upami anjeun jalma anu langkung filosofis sareng anjeun masih merenjang dina hartos hal, panginten anjeun tiasa ngidentipikasi diri anjeun nganggo salah sahiji frasa di handap ieu sareng nganggo frasa pikeun nagara-nagara dina biografi anjeun dipasang dina gambar:

frasa pikeun nembongkeun rrss

  • "Baheula mangrupikeun masa depan, masa depan ngimpi. Sadaya anu urang gaduh ayeuna "- Bill Cosby
  • "Upami urang henteu robih, urang moal tumbuh. Upami urang henteu tumuwuh, kami henteu saé hirup ”- Gail Sheehy
  • "Ulah ngangluh kana hal-hal ketidakadilan, éta henteu adil. Kaseueuran, éta henteu penting ”- David Gemmell
  • "Diajar nampi sareng ngahargaan bédana anjeun, sabab bakal ngajadikeun anjeun nangtung tina balaréa di hareup" - Ellen Degeneres
  • "Sagala kageulisan, tapi henteu sadayana tiasa ningali" - kong hu cu
  • Babasan dina poé pikeun nembongkeun: "Impian saolah-olah anjeun hirup salawasna, hirup lamun anjeun maot ayeuna" - James Dean
  • "Ngobrol ka diri anjeun sakumaha anjeun resep sareng jalma anu anjeun resep" - Brene coklat
  • "Upami anjeun tiasa nyéépkeun kana jalma pikeun tugas anu ampir sadayana masalah anjeun, anjeun moal tiasa calik dina sasih" - Theodore Roosevelt
  • "Pangalaman anu awon nyaéta guru anu pangsaéna" - Kovo
  • "Nalika anjeun nyampurkeun sareng naon anjeun, ngan bakal anjeun bahagia sareng naon anu anjeun gaduh" - Doris Mortman
  • Nonton pidéo sareng langkung seueur frasa pikeun nembongkeun

    Frasa motivasi

    [ad_b30 id = 8]

    El hirup asah sareng pemrograman neurolinguistik Aranjeunna tren sareng aranjeunna kalayan frasa motivasi, sanaos aranjeunna rada henteu kéngingkeun pikeun sababaraha skeptics, aranjeunna pasti ngagaduhan panongton anu ageung. Upami anjeun kedah terang seueur anu ngalakukeun instagram repost jeung kaayaan aslina Aranjeunna nyiptakeun interaksi sosial anu gampang.

    Pernah nyeri pikeun nempatkeun semangat sareng usaha kana hal-hal anu urang laksanakeun, ieu mangrupikeun sababaraha frasa ieu pikeun nagara-nagara anu bakal katingali hébat dina biografi anjeun:

    frasa motivasi pikeun jaringan sosial

    • "Cobaan sareng gagal, tapi henteu gagal nyobian" - Stephen Kaggwa
    • "Cara pangsaéna pikeun ngaduga masa depan nyaéta ngadamelna"
    • "Kahirupan kontrak atanapi mekar dumasar kana harga diri" - Anaïs Nin
    • "Bangga jauhna anjeun parantos sumping sareng iman ka jauhna anjeun tiasa angkat"
    • Babasan dina poé pikeun nembongkeun: “Kami anu boga takdir. Kami kaptén jiwa urang "- Winston Churchill
    • "Anjeun patut langkung seueur ti aranjeunna tiasa pikir sareng naon anu tiasa aranjeunna terangkeun ka anjeun"
    • "Kami henteu menakkeun gunung, tapi diri urang" - Edmund Hillary
    • "Kalayan hébat diwangun ku karya-karya leutik" - Lao Tzu
    • "Upami anjeun hoyong ngalakukeun éta, lakukeun ayeuna"
    • "Dinten ayeuna kuring teu boga nanaon tapi seuri" - Paul Simon

    Nonton pidéo nganggo langkung frasa Motivasional pikeun Instagram

    Ver esta publicación di Instagram

    Publikasi nu dikéngsikeun tina Sukses Attitude ™ (@actitudexitosa10) el

    Frasa cinta pondok kanggo instagram

    Upami saatos sababaraha waktos milarian, anjeun rumasa anjeun parantos tungtungna mendakan anjeunna atanapi anu dituduhkeun sareng anjeun kedah bagikeun ka dunya sareng pengikut anjeun sababaraha hal ieu frasa cinta pondok kanggo instagram Éta tiasa mangpaat pikeun nyatakeun naon anu anjeun raoskeun ayeuna:

    frasa pencinta média sosial

    Frasa aslina asli:

