Kamus Instagram

Upami anjeun pangguna tina jaringan sosial ieu anjeun bakal terang yén ti waktos ka waktos istilah anyar muncul babasan, hashtag populér sareng istilah fashion.

Éta sababna sareng kamus Instagram ieu anjeun bakal ngartos naon unggal ungkapan anu disebatkeun unggal hartosna dina platform poto sareng video anu hébat ieu. Pasti eta kantos kajantenan yén anjeun henteu ngartos hiji publikasi atanapi topik trending, ayeuna anjeun bakal ngajawab sadaya mamang anjeun.

Ieu anjeun bakal mendakan kosakata Instagram paling dasar, istilah anu paling sering dianggo, hashtags busana y sadayana Saringan instagram Dijelaskeun hiji-hiji.

Kosa kata dasarprofil dasar dasar

Propil pribadi: Ieu idéntitas anjeun anu diwangun ku nami anjeun, panjelasan biografi sareng poto.

Publikasi: sadaya poto sareng pidio anu diunggah ka jaringan sosial.

pengikut (pengikut): Pamaké anu nuturkeun kagiatan anjeun (publikasi) sareng ningali kagiatan anjeun dina jaringan.

Pangaruh: pangguna anu ngagaduhan seueur pengikut sareng sababaraha kredibilitas anu nyababkeun seueur interaksi sareng publikasina.

Dituturkeun: Pamaké anjeun mutuskeun milu kusabab sababaraha alesan.

comments: bagian tina téks anu urang nyerat handapeun caption tina publikasi.

likes: sistem interaksi pikeun nunjukkeun minat atanapi kaseueuran dina publikasi.

Jelajahi: milarian fungsi anu ngamungkinkeun anjeun milarian pangguna sanésna dina Instagram (profil).

Tag pangguna (@ tanda): nyebatkeun pangguna dina publikasi anu tangtu. Nalika anjeun nyerat nami jalmi saatos tanda anjeun namina langsung.

#hashtag instagram: nyaéta tag kelompok anu tematik pikeun ngaidentipikasi kontén.

Contona, nalika anjeun nempatkeun #dog anjeun nunjukkeun yén poto atanapi video milik grup éta, nalika pangguna anu sanésna ogé nganggo tag anu sami, eusi dikelompokkeun di sekitar hashtag.

Pangguna tiasa milarian hashtags khusus pikeun mendakan eusi tematik na.

Saringan: tanpa ragu sareng fungsina anu paling populér dina platform ieu, aranjeunna nyauran pikeun ngareureuhkeun sareng ngedit poto sateuacan nyebarkeunana. Anjeun gaduh saringan 23, salian pigura sareng épék anu luar biasa. Kuring ngajelaskeun sadayana saringan pikeun instagram ieu di handap.

Langsung: Pungsi anu ngamungkinkeun anjeun ngirim poto sacara pribadi ka hiji atanapi langkung pangguna. Dina pituduh ieu kuring ngajelaskeun sacara rinci naon anu Instagram langsung sareng kumaha deui anu dianggo

Sadaya Hashtag populér di Instagram

#TBT

Istilah ieu mangrupikeun kasohor sabab langkung ti poto 1 Million parantos dikéngingkeun ku hashtag ieu. Pangguna nganggo éta pikeun ngunggah poto lami ti jaman baheula sareng biasana dianggo dina Kemis unggal minggu.

#TBT

Babasan dina basa Inggris hartos Throwback Kemis sareng nyayogikeun publikasi poto budak leutik, momen sajarah pribadi sareng sadayana anu aya hubunganana baheula. Di dieu anjeun tiasa ningali jéntré na Naon hartosna hashtag #tbt

#FollowFriday

Tag ieu mimiti dianggo langkung seueur sareng ngarujuk eusi publikasi Jumaah. Dasarna sapertos nyarankeun Jumaah anjeun ka batur atanapi rencana pikaresepeun anu parantos mairan.

#wcw

Éta téh akronim pikeun ekspresi Inggris "Wanoja Crush Rebo"Sareng dianggo dina Rebo. Pangguna ngabagi poto awéwé anu muji, ti indung, misan, aktris, penyanyi, nini pikeun heroin layar gedé.

#F4F

Sareng langkung ti 130 Jutaan tulisan tag ieu kasohor pisan sareng pangguna nganggo remen. Ieu hartosna "Tuturkeun kanggo tuturkeun"Saré sacara harfiah hartosna" tuturkeun kuring sareng kuring nuturkeun anjeun ", pangguna Internét ngagunakeun éta kéngingkeun pengikut dina Instagram saum sareng gratis Sakedapan

#LMAO

Dina basa Inggris hartos "Ketawa panto kuring sareng tarjamahan anu kasar bakal "nyisahkeun bujang kuring" atanapi "sesak ketawa".

Sakumaha anjeun panginten ditebak, tag ieu dianggo dina kontén anu lucu sareng pikaresepeun. Seueur publikasi ieu teras janten fenomena virus, sahingga pangguna tag babaturanna ku #LMAO supados sina seuri.

#Petstagram

Sakumaha ngaranna sorangan nunjukkeun Petstagram dipaké pikeun labél piaraan. Lakukeun milarian hashtag populér ieu sareng anjeun bakal ningali langkung ti jutaan video sareng poto ucing, anjing, hiji hamster sareng kelenci.

#Petstagram

#Regram

Istilah ieu ogé disebut Reschedule o ngeusian Éta sarimbag ku dibagikeun dina Facebook atanapi ulang tweet di Twitter. Pangguna repost atanapi ngabagi kontén jalma sanés dina profil sorangan, tapi anjeun kedah salawasna nyebutkeun panulis sareng sumber aslina.

Anjeun tiasa diajar ngalakukeun repost Instagram gampang nganggo sababaraha alat, malah ti pc anjeun.

#SelfieSunday

Kalayan 9 jutaan publikasi hashtag ieu dianggo nyandak selfies dina dinten Minggu. Pangguna nyandak gambar dirina sareng unggah kalayan tag ieu, sanaos dinten ayeuna parantos dianggo paduli naha éta dinten Minggu atanapi dinten anu sanés dina minggu.

#POTD

Dina basa Inggris hartosna "Photo of Day" sareng pangguna ngagunakeun éta pikeun nyebarkeun poto saé dina waktos anu saé.

#Foodporn

Henteu sapertos anu disangka, istilah ieu sacara harfiah ditarjamahkeun salaku "tuangeun anu teu pikaresepeun sareng pikaresepeun" upami ningali éta. Anjeun tiasa parantos ngabayangkeun naon jinis 129 jutaan poto anu ngolér labél anu kasohor ieu, kuring ngajak anjeun némbalan.

#Foodporn

#GOTD

Istilah ieu ngagaduhan fungsi anu sami sareng anu dijelaskeun di luhur. #POTD jeung tarjamahanna mah “Gram poe”, Anu ogé mangrupikeun publikasi anu paling saé dina poé.

#Instamood

Sareng langkung ti 188 jutaan poto tagged ekspresi ieu dianggo pikeun ngungkabkeun haté anjeun. Pangguna unggah pidio atanapi poto "ekspresif" sareng panjelasan anu ngajelaskeun statusna.

#OOTD

Hashtag ieu parantos ngagaduhan jutaan tulisan 135, sareng dina basa Inggris hartosna "Pakéan Poé Ieu". Tarjamahanna bakal "Baju sapoe" sareng biasa dianggo dina rekening blogger, influencer sareng jalma-jalma anu resep busana. Sanaos seueur jalma ngagunakeun éta pikeun nunjukkeun baju anu aranjeunna ngagem sareng asesoris / pelengkap anu aranjeunna ngagem. Éta disebut Kecap Pantun

#GF

Hashtag ieu diciptakeun ku komunitas anu ageung instagramer anu mutuskeun pikeun ngadukung sareng ngajarkeun komposisi fotografik anu pang éndah di dunya.

Éta ogé katelah "Kulawarga global"Aranjeunna malah ngagaduhan halaman wéb nyalira, tapi ayeuna éta henteu valid sareng sadaya jinis jalma ngagunakeun éta pikeun unggah poto poéna.

#Fitspo

Labél anu tumbuh gancang kusabab boom dina kagiatan gym. Éta dianggo pikeun méré tag ti jalma-jalma di gim, réduksi beurat, kabiasaan séhat, kadaharan séhat sareng anu aya hubunganana sareng kabugaran. Aya leuwih ti 45 jutaan poto anu dipasang dina éta terus ningkat unggal dinten.

#Fitspo

#smh

Dina basa Inggris datang nyarios "Goncang Sirah kuring" sareng tarjamahan hartosna "bade gila" (goyangkeun sirah kuring). Ieu dianggo nalika publikasi nya ngareureuwas, konyol atanapi hal anu teu tiasa dijelaskeun.

#l4l

Éta nyayogikeun fungsi anu sami #F4F sareng hartos "Kaya ku siga", nyaéta, mangrupikeun pertukaran interaksi sosial pikeun kéngingkeun langkung seueur di pos anjeun. Éta ogé resep seueur popularitas anu langkung ti 130 jutaan gambar anu diunggah.

#LoL

El harti LoL Éta rupa-rupa gumantung kana kontéks. Éta tiasa janten kaulinan RPG anu kawéntar (Liga Legenda) atanapi ekspresi Inggris ketawa nyaring.

#mcm

Asalna tina ekspresi Inggris "Manusa Crush Senén" sareng éta sami sareng tag #wcw tapi kalayan lalaki, sanaos anjeun tingali, anjeun bakal sadar yén langkung seueur poto awéwé anu diunggah ti lalaki.

#bnw

Hurup ieu dina basa Inggris hartos "Hideung sareng Bodas" (Hideung sareng bodas), janten pangguna unggah foto sareng saringan hideung sareng bodas ku dikelompokkeun nganggo labél ieu.

#bnw

#nofilter

Ayeuna parantos bergaya pikeun unggah poto tanpa saringan. Kanggo ieu, trend ieu parantos didamel dimana para pangguna ngalangkungan hashtag fotona ieu tanpa ngalarapkeun jinis saringan anu asalna sacara standar sareng Instagram.

#whp

Hashtag ieu sanés kasohor (240k diunggah poto) tapi kuring hoyong namina. Maksadna "Proyék Hashtag Weekend" sareng éta kontes anu disiapkeun Instagram sababaraha waktos kapengker saban minggu di mana anjeunna ngajak para pengguna unggah foto anu éndah.

Upami anjeun hoyong nganggo Unak Instagram Anjeun tiasa nganggo seueur elemen ieu pikeun nyusun komposisi anu ngahontal langkung seueur pangguna sareng dampak pamiarsa.

Kasép fesyen populér

Salian ti labél anu kuring parantos namikeun, aya batur anu trending sareng teu ngeureunkeun kamekaran, nyaéta, aranjeunna henteu cicing salaku batur sanésna laun-lami dianggo.

Biasana, istilah-istilah istilah ieu diciptakeun ku selebriti, selebriti, pangaruh hébat, blogger, otoritas sareng merek sering.

#selfie

Istilah ieu janten populer di dunya, bahkan sateuacan Instagram. Ayeuna anjeun bakal terang naon hartosna, cokot gambar nganggo sélulér anjeun atanapi sélérna sorangan. Dina jaringan sosial aya langkung ti jutaan pangguna 310 anu nyebarkeun selfiesna.

Kanyataanna, salah sahiji anu paling kasohor anu bakal kajadian ka katurunan, nyaéta nyaéta anu dilakukeun dina Oscar gala of 2014. Twitter parantos dibagi langkung ti 1 sajuta kali ngan 50 menit saatos diterbitkeun.

#selfie

Salaku kanyataan panasaran, kecap taun dina 2013 dipilih ku kamus Oxford sareng ti mimiti éta perusahaan mobile ningkatkeun résolusi kaméra payun, salian ngalebetkeun lampu kilat sareng sababaraha asesoris.

#Belfie

Istilah ieu ngamimitian kuat, tapi sigana yén anjeunna parantos ngalaman seueur masalah dina jaringan sosial. Éta ngeunaan ngunggah gambar burit, imbit sareng ningalikeun pungkur. Pangguna unggah poto-poto ieu nganggo ringkes, jempol, panties sareng di udara.

#belfie

Salah sahiji supirna nyaéta Kim Kardashian pikeun poto-Na di hareupeun eunteung satengah sisi.

#Helfie

Sigana mah istilah anu saencana sareng diwangun gambar pikeun cukuran rambut sareng rambut anjeun. Éta ogé parantos katampi kana kamus Oxford sareng seueur aktris sareng model anu ngadukung sareng ngadorong publikasi sapertos kitu.

#helfie

Salaku conto, Jessica Alba mangrupikeun kipas tina moto rambutna, istilahna janten langkung relevan.

#Usie

Hashtag ieu dianggo nalika nyandak poto kelompok, sanaos gampang disaruakeun sareng #selfie.

#Drelfie

Éta henteu kasohor, tapi ieu ogé dianggo kanggo waktos anu singget. Pamaké unggah poto-poto sorangan mabok, tapi sacara logis selebriti henteu ngadukung istilah-istilah ieu anu aranjeunna tungtungna nganggo, salian poto ngerakeun aranjeunna tiasa unggah.

#Bikinibridge

Anjeunna kagungan Kinérja na, tapi sakedik anjeunna parantos lirén nganggo, aranjeunna ngalangkungan fasim tina hashtags. Memang bener dina waktos usum panas deui meunangkeun deui sababaraha kakuatan dina pangguna.

Éta ngeunaan unggah poto dina bikini, kirang atanapi langkung nunjukkeun, tapi nunjukkeun rohangan anu didamel diantara hip. Nyatana, tarjamahan literal nyaéta "sasak bikini."

Éta ngagaduhan pangaruh négatip saprak éta tiasa ngasongkeun rasa ipis éta awéwé sareng tiasa nyiptakeun alarem sosial anu ngagambarkeun awak geulis dihubungkeun sareng leungitna beurat.

#bedstagram

Sakumaha namina mangrupikeun perkawis nyokot gambar pas anjeun bangun tina ranjang, sanaos aranjeunna kedah alami sapertos jéntré.

Penyanyi Beyoncé ogé nyumbang poto na milu dina fenomena ieu anu ogé parantos aya hubungan dina Instagram.

#Afterse

Tarjamahan literal nyaéta "Saatos kalakuan" sareng dumasar kana éta, unggah poto saatos ngalaksanakeun kalakuan na, sanaos upami anjeun ngajalajah saluran mana istilah muncul anjeun bakal mendakan sadayana.

#Afterse

Miley Cyrus ogé milu kana fenomena ieu, tapi spesialis henteu ngiringan nuturkeun ieu kusabab éta tiasa maok privasi jalma dina waktos anjeun ngalamar umum.

#spreadthelove

Abdi namikeun hiji-hiji ieu kusabab kuring mendakan éta panasaran pisan sareng kusabab terminologi énggal parantos diadaptasi dumasar kana konsép ieu. Éta ngeunaan gantung poto sareng hawa pungkur dina skenario anu mana waé, éta ogé dianggo #buttsofinstagram o #cheekyexploits kalayan tujuan anu sami.

Jenis hashtag fashion ieu tiasa bahaya sabab tindakan sareng paripolah énggal muncul unggal dinten anu tiasa dikelompokkeun jadi saluran. Sakumaha anjeun parantos katingal aya anu langkung normal sareng hormat sareng ogé langkung resep, janten diklasifikasikeun salaku eusi dewasa.

Saringan Instagram

Sakali anjeun milih poto pikeun nyebarkeun Instagram nunjukkeun saringan 24 (éta rupa-rupa kusabab aranjeunna nuju ngaleungitkeun sareng ngalebetkeun anu énggal) pikeun ngarandikeun komposisi anjeun sateuacan nyebarkeunana.

Dina video ieu anjeun tiasa ningali sadaya Saringan Instagram, sanaos upami anjeun terang kana detil detil unggal saringan sareng naon waé kaayaan anu dianggo masing-masing, baca terasna:

Anjeun ogé tiasa museurkeun program anu sanés saringan poto online mirip pisan ka Instagram sareng seueur pilihan pikeun ngarobaykeun poto anjeun

Ieu mangrupikeun ciri-ciri unggal saringan dina Instagram:

Poto asli tanpa saringan

poto aslina tanpa saringan

Kuring bakal nyandak poto rujukan ieu, ieu mangrupikeun gambar asli tanpa saringan anu dilarapkeun. Kuring parantos ngagunakeun salah sahiji wangunan sareng bentang anu sanés kalayan hiji jalma, ku kituna anjeun tiasa langkung ningali ningali béda-béda di antarana:

1.- Aden

saringan aden

Saringan ieu sampurna pikeun potret sareng nangtung deui nalika kelir anu pastel. Éta nyayogikeun nada ungu sareng pink pikeun ningkatkeun nada kulit ngadamel langkung hirup pikeun potrét potrét. Kalayan kontrasna anu lembut ngalambatkeun ketidaksempurnaan anu disarankeun pisan nyandak Selfies.

2.- Amaro

panyaring amaro

Upami anjeun gaduh poto anu rada poék, saringan Amaro sampurna dilarapkeun. Ningkatkeun paparan fotona ku ngaleungitkeun puseur poto sareng nambihan nada blaring, sabalikna, leungiteun sababaraha kontras.

Tip: upami anjeun hoyong ngadamel poto-gaya gaya véktik (jenis kartu pos) éta tiasa dianggo ogé.

3.- Clarendon

saringan clarendon

Clarendon mangrupikeun saringan anu paling sering dianggo ku sadaya pamaké Instagram di dunya, éta sanggup ningkatkeun poto waé naon waé.

Mémang kakoncara sabab nyandak loba kacaangan kana gambar, nyorotkeun unsur utama sareng ningkatkeun sagala nada biru tina potret sareng bayangan.

Coba eta sareng anjeun bakal tiasa ningali naha éta tetep raja tina saringan instagram.

4.- Krim

saringan krim

Saringan krim dianggo deui di poto luar nyiptakeun pangaruh anu haneut / tiis ngajantenkeun gambar langkung lancar sareng krém.

5.- Gingham

Fitro Gingham

Gingham ngabasmi lirén warna ku ngarobih cahaya di fotona, nyarupaan pangaruh na keur ngimpi.

6.- Hefe

Hég nyaring

Saringan Hefe nyiptakeun nada emas sareng konéng, sanajan poto na memang teu pati fokus. Hal ieu sering dianggo pikeun ningkatkeun warna-warni dina poto-poto dimana aya warna-warni warna, sapertos kolam renang, kembang sareng landscapes sareng seueur unsur. Sarupa pisan sareng saringan instagram tina gaya Lo-Fi.

7.- Hudson

hudson saringan

Saringan Hudson nambihan tékstur tiis sareng tambahan pikeun poto, nyorot kontras sareng bayangan fotografi anjeun. Upami anjeun nyobian panawaran saringan dina kolam renang atanapi poto pantai anjeun bakal ningali kumaha nyiptakeun hawa tiis, raos garing sareng kaku dina gambar.

Éta dianggo langkung seueur pikeun foto unsur modern, arsitéktur, mobil sareng foto anu dicandak ka luar negeri.

8.- Tangkis

saringan tinta

Inkwell mangrupakeun saringan kontras anu kuat sareng hideung sareng bodas. Éta tiasa dianggo pikeun poto sareng lampu anu goréng sareng nyumputkeun bayangan, nyiptakeun pangaruh anu lami atanapi upami saringan Willow teu tiasa dianggo.

9.- Juno

juno panyaring

Juno mangrupakeun saringan anu loba dianggo ku instagramers, saleresna, éta dianggap 2º pang populerna di dunya. Éta ngarobih warna biru sareng héjo, ningkatkeun nada perantaraan sareng beureum, sareng ngarobih nada tiris ka héjo caang.

Maksudna, konéng, oranyeu sareng warna beureum ningkatkeun dina fotografi. Hal ieu loba dipaké boh dina selfies sareng landscapes.

10.- Lark

saringan lark

Saringan lark ngajantenkeun warna beureum sareng ningkatkeun warna héjo sareng biru ku nambahan kacaangan tambahan. Mangpaat pisan pikeun bentang, walungan sareng leuweung.

11.- Lo-fi

panyaring lo-fi

Saringan Lo-fi ningkatkeun kontras sareng jenuh, sareng bayangan bakal langkung hebat. Ngahasilkeun kaméra kualitas goréng. Disarankeun pisan pikeun poto sareng tuangeun umum sacara umum.

12.- Ludwig

saringan ludwig

Saringan Ludwig nambahan pencahyaan poto sareng lalaunan pareum warna-warna. Disarankeun make éta pikeun arsitéktur, gambar minimalis, potret sareng wangun geometri.

13.- Bulan

bulan nyaring

Saringan Bulan sapertos Gingham, tapi dina vérsi hideung sareng bodasna, hasilna akhir mangrupikeun gambar anu gaduh lampu anu rapuh.

14.- Myfair

saringan mayfair

Saringan Mayfair ngabogaan sentuhan warna pink sareng sigana pangaruh kana gambar sapertos 50 taun. Katémbongkeun ku hapunten ku tim Instagram.

15.- Nashville

panyaring nashville

Saringan Nashville ngahasilkeun touch anu pikaresepeun sareng pikaresepeun dina poto anjeun. Éta gaduh semi pink sadayana anu salajengna ningkatkeun pangaruh. Anjeun tiasa ngagunakeun éta masihan nada nostalgia sareng oldie pikeun fotografi anjeun.

16.- Biasa

saring permanén

Saring Perpetual nambahan nada konéng, héjo sareng biru poto, saolah-olah gambar anu lengkep. Hadé pisan pikeun dipaké pikeun poto di luar negeri, upami anjeun nyobian kana pantai éta pangaruhna malah langkung jelas.

17.- Reyes

Saring raja

Saringan Reyes desaturates unggal warna nyiptakeun efek vintajét anu haneut kalayan lampu tambahan. Ieu loba dipaké pikeun poto retro sareng lami.

18.- Bangkit

naek filter

Filter Rise nyayogikeun pantulan dina foto sareng panerangan lemes di tengahna, ngalambatkeun unggal faksi sareng ngarobih warna kana krim sareng ngagorowok. Saolah-olah cahaya panonpoe kahiji némbak poto éta kalayan ngagurilap.

Hal ieu sering dianggo pikeun ngalunaskeun kulit sareng masihan sentuhan seger kana foto sapopoé.

19.- Sierra

nyaring saringan

Saring gergaji blurs gambar sakedik ku nambihan lampu di tengah sareng ngabentuk vignette di unggal juru. Panawaran nada konéng nyiptakeun pangaruh haneut dina poto.

Hal ieu loba dipaké dina poto lansekap, ka luar sareng pikeun ngadamel efek santai sareng tenang.

20.- Liras

slumber saringan

Sakumaha nami ngakibatkeun (hibernat atanapi bobo) saringan léguris na panteskeun warna sareng nyiptakeun pangaruh rumeuk. Éta bakal aya hal sapertos impian impian, retro atanapi malah melankolik.

21.- Valencia

saringan valencia

Saringan Valencia nyaangan gambar sareng warna haneut sareng caang. Nada haneut ieu ngajantenkeun gambar ngagaduhan épéktéri sareng lami (ngetik 80 taun), poto-poto na sigana dikumbah, tapi tetep kualitas aslina.

Hal ieu sering dianggo dina poto nganggo nada pastel sareng warna anu alus, pastikeun ningkatkeun aranjeunna.

22.- Willow

saringan willow

Saringan willow nyiptakeun skala warna abu (hideung sareng bodas) tapi warna hideung langkung sapertos abu sareng bodas mangrupikeun warna krim. Hal ieu dianggo pikeun kendaraan, parabot, pameunteu, alam, arsitéktur, landscapes sareng di kota.

Ogé mangpaat pikeun selfie anu teu sosialisasi tanpa janten hideung sareng bodas murni, saringan ieu ningkatkeun warna-warna anu luar biasa.

23.- X pro II

X pro II saringan

Saringan X Pro II ngajadikeun seueur warna dina poto nyiptakeun pangaruh anu haneut sareng sengit. Sigana upami poto langkung meriah sareng animasi.

Éta tiasa dianggo sampurna dina jero ruangan, poto luar, pikeun nyorot warna sareng potret kualitas.

Nalika diterangkeun saringan Instagram anyar, kuring bakal ngamutahirkeun dina bagian ieu.