Panginten nalika ngagunakeun Instagram anjeun parantos mendakan sababaraha kasalahan atanapi kasusah téknis anu nyegah anjeun tina aksés kana aplikasi, ngamutahirkeunana, tiasa ningali poto pangguna sanés ...

Panginten anjeun ogé ngalakukeun kasalahan anu tangtu ku profil anjeun anu ngahalang usaha anjeun kanggo tumbuh sareng janten populer dina tren jaringan sosial di 2017.

Dinten abdi hoyong dibagi sababaraha kasalahan ieu sareng kumaha carana ngalereskeunana. Anjeun moal kedah ngajalankeun kana jasa téknis, sabab anjeun tiasa méréskeun sadayana kalayan panduan sakedik ieu.

Carita Instagram moal beban kuring

Salah sahiji bagian karesep kuring dina Instagram nyaéta carita, kuring resep kana rupa-rupa kontén anu anjeun tiasa nikmati:

  • poto
  • Memes
  • video
  • survey
  • Ngajawab atanapi naroskeun patarosan

Tapi kadang kuring ngalaman kasusah pikeun tiasa ningali carita-kontak kuring atanapi, langkung parah keneh aya sababaraha kasalahan nalika maca carita.

Kadang gagalna lumangsung sacara ageung dina platform anu nyegah henteu ngan ukur ningali carita tapi muka aplikasi. Dina awal taun ieu aya saurang anu ogé mangaruhan Facebook sareng Whatsapp.

Kadang-kadang éta kusabab masalah sambungan internét, waktos anu sanésna sigana teu aya penjelasan. Dinten ieu kuring hoyong nyaritakeun kumaha kuring ngarengsekeun masalah ieu pikeun ningali carita di Instagram.

Henteu kasaluyuan sistem operasi

Sababaraha pangguna mobile tiasa kasusah unggah carita anu ngandung video sareng GIFS. Solusi anu kabuktian anu tiasa dianggo dina hal ieu nyaéta:

Vérsi Béta

Anggo versi BETA tina Instagram anu tiasa anjeun unduh di toko Play, jalanna sapertos versi resmi aplikasi

Bagikeun tina galeri

Carita ti galeri

Pilihan séjén pikeun ngabagikeun pidio atanapi poto dina carita anjeun nyaéta ngalakukeunana tina galeri mobile.

Kanggo ieu anjeun ngantunkeun Instagram. Anjeun muka galeri mobile sareng milari poto atanapi pidéo anu anjeun hoyong unggah, pilih teras klik dina pilihan kongsi.

Menu pilihan bakal ditingali sareng anjeun tiasa milih antara Warta, upami anjeun badé ngadamel publikasi dina feed atanapi Unak kanggo nyiptakeun stéal Instagram.

Cabut sareng pasang deui Instagram

Pasang deui Instagram

Ieu mangrupikeun alternatif anu paling saé pikeun ngabenerkeun kalolobaan kasalahan Instagram.

  • Buka pilihan setelan mobile anjeun
  • Pencét pilihan "Umum", geser dugi ka anjeun manggih bagian "Aplikasi", aranjeunna sadayana diurut sacara abjad.
  • Pencét dina "Instagram" teras pilihan "Pareuman"
  • Pindah ka Play Store tur undeuran aplikasi Instagram deui
  • Teras anjeun kedah ngetik deui inpormasi login anjeun: Ngaran pamaké sareng kecap konci.

Layar jadi hideung

Éta tiasa kajadian nalika nyobian log atanapi ngamuat poto atanapi pidéo. Layar telepon sélulér anjeun janten hideung sareng katingalna

Dina sababaraha kasus, anjeun bakal nampa iber kasalahan, dina anu sanésna Instagram lirén damel sareng anjeun uih deui kana ménu mobile anjeun.

Upami anjeun ngantunkeun aplikasi sareng cobian nganggo anu sanés sapertos Twitter atanapi cocooan, éta bakal dianggo biasana. Pikeun ngabéréskeun bug Instagram ieu cobian mareuman atanapi balikan deui sélulérna.

Kuring kudu balik deui ka anu normal. Dina hal éta kasalahan tetep uninstall sareng masang deui Instagram.

Malfunctions

Upami anjeun atos nginten "Instagram teu damel kanggo kuring," kuring kedah nyarioskeun yén ampir sadaya bug gaduh solusi, ku kituna kuring nyarankeun anjeun tetep maca:

Kasalahan 504

kasalahan 504 instagram

Este kasalahan Biasana ditanggung ku para pangguna sistem Android, versi 5.1, pikeun pamasangan sababaraha aktip, kalebet Instagram.

Dumasar kana laporan ti pamaké, nalika nyobian masang éta aplikasi, tuturkeun prosedur normal sareng nalika aranjeunna hoyong nganggo, pasihan kode kasalahan ieu.

Aya sababaraha usulan pikeun solusi pikeun kaayaan ieu:

Padika 1

Ngabersihan memori cache sareng mupus Toko data aplikasi: Google Play jeung léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  • Pindah ka bagian “setélan"Tina hapé anjeun
  • Aplikasi sareng mupus data

Padika 2

Sakali anjeun parantos ngarobih metodeu sateuacana, upami henteu damel éta anjeun tiasa nyobian miceun akun email Gmail anjeun, reboot hapé anjeun

Tambahkeun akun email anjeun deui sareng balikan deui prosés pamasangan Instagram.

Padika 3

Léngkah salajengna, upami dua sateuacana teu acan damel, nyaéta ngabalikan deui sélulér atanapi Smartphone anjeun setelan pabrik, sateuacan anjeun kedah nyadangkeun inpormasi anu anjeun hoyong tetep, kontak, poto ..., sabab sadayana bakal leungit.

Balikan deui ponsel anjeun sareng pasang deui sadayana aplikasi.

Padika 4

Ieu mangrupikeun sumber akhirna, upami anu saacanna teu ngajawab kasalahan 504.

Ieu mangrupikeun file dina format anu dianggo pikeun pamasangan komponén perangkat lunak pikeun pangguna sistem Android, mirip kana Windows .exe, tanpa nganggo toko aplikasi Google Play.

Kauntungan tambahan sanésna nganggo file ieu mangrupikeun anjeun moal ngabutuhkeun sambungan Wi-Fi atanapi panggunaan data anjeun, sareng anjeun bakal tiasa ngaksés pilihan, fitur sareng apdet anu teu sayogi di toko.

  • Saatos diundeur Apk dina komputer anjeun, angkat ka ponsel anjeun, pilihan "Setélan", pilih "Kaamanan", milari sareng pilih pilihan Sumber anu henteu dipikanyaho ".
  • Ayeuna pasang apk PC tina PC anjeun smartphone

Padika 5

Upami anu saencana mangrupikeun pilihan akhir, anjeun tiasa nganggap pilihan "putus asa" ieu.

Sakumaha dimungkinkeun yén kasalahan instagram nyaéta kusabab ayana kasaluyuan alat anjeun nganggo apdet Instagram anu pang anyarna, teras cobian masang versi lami tina aplikasi éta.

Nganggo prosedur apk anu sami, salah sahiji anu masihan hasil anu saé dina versi 8.0, 8.1.0 (30227854), atanapi 8.2

Kumaha mupus cache sareng data

La mémori cache, mangrupikeun mangrupikeun mémori anu disumputkeun, gancang anu gaduh fungsi pikeun ngajaga paréntah sareng data tina pamakean anu terus-terusan, ku sabab éta siap dianggo nalika prosésor sélulér anjeun atanapi komputer peryogi aranjeunna.

Kana waktosna data ieu ngumpulkeun sareng ngajadikeun alat anjeun janten langkung lento, aranjeunna ogé tiasa ngahambat operasi panawaran tinangtu sareng anu kenging anjeun kedah ngabersihan.

  • Lebetkeun “setélan"Tina hapé anjeun
  • Pilih pilihan “aplikasi"
  • Pilih alternatif “sadaya"
  • Pilih Google Play
  • Pencét "Force ditahan"
  • Dina “neundeun", Klik dina"Hapus cache"Terus dina"Ngahapus data"

Kumaha mupus cache sareng data

Kasalahan 24

kasalahan 24 instagram

Kasalahan ieu biasana lumangsung nalika éta uninstall jadi teu lengkep Sababaraha aplikasi, boh kusabab alatna dipareuman nalika prosés na atanapi ngamimitian deui awal.

Ieu ngamungkinkeun pikeun nyimpen data dina mémori Smartphone na ngahalang reinstallation anu leres tina aplikasi.

Cara anu panggampangna pikeun méréskeun éta nyaéta ngabalikan deui alatna setelan awal di pabrik, tapi émut pikeun nyieun cadangan file sateuacan anjeun henteu leungit inpormasi penting.

Hapus sajarah dina Instagram

Sapertos aplikasi atanapi jasa anu sanés, Instagram ogé ngawétkeun sajarah pamilarian sareng gerakan pamakéna, ku inpormasi ieu aranjeunna nungtun jinis eusi anu anjeun tiasa diakses langkung gampang.

Upami anjeun salah sahiji jalma cemburu jalma anjeun kalaluasaan dina hal kagiatan sareng kahoyong na dina média sosial sareng anjeun resep sakali dina waktos sakali nalika mupus instagram (milarian) sajarah. Teruskeun maca sareng anjeun bakal diajar kumaha carana, éta saderhana pisan:

  • Lebetkeun profil Instagram anjeun
  • Pindah ka "setélan"
  • Milarian sareng pilih pilihan "Hapus sajarah téang"

jelaskeun riwayat instagram

Anjeun tiasa ningali tutorial lengkep ieu dimana kuring ngajelaskeun kumaha mupus sajarah Instagram sareng nyumputkeun téang pikeun ngajaga total privasi sélulér Anjeun

Handapna abdi laun pisan upami Instagram ngiringan seueur rohangan

[ad_b30 id = 8]

Upami anjeun kipas Instagram, panginten anjeun kedah nyéépkeun seueur waktos nganggo aplikasi sareng langkung anjeun ngagunakeunana, langkung seueur rohangan bakal dianggo dina alat mobile anjeun.

Upami anjeun badé ngabéréskeun ieu, anjeun tiasa nyobian ngahapus aplikasi sareng teras pasang deui, sakumaha anu parantos kami dijelaskeun dina prosés pikeun méréskeun kasalahan sanés.

Upami anjeun gaduh mobile nganggo ios, anjeun tiasa terang sabaraha rohangan Instagram anu nganggo:

  • Bagéan “setelan"
  • Pilih “umum"Lajeng"uso"
  • Goleki Instagram dina bagian panyimpen na bakal aya inpormasi éta

Upami anjeun gaduh sélulér nganggo sistem Android, anjeun tiasa mésér kartu SD pikeun masang Instagram sahingga nyegah poto anu disimpen dina alat, salin mémori cache.

sakumaha seueur rohangan anu didamel instagram

Upami anjeun hoyong terang sabaraha ruang Instagram ngeusian, tuturkeun léngkah ieu:

  • Dina menu konfigurasi ponsel anjeun asupkeun pilihan "aplikasi"
  • Pilih “Ngatur aplikasi"
  • Klik kana pilihan "Instagram”Sareng anjeun bakal tingali sabaraha rohangan éta aya dina mémori
  • Ti dinya anjeun tiasa mulangkeun mémori Instagram ku cara milih pilihan “Ngahapus data"

Instagram teu jalan

Instagram teu jalan

Upami aplikasi dumadakan liren damel, éta henteu beban atanapi nutup sorangan; lengkah kahiji nyaéta reboot Alat mobile anjeun

Upami lepat tetep, coba uninstall sareng pasang deui aplikasi. Anjeun ogé tiasa nyobian ngabereskeun cache Instagram sateuacan.

Ieu bakal ngosongkeun rohangan dikumpulkeun ku file samentawis sareng kedah ngajantenkeun aplikasina normalitas.

Lepat dina ngamutahirkeun bagian warta

Seueur jalma ngalaporkeun éta Teu tiasa ngapdet warta Instagram sareng ampir 100% waktosna kusabab sambungan sélulérna.

Bagéan wartos ieu mangrupikeun pengganti fotos tina pamake anu sanésna anjeun tiasa ningali saatos ngalebet kana Instagram, sakapeung pidéo komo foto anu henteu tiasa ditingali sareng biasana henteu masalah tina aplikasi.

Éta ampir sok kusabab a laju low sambungan na, atanapi gagal dina rencana data anjeun. Pikeun pariksa yén ieu kenging, coba asupkeun sababaraha jaringan sosial anu sanés.

Bisi aya masalah anu sami sareng Twitter o Facebook, anjeun tiasa ngajantenkeun lepat kana hal ieu. Candak deui rencana data anjeun atanapi gentos ka sinyal Wi Fi anu sanés anu langkung saé.

Kunaon kuring henteu tiasa unggah poto ka Instagram

kalepatan unggah poto ka instagram

Kasalahan ieu biasana nalika anjeun ngagaduhan masalah sambungan atanapi nalika anjeun parantos teu ngarobih versi Instagram anjeun.

Upami éta kajadian, angkat ka toko maén Google sareng pariksa upami ku milarian “Instagram"Pilihan" sayogiApdet”, Upami kitu, unduh update sareng masalahna kedah direngsekeun.

Upami henteu, coba uninstall aplikasina teras pasang deui.

Masalah logging

Upami anjeun kantos mendakan "Kuring teu tiasa ngalebetkeun Instagram" ulah hariwang, di dieu kuring detil masalah anu paling umum anu bisa timbul pikeun asup ka Instagram sareng kumaha anjeun tiasa méréskeunana.

Anjeun hilap sandi

Abdi hilap kecap konci instagram

Upami anjeun henteu tiasa login Kusabab anjeun mopohokeun sandi, anjeun tiasa nyetél éta liwat email, nomer telepon atanapi akun Facebook anjeun.

  • Login ka Instagram
  • Dina bagian ngamimitian pilih pilihan “Meunang pitulung pikeun log in"Kapendak dina Login
  • Upami sélulér anjeun nganggo sistem Android, pilih pilihanna ”Anggo ngaran pamaké"Atawa"mail éléktronik","Kirim hiji SMS"Atawa"Login sareng Facebook"

Teundeun data anjeun nurutkeun pilihan anu anjeun pilih tur turutan petunjuk

  • Pikeun pangguna ku ios, pilih pilihan “Username atanapi Telepon", Lebetkeun data masing-masing tur pilih pilihan"Kirim tautan aksés"

Kuring hilap sandi sareng kuring henteu nampi email pikeun ngareset deui

Abdi henteu tiasa cageur sandi sandi instagram

Upami anjeun nyobaan ngareset Anjeun sandi sareng anjeun ngiringan léngkah anu dikirimkeun ka serat kana email anjeun sareng anjeun henteu nampi éta, éta tiasa aya dina bagian eusi anjeun spam.

Éta ogé tiasa yén anjeun salah nalika asupkeun alamat surélék anjeun, pariksa ieu sareng malikan deui léngkah pikeun nyobian ngareset kecap konci anjeun.

Pilihan séjén nyaéta pikeun nyoba ngakses profil Facebook anjeun, upami aya akunna numbu.

Hilap nami sandi kuring

Upami anjeun teu acan lami nganggé akun anjeun, éta tiasa kajantenan anjeun hilap nganggo nami pangguna, nempatkeun naon anu émut dina bar teang dina Instagram sareng pastikeun anjeun ngetik leres.

Ulah nempatkeun simbol @.

Pariksa béwara email anjeun anu katampi ti Instagram sareng terang upami salah sahiji aranjeunna nyaéta nami pamaké anjeun, atanapi aya béwara ngeunaan parobahan ka akun anjeun.

Naha anjeun pikir yén batur nyukcruk akun anjeun?

hacking akun instagram

Upami anjeun masih teu tiasa ngakses akun anjeun sareng anjeun parantos mastikeun yén anjeun parantos leres ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun.

Upami anjeun parantos nyobian ngareset ngaran anjeun ti pamaké sareng kecap akses pariksa upami anjeun nampi email verifikasi ti Instagram.

Tanya salah sahiji réréncangan anjeun pikeun kunjungan profil anjeun sareng nyandak gambar tina nami pamaké ayeuna anjeun. Aya waé anu aya hacked akun anjeun sareng anjeun moal tiasa ngaksés

Coba ngalebetkeun deui ku nami pangguna na sareng nguji kecap konci anjeun, upami anjeun henteu tiasa ngaksés, balikan deui léngkah sateuacana kuring hilap sandi, Instagram kedah ngirim email verifikasi kana email anjeun, anu anjeun biasa damel profil anjeun.

Sakali anjeun ngasupkeun ngarobah sandi anjeun sahingga anjeun bakal nganonaktipkeun kamungkinan yén saha waé anu nyandak akun anjeun bakal ngagaduhan aksés deui.

Kasalahan strategi Instagram

Teu kawas anu sateuacana, ieu mangrupikeun kasalahan anu tiasa ngajantenkeun anjeun leungiteun pengikut atanapi ngahalangan prestasi tujuan kamekaran anjeun dina Instagram, sabab henteu pakait sareng strategi anu nyukupan pamasaran sareng profil berorientasi kanggo pangguna, kabutuhan sareng posisi merek anjeun.

Di dieu urang tinggalkeun kasimpulan anjeun sareng anu paling sering ku anjeun ngajantenkeun anjeun ngarobih kana aranjeunna atanapi ngabenerkeun naon anu nuju teu saé. Léngkah munggaran pikeun ningkatkeun nyaéta ngaku naon urang salah.

Pamisahan Akun

Pasti anjeun ngagaduhan profil pribadi dina Instagram, tapi anjeun profésional atanapi anjeun ngagaduhan bisnis atanapi perusahaan komérsial.

Hal anu pikaresepeun nyaéta pikeun anjeun misahkeun pribadi sareng bisnis dina jaringan sosial, sanaos akun pribadi anjeun tiasa ngabantosan naekeun akun "komérsial”, Mangrupikeun tulisan ngeunaan akun bisnis anjeun éksklusif pikeun tujuan ieu.

Anjeun kedah henteu nyampur publikasi pribadi anjeun pikeun kulawarga sareng babaturan sareng akun bisnis anjeun, ieu ngaleungitkeun gambar sareng kredibilitas sareng calon poténsial anjeun.

Kaleuleuwihan Iklan

Sanajan dina jaringan sosial kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajual naon anu anjeun pikahoyong, ulah nyiksa komunitas anjeun. Upami aranjeunna ngiringan anjeun mangrupikeun aranjeunna bagikeun kapentingan anjeun.

Entong overdo aranjeunna eusi promosi ngeunaan eusi anu ngagambar pamiarsa anjeun.

Upami aranjeunna ngan ukur tiasa ningali iklan anjeun dimana anjeun nawiskeun produk atanapi jasa anjeun, anjeun bakal mimiti leungit para pengikut sareng interaksi. Seueur pangguna bosen sareng pariwara sareng bakal nyingkahan profil anjeun upami anjeun nyiksa sumberdaya ieu.

Kaseimbangan Ngajual tapi