    • "Jatuh cinta sapertos hoyong ngaluncat kana batal, pikiran anjeun nyarios yén éta gélo, tapi manah anjeun negeskeun anjeun tiasa mabur"
    • "Kanggo cinta moal aya kematangan"
    • "Kuring ngan ukur peryogi 3 hal anu bagja, panonpoé kanggo siang, bulan kanggo wengi sareng anjeun pikeun kahirupan"
    • "Kuring henteu kantos terang kuring ngimpi, dugi ka éta impian anjeun"
    • "Ngan urang duaan terang naon anu kedah urang laksanakeun"
    • Babasan dina poé pikeun nembongkeun: "Asih teu dieureunkeun, urang ngan ukur nyandak waktos kanggo ngamimitian deui sareng ngadamel langkung ageung sareng langkung kuat sareng langkung kuat"
    • "Abdi hoyong ningali sareng kahayang kuring terang éta"
    • "Mimiti kuring ningali anjeun seuri, kuring terang éta seuri, éta kuring sok hoyong ningali nalika kuring bangun pikeun sesa hirup abdi"
    • "Sakapeung manah ningali naon anu teu kawih ku panon" - H. Jackson Brown
    • "Asih nya, henteu langkung seueur atanapi kirang, naon anu kuring karasa ku anjeun"

    Ver esta publicación di Instagram

    Publikasi nu dibagi tina Trashinfinity🌙 (@trashinfinity) el

    Lalajo video sareng frasa pondok langkung asli Asli pikeun Instagram

    Frasa pondok tina heartbreak

    Asih mangrupikeun cinta, tapi ampir henteu kantos. "Anjeun kedah nyium seueur toads sateuacan anjeun panginten pangeran anjeun"Sebutkeun wijaksana, sareng kabeneran, nalika cinta ditungtungan, sababaraha kali urang tiasa narajang kasedihan, anu alami sareng rapi, tapi perasaan ieu kedah samentawis. Kalayan tanda petik ieu, anjeun yakin bakal nampi inspirasi pikeun nyiptakeun anu saé ngaran pikeun Instagram.

    Di dieu kuring ninggalkeun anjeun sababaraha frasa kaayaan pikeun instagram pikeun nempatkeun nalika anjeun ninggalkeun kaayaan éta "hati rusak":

    ungkapan pikeun nalika haté anjeun rusak

    • "Tong hariwang ngeunaan jaman baheula, aya alesan kunaon aranjeunna henteu ngahontal kahareup anjeun!"
    • "Leuwih hadé cicing waé, tibatan cicing ilusi"
    • "Tong milarian kuring lamun kuring seuri upami anjeun hilap kuring nalika kuring ceurik"
    • "Awéwé awéwé bogoh sareng naon anu aranjeunna nguping sareng lalaki ningali naon anu aranjeunna ningali ... éta naha awéwé ngagem makeup sareng lalaki ngabohong"
    • "Cara anu paling saé pikeun nutup jaman baheula nyaéta teu kaburkeun atanapi hilapna, tapi pikeun ngahampura sareng hapunten"
    • "Tong ceurik sabab éta atos. Seuri kusabab éta kajantenan ”- Dr. Seuss
    • "Teu aya anu baramaen parah tibatan saurang anu ngemut cinta"
    • "Teu aya anu pantes lawon anjeun, sareng saha waé anu pantesna moal nangtoskeun anjeun"
    • "Anjeun moal tiasa ngamimitian bab salajengna upami anjeun tetep maca sateuacanna"
    • "Jantung kedah gaduh pilihan: Hapus kontak, ngahapus sajarah sareng méréskeun masalah"

    Nonton pidéo sareng langkung seueur frasa pikeun sesah manah

    Frase silaturahim pikeun Instagram

    Sampurna pikeun nempatkeun dina biografi anjeun upami jalma anu ngagaduhan persahabatan anu berkualitas, anjeun ogé tiasa nempatkeun poto dina poto anjeun salaku frasa pikeun babaturan anu pangsaéna:

    frasa ngagungkeun silaturahim

    • "Persahabatan nyaéta jiwa individu anu nyicingan dua mayit" - Aristoteles
    • "Waktu anu saé sareng babaturan gélo ngawangun momen anu paling luar biasa"
    • "Persahabatan henteu hal anu anjeun diajar di sakola. Tapi upami anjeun henteu diajar hartosna silaturahim, anjeun henteu kantos diajar nanaon "- Muhammad Ali
    • "Persahabatan dua kali ganda kabagjaan sareng ngabagi anguishes satengah" - Francis Bacon
    • "Babaturan anu leres nyaéta batur anu pikeun anjeun nalika anjeunna tiasa waé dimana waé" - Len Wein
    • "Leumpang sareng réréncangan dina gelap langkung saé tibatan leumpang nyalira dina lampu" - Helen Keller
    • "Babaturan nyaéta jalma anu terang sadayana ngeunaan anjeun sareng tetep resep ka anjeun" - Elbert Hubbard
    • "Babaturan janten babaturan janten tentara tentara. Aranjeunna hirup babarengan, gelut babarengan sareng maot babarengan "- Ron Aula
    • "Ngartikeun réréncangan nyaéta jalma anu bogoh ka anjeun sanajan anjeunna terang kana hal anu anjeun isin" - Jodie Foster
    • "Babaturan nyaéta hadiah anu anjeun pasihkeun ka diri anjeun" - Robert Louis Stevenson

    Nonton pidéo sareng langkung seueur frasa Ramah pikeun instagram

    Frasa riang

    Upami Hormat nyaéta pikeun ngaraosan kahirupan sareng henteu kompléks teuing, naon ieu frasa pondok kanggo instagram Rasa henteu janten mantra hirup anjeun, cocog pikeun ngarobih negeri-negeri pikeun instagram. Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana sapertos frasa pikeun poto pihak katilu atanapi katilu:

    Frasa riang

    • "Hésé pisan boga kakuatan super sareng turutan diet"
    • "Upami anjeun nurut kana sadaya aturan, anjeun bakal sono kana sadaya anu pikaresepeun" - Katharine Hepburn
    • «Kuring resep kaduhung kana hal anu ku kuring lakukeun ti barang-barang anu kuring henteu dipigawé” - Lucilio
    • "Taun-taun pangalaman dina gagal proyék ngadukung kuring"
    • "Timburu mah henteu kanggo saha waé"
    • "Poék anu pasti peryogi ningali béntang" - Osho
    • "Kuring henteu khusus, ngan édisi terbatas"
    • "Go dimana waé anjeun angkat, euweuh urusan waktos, sok mawa lampu anjeun nyalira" - Anthony J. D'Angelo
    • Babasan dina poé pikeun nembongkeun: "99% tina hal anu anjeun hariwang moal pernah kajadian"
    • "Entong ngajelaskeun diri anjeun. Babaturan anjeun henteu peryogina sareng musuh anjeun moal percanten pisan ”- Paulo Coelho

    Nonton pidéo sareng langkung seueur frasa pikeun poto séhat
    Anjeun ogé resep kabetot uninga kumaha download pidio Instagram langsung kana ponsel atanapi pc anjeun.

    Frasa kontroversial pondok aslina

    Upami anjeun salah saurang jalma anu henteu kapikiran ngarobih salah sahiji atanapi karentanan anu sanés, sigana sababaraha frasa ieu pikeun poto Instagram anu teu sopan sareng kapribadian anjeun, sakapeung pikeun nampi langkung pengikut langkung hadé nunjukkeun karakter urang sapertos ieu:

    Frasa kontroversial

    • «Pikeun gaduh gaya nyaéta saha saha anjeun, naon hartosna sareng henteu masihan laksana ngeunaan nanaon» - Gore Vidal
    • "Ieu prinsip abdi. Upami anjeun henteu resep, kuring gaduh batur ”- Groucho Marx
    • "Kuring parantos nguping pisan ngeunaan anjeun, yén kuring panginten anjeun tiwas"
    • "Lembur langkung langkung narik tibatan kecerdasan. Kecerdasan mangrupikeun watesan, gede bohong henteu ”- Claude Chabrol
    • "Rahasia hirup nyaéta kajujuran sareng muter anu adil, upami anjeun tiasa nyontoan éta, anjeun parantos hasil" - Groucho Marx
    • "Jalma anu percaya yén maranéhna terang sadayana gangguan anu nyata pikeun jalma anu bener-bener terang sadayana" - Isaac Asimov
    • "Kuring resep dibenci ku saha kuring tibatan dipikacinta ku saha kuring henteu" - Kurt Cobain
    • «Pulitik mangrupikeun kasenian milarian masalah, mendakanana, ngadamel diagnosis anu salah teras nerapkeun solusi anu salah» - Groucho Marx
    • «Kuring henteu sieun maot, éta ngan kuring teu hoyong aya nalika kajadian ka kuring» - Woody Allen
    • "Ukuran kasihatan teu kedah diadaptasi kana masarakat anu sakit pisan" - Krishnamurti

    Lalajo pidéo sareng frasa cool langkung kontroversial sareng kontroversial

    Frasa pikeun Instagram dina basa Inggris

    Sakapeung urang ningali frasa kanggo Instagram anu parantos ditarjamahkeun tina basa Inggris sareng leres-leres trend dina basa aslina, janten kami nunjukkeun sakumaha aranjeunna dianggo:

    frasa kanggo instagram inggris

    • Entong hariwang, bagja - (Tong hariwang, bagja) Dadan McFerrin
    • Dimana aya cinta aya kahirupan - (Dimana aya cinta aya hirup) - Mahatma Gandhi
    • Coba janten katumbiri dina méga batur - (Coba janten katumbiri dina awan batur) - Maya Angelou
    • Anjeun ngan ukur cicing (Anjeun ngan ukur cicing sakali)
    • Hurungkeun kéngingkeun kacilakaan anjeun (Ganti tatu anjeun kana kawijaksanaan)
    • Cah énjing sareng dinten ayeuna (Nyaangan énjing sareng dinten ayeuna)
    • Seuri ngambekan anjeun (Seuri seungit anjeun)
    • Kalayan nyeri sumping kakuatan (Kalayan nyeri sumping)
    • Kalayan asih sareng kasabaran, teu aya anu mustahil (Kalayan asih sareng kasabaran teu aya anu mustahil)
    Naha anjeun terang mana akunna langkung seueur pengikut dina Instagram di 2019?

    Frasa lucu pikeun Instagram

    Aranjeunna nyarios yén ketawa ningkatkeun kahirupan, sahingga henteu kéngingkeun senang sareng ngadamel babaturan urang seuri ku tulisan kami, didieu aya sababaraha conto anu bakal langkung terang kana dinten langkung ti hiji:

    frasa lucu pikeun instagram

    • Dinten kuring masak, kanyaah enak, naha?
    • Bumi neureuy kuring! Tapi kéngingkeun kuring di Bahama
    • Hirup sapertos ibarat juru cukuran: anjeun nyarios naon anu anjeun pikahoyong sareng anjeunna ngalakukeun naon anu kaluar tina endog
    • Atuh bisa janten naékna awal ... Upami enjing mimiti pas siang
    • Upami ex anjeun nyarios "anjeun moal kantos milarian jalma sapertos kuring," wartosan anjeunna yén ideu éta!
    • Kitu saurna "Open easy" sareng anjeun ngeureunkeun nganggo huntu, kuku, gunting, pisau, pedang laser sareng granat.
    • Abdi angkat di dieu, sadayana gélo, Arre unicorn!
    • Sakapeung kuring karasa goréng ... tuluy kuring nyaluyukeun korsi sareng kuring bageur
    • Kumaha kuring hoyong 1 menit goréng
    • Grup getih abdi nyaéta A-Peritive

    Tanda petik pilem

    Aya sababaraha frasa klasik tina pilem anu parantos bagian tina budaya pop, coba nempatkeun sababaraha dina tulisan atawa carita Instagram tur tingal kumaha anjeun bakal resep sareng koméntar:

    • Abdi raja dunya - Jack Dawson, "Titanic"
    • Kakuatan hébat mawa tanggung jawab anu hébat - Paman Ben, "Spider-Man"

    Frasa pilem instagram

    • Abdi badé uih - Terminator, "Terminator"
    • Kuring ningali jalma maot - Cole, "Genep Genep"
    • Naha serius pisan? - Joker, "Rawing: Anu Ksatria Terang"
    • Abdi bapa anjeun - Darth Vader, "Star Wars"
    • Ibu teras nyarios: Hirup sapertos kotak coklat, anjeun henteu pernah terang naon anu anjeun badé nyabak - Forrest Gump, "Forrest Gump"
    • Abdi badé ngadamel usul yén anjeunna moal tiasa nampik - Vito Corleone, "Sang Rama"
    • Aya lalaki anu henteu milarian naon-naon logis, teu tiasa ngagaleuh aranjeunna, pikasieuneun aranjeunna, ngayakinkeun aranjeunna atanapi badami. Aya lalaki anu hoyong ningali dunya dibakar - Alfred, "The Dark Knight"
    • Muga kakuatan salawasna sareng anjeun - Yoda, "Star Wars"
    • Jalma-jalma henteu kudu sieun ka pamaréntah, pamaréntah kedah sieun ka masarakat - V, "V pikeun Vendetta"
    • Teu aya patarosan anu teu dipikanyaho, ngan ukur dirumuskeun patarosan - Morpheus, "Matrix"
    • Urang bakal salawasna gaduh Paris. Kami henteu kagungan éta. Kami kaleungitan dugi ka dugi ka Casablanca; tapi urang ngagaduhan deui wengi ayeuna - Rick Blaine, "Casablanca"
    • Abdi hoyong maén cocooan - Jigsaw, "Saw"
    • Muga kakuatan salawasna sareng anjeun - Yoda, "Star Wars"
    • Abdi nyarioskeun bebeneran, sanaos kuring ngabohong kuring nyarioskeun kaleresan - Tony Montana, "Scarface"
    • Ngan nalika urang ngimpi urang gaduh kabébasan, éta sapertos kitu sareng bakal salawasna - John Keating, "Klubna pujangga anu paéh"
    • Ieu kahirupan anjeun sareng bérés unggal menit - "Klub gelut"
    • Ahli pesulap teu pernah telat, atanapi engké: anjeunna sumping persis nalika anjeunna ngusulkeun - Gandalf "Lord the Rings"
    • Aya bédana anu gedé antara terang jalan sareng jalan éta - Morpheus, "Matrix"
    • Ngalakukeun atanapi henteu ngalakukeunana, tapi henteu kedah dicobaan - Yoda, "Star Wars"

    bintang perang instagram tanda petik

    Frasa frasa

    Waktu baheula seueur sareng pelesir anu kaliru ku batur, euweuh urusan naon séri anu anjeun tingali, bakal aya salawasna hiji atanapi dua frasa anu bakal di sakitar anjeun. Naha henteu nempatkeun éta dina Instagram anjeun? Panginten jalma anu ningali tulisan anjeun ogé resep kana séri éta sareng mutuskeun nuturkeun anjeun atanapi ngantep anjeun resep sareng koméntar:

    • Henteu aya Rahasia dina kahirupan. Ngan kabeneran anu disumputkeun anu cicing di handapeun permukaan - Dexter Morgan, "Dexter"
    • Generosity ogé wujud kakuatan - Frank Underwood, "House of Cards"
    • Rusuh sanés pit, éta tangga. Seueur anu nyoba nanjak sareng gagal - Petyr Baelish, "Game of Thrones" Aya hal di dunya ieu anu teu aya di luar kontrol urang. Kadang urang resep nyalahkeun diri urang pikeun nyobian ngahartoskeun aranjeunna - Jack Bauer, "24"
    • Éta henteu telat janten kumaha anjeun kedah - Nora Walker, "Lima Brothers" '
    • Panginten babaturan urang mangrupikeun jiwa jiwa anu leres, sareng lalaki ngan saukur jalma-jalma seneng - Carrie Bradshaw, "Sex in New York"
    • Tong percanten nanaon anu anjeun nguping sareng henteu satengahna naon anu anjeun tingali - Tony Soprano, "Los Soprano"
    • Naha cinta di hawa? Leungitna Nitrogén, oksigén sareng karbon dioksida aya dina hawa - Sheldon Cooper, "Big Bang"
    • Ieu naon anu kuring lakukeun. Kuring nginum sareng terang hal - Tyrion Lannister, "Game of Thrones"

    kaulinan frase tahta

    • Henteu janten masalah kumaha urang tumuwuh, atanapi sabaraha lami urang umur. Kami teras-terasan kasoran, naroskeun patarosan ka diri urang. Abadi ngora - Alex Karev, "Grey's Anatomy"
    • Percantenan rapuh. Nalika urang kéngingkeun éta, éta masihan kami kabébasan anu hébat. Tapi nalika urang kaleungitan, mustahil bakal cageur deui - Mary Alice Young, "Ngahampik Awéwé"
    • Anjeun teu tiasa mendesain kahirupan anjeun saolah-olah bangunan, cekap anjeun cicing sareng ngararancang sorangan - Ted Mosby, "Kumaha Kuring Tepang Ibu Anjeun"
    • Nalika anjeun ngémutan pikiran pikeun anu mustahil, sakapeung anjeun mendakan kaleresan - Walter Bishop, "Fringe"
    • Kakuatan tempat cicing dimana lalaki percaya éta cicing. Éta tipu-ati, kalangkang dina témbok, sareng hiji manusa sanaos anjeunna alit tiasa tuang kalangkang anu panjang - Lord Varys, "Game of Thrones"
    • Upami teu aya anu hates anjeun, anjeun ngalakukeun salah »- Gregory House," House "

    Frasa postureo

    Urang sadayana muncul sareng éta modis, nyandak sababaraha ideu pikeun janten raja atanapi ratu postureo dina jaringan sosial mana waé. Aya sababaraha frasa anu pohara nyarankeun:

    insta pasini pasini

    • Éta hésé digolongkeun, tapi éta goréng henteu kantos mendakan naek - Theodore Roosevelt
    • Sakapeung waktu hirup teu cukup pikeun mopohokeun hiji pangambung
    • Bangsat aranjeunna Abdi bogoh ka anjeun! Pikeun kuring aranjeunna nyarios "Wilujeng sumping di kapal"
    • Putri-putri ogé bosen seueur carita
    • Tetep tenang sareng sikep ON
    • Pamanggihan pangsaéna pikeun milari dunya nyaéta uninga ka diri anjeun
    • Upami hirup masihan anjeun iteuk, nempatkeun ponsel anjeun sareng nyandak selfie a
    • Abdi angkat domba kulawarga
    • Kasalahan pangbadagna anu tiasa dilakukeun ku jalma nyaéta ku sieun ngalakukeun kasalahan
    • Anjeunna nyarioskeun goréng kuring, total, ngayakeun sasarengan, atanapi sumping ka kuring, atanapi teu ngagem abdi, atanapi tetep kuring

    Instagram ungkapan lagu

    Musik ngahubungkeun seueur émosi sareng ngamungkinkeun urang ngarobih kaayaan méntal urang, tapi lirik na nyumput pangalaman sareng bebeneran anu urang rasakeun nalika urang ngadangukeun. Kami teras-terasan émosi unggal waktos lagu pasti disada:

    • Henteu, urang kedah henteu ceurik, yén kahirupan éta karnaval - Celia Cruz
    • Dinten ayeuna tiasa bagja - Wizard of Oz
    • Dinten anjeun bakal nalukkeun langit tanpa ningali kumaha luhurna taneuh - orok
    • Haréwos dimana aya badai - Batu ngagulung
    • Waktosna ngaliwat impian ngambang sapertos kapal layar - Camarón
    • Hiji-hijina lampu nyaéta kacaangan panon anjeun - Barricade
    • Kuring nyieun rencana kuring, kuring terang saha kuring, kuring milarian bagian kuring, kuring meunang kadali - El loco del loco
    • Nalika aya haus, tapi cai teu caket. Nalika aya anu hayang nginum, tapi cai teu caket - batang sirop
    • Anu aranjeunna seuri sedih sareng ngajadikeun urang ceurik nalika teu aya anu ningali urang - Joan Manuel Serrat
    • Kuring bakal leumpang di langit tanpa béntang dina waktos ieu, nyobian ngartos saha anu damel naraka surga - rosana

    Frasa lagu dina basa Inggris (atanapi Spanyol)

    Saku, urang sadaya nyanyi lagu ganjil dina basa Inggris utamina pikeun wirahma sareng kadang tanpa terang pisan kana naon anu dicarioskeun. Janten nalika urang mikir ningali lirik sareng artina éta urang mendakan permata leres anu dianggo pikeun caption poto Instagram.

    Téma na sakumaha rupa-rupa jinis musik, tapi ieu janten populer sahingga anjeun tiasa nempatkeun dina basa Inggris sareng Spanyol, gumantung kana gaya anjeun:

    • Kuring henteu pernah hartosna pikeun ngamimitian perang, kuring ngan ukur anjeun hoyong ngantepkeun kuring sareng gaganti nganggo kakuatan kuring nebak kuring kudu ngantep anjeun meunang / Kuring henteu pernah hoyong ngamimitian perang, kuring ngan ukur anjeun hoyong ngantepkeun kuring, sareng tinimbang nganggo kakuatan anu biasa kuring kudu ngantep anjeun meunang - Miley Cyrus
    • Anjeunna kaleungitan anjeunna tapi anjeunna mendakan dirina sareng kumaha waé éta nyaéta sadayana / Anjeunna kaleungitan anjeunna, tapi mendakan dirina sareng kumaha waé éta - Taylor Swift

    Frasa lagu Taylor Swift

    • 'Nyababkeun anjeun sareng kuring, urang ngalahirkeun paeh / Anjeun sareng kuring ngalahir maot - Lana del Rey
    • Janten kuring diajar yén cinta teu diilikan / Ayeuna kuring terang yén cinta henteu diilikan- Michael Jackson
    • Tingali kana panon kuring, éta tempat setan kuring nyumput / Tingali kuring dina panon, ieu tempat kuring nyumput setan- Bayangkeun Naga
    • Anjeun sareng kuring tangtos nyerat roman anu goréng / Anjeun sareng kuring tiasa nyerat asmara anu goréng- Lady Gaga
    • Abdi badé hirup sapertos énjing teu aya / Kuring bakal cicing saolah-olah isukan teu aya - Sia
    • Unggal napas anjeun candak, unggal gerak anjeun damel, unggal beungkeut anu anjeun pegat, unggal léngkah anu anjeun lakukeun, kuring bakal ningali anjeun / Unggal napas anjeun candak, unggal gerakan anu anjeun laksanakeun, unggal dasi anu anjeun pegat, unggal léngkah anjeun candak, kuring bakal ningali anjeun- Pulisi
    • Kami henteu gaduh kakawasaan, tapi urang henteu pernah nyarios, linggih dina keusik, hirup mangrupikeun perjalanan anu pondok / Kami henteu gaduh kakawasaan, tapi urang henteu pernah nyarios, linggih dina kotak pasir, kahirupan mangrupikeun perjalanan anu pondok - Alphaville
    • Urang bisa ngarobih dunya ieu dunya kalayan piano, nambihan bass, gitar sabagian, grab ngéléhkeun sareng sasarengan kami indit / Urang bisa ngarobih dunya ieu dunya kalayan piano, nambihan bass, gitar, irama sareng hayu urang angkat - Ed Sheeran
    • Acara kedah diteruskeun / Acara na kedah diteruskeun - Ratu
    • Abdi ngagaduhan masalah, sareng salah sahiji nyaéta goréng kuring peryogi anjeun / Kuring ngagaduhan masalah sareng salah sahiji anu seueur anu peryogi anjeun - Julia Michaels
    • Ayeuna, anjeun mangrupikeun anu bakal terang kana naon rasana na sono ka kuring / Ayeuna, anjeun mangrupikeun anu bakal terang kana naon rasana anu sono ka kuring - Beyonce
    • Aranjeunna nyarios seuri mangrupikeun wangun egotisme / Aranjeunna nyarios seuri mangrupikeun wujud harga diri - Mika
    • Abdi henteu paduli, teraskeun sareng ngusahkeun kuring. Kuring henteu paduli upami anjeun, 'nyababkeun di langit,' nyababkeun hiji langit anu kuring anggap kuring ningali anjeun / Abdi henteu paduli, sumping sareng ngancurkeun kuring. Abdi henteu paduli upami anjeun. Nya, di langit anu pinuh ku béntang, kuring yakin yén kuring ningali anjeun - Coldplay
    • Nalika di sapanjang dunya péngkolan kénca, Éta nalika kuring leres. Abdi peryogi jalma anu ngantepkeun kuring, ngan anu kuring lebet / Nalika sadayana kéngingkeun kénca, s nalika kuring bélok katuhu. Abdi peryogi batur kanggo ngantep kuring, ngan saha kuring - Rihanna
    • Entong angkat hp, anjeun terang anjeunna ukur callin 'sabab anjeunna mabok sareng nyalira / Entong angkat telepon anjeun, anjeun terang anjeunna ngan ukur nelepon anjeun sabab anjeunna mabok sareng sakadar - Dua Lipa
    • Nalika kuring ningali ramo anjeun, henteu aya anu badé robih 'sabab anjeun janten endah pisan sapertos anjeun / Nalika kuring ningali ramo anjeun henteu aya anu badé robih, sabab anjeun endah pisan sapertos anjeun- Bruno Mars
    • Sareng sadaya jalan anu kedah urang jalanan-gunung, sareng sadaya lampu anu nungtun urang aya buta. Aya seueur hal anu hoyong kuring saurkeun tapi kuring henteu terang kumaha / Sareng sadaya jalan anu kedah urang jalan-jalan badé aya anu ngagulung, sareng sadaya lampu anu nungtun urang aya buta. Aya seueur hal anu hoyong kuring terangkeun tapi kuring henteu terang kumaha - Oasis
    • Cukang pikeun anjeun kaluar anu pangsaéna kuring, bagian kuring kuring moal pernah ningali / Kusabab anjeun kaluarkeun anu pangsaéna kuring, bagian kuring anu kuring henteu pernah kantos ningali- Kodaline

    Fase Partai

    Ampir sadaya anu resep kana pésta sareng salian ku seueur foto pikeun nyéépkeun unggal moment anu saé dina carita-carita urang sok katingali langkung saé:

    frasa partai

    • Upami hirup masihan anjeun jeruk, teras jieun limun
    • Hirup téh pésta gedé
    • Waspada hiji anu ngawartosan yén anjeunna henteu resep pésta
    • Teu aya pédah anu pikaresepeun pisan kecuali aya kegilaan
    • Pakéan saolah-olah anjeun pésta, hirup éta pésta
    • Dina henteuna cinta, pésta sareng réréncangan anu saé

    Frasa gagah

    Upami anjeun badé ngirim pesen subliminal ka hiji jalma ku insta anjeun tiasa ngaluncurkeun poto sareng sababaraha conto anu ku kuring nunjukkeun ka handap ieu tanpa narik perhatian, sadayana henteu langsung:

    • Saha anu teu terang réaksi iblis kuring henteu kudu dibéré tugas pikeun ménginakeun aranjeunna
    • Langkung saé dibenci pikeun saha anjeun, tibatan dipikacinta pikeun naon anu anjeun henteu
    • Abdi hoyong janten tiris, tapi kulit kuring cair nalika leungeun anjeun nyabak éta
    • Anu dilakukeun ku pelesir, dinikmati tanpa kaliru
    • Kami moal deui dina yuswa hayang
    • Awak anjeun apan dimana kuring badé kaduruk
    • Kuring resep éta sabab ngagaduhan malaikat anu seuri sareng sétan dina sirahna
    • Abdi bogoh kaulinan sareng masalah anjeun
    • Kabagjaan kagungan serat 9, tambang ngan 2, anjeun
    • Bawa kuring ka surga, tanpa ninggalkeun kamar kami

    Nagara éndah sareng frasa anu sanés pikeun Instagram atanapi jaringan sosial naon waé

    • Frasa Lagu: lagu-lagu anu terkenal, anu modis atanapi anu karesep klasik, ngagambarkeun kapribadian anjeun sareng masihan touch anu teu kaduga kana biografi anjeun
    • Frasa pikeun kahirupan: kutip tina jalma populér kalayan pelajaran moral, mangpaat pisan upami anjeun parantos terang kumaha tiasa janten influencer dina Instagram
    • Frasa pikeun carita: Sababaraha petikan literatur ngeunaan hiji tokoh anu utusan pikeun anjeun, masihan kultus sareng karakter pribadi
    • Frasa babaturan pangsaéna: frasa pikeun réréncangan pribadi pisan sareng biasana aya hubunganana sareng masalah persahabatan, kasatiaan sareng amanah.
    • Frasa Zasca sareng frasa tiis pikeun poto: Éta parantos janten modéren pikeun ngajawab pangguna anu sanés dina jaringan sosial ngaliwat poto anu tiis.
    • Anjeun ogé tiasa nambihan éksprési pikeun masihan udara anu kasual sareng kreatif ka nagara Instagram anjeun
    • Unggal frasa pikeun instagram ngagaduhan makna anu langkung jero sareng anu pas pikeun béda sareng sababaraha tingkatan kahirupan
    • Frasa ieu kanggo Instagram ogé tiasa dianggo dina jaringan sosial naon waé

    Frasa henteu langsung

    Pasti kajantenan anjeun anu anjeun badé nyarioskeun jalma ka anu disimulasi, hal sapertos frasa henteu langsung sahingga henteu sadayana ngartos. Anjeun tiasa ngjalankeun hint tinulis pikeun babaturan, Ex, lalaki, awéwé, musuh sareng cinta.

    • Hapunten, tapi henteu hilap (loba dipaké salaku frasa pikeun insta)
    • Asih kuring tanpa patarosan sareng kuring bakal bogoh ka anjeun tanpa jawaban
    • Langkung saé tibatan musuh
    • Tong nyemprot tiap léngkah kuring tanpa nempatkeun diri dina sapatu kuring
    • Seueur anu nyarios ka batur, tapi saeutik pisan kanggo anu disayogikeun
    • Anjeun moal tiasa pura-pura janten na teu tiasa janten anu sakaligus
    • Hirup dina haté anjeun bakal hirup gratis

    Frasa diri Instagram

    Frasa pikeun selfies parantos janten viral, kanyataanna mangrupikeun bagian anu penting dina poto pikeun masihan rasa anu istimewa. Kaseueuran pangguna nganggo frasa anu saé pikeun poto pribadi, ieu aya sababaraha ideu pikeun mere ilham anjeun (teu aya anu langkung saé tibatan klasik):

    • Kabagjaan mangrupikeun arah, sanés tempat - Sydney S. Harris
    • Kabébasan moal dipasihan, éta meunang - A. Philiph Randdolph
    • Aya wujud kaéndahan dina imperfection - Conrad Hall
    • Dimana waé anjeun angkat, buka kalayan haté anjeun - kong hu cu
    • Upami jalan éta indah, moal urang naroskeun ka tempatna - Anatole Perancis
    • Teu aya anu kajadian kajantenan urang mimitina - Carl Sandburg
    • Babaturan nyaéta hadiah anu anjeun pasihkeun ka diri anjeun - R. Louis Stevenson

    Naha anjeun tiasa mikir tina frasa sanésna? Naha anjeun terang poto buku sareng frasa? Dupi anjeun parantos mutuskeun instagram nyatakeun? Anjeun ogé tiasa ngagunakeunana salaku koméntar pikeun Instagram sareng frasa pikeun nahan status dina Facebook, Whatsapp sareng Twitter. Upami anjeun kabetot anjeun ogé tiasa terang anu henteu nuturkeun kuring di Instagram Kalayan sababaraha aktip. Bagikeun aranjeunna sareng kuring dina koméntar:

    sumber:

    https://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_motivational.html

    Status Protection DMCA.com

    [alat] [countdown id = »1551296440 ″ dulur =» 70 ″ format = »dHMS» serverSync = »palsu» alwaysExpire = »palsu» compact = »palsu» tickInterval = »1 ″ counter =» dugi ka »template =» minimal » kadaluarsa = »frasa% 20insta» dugi ka = »06,27,2020,19,53 ″] [/ alat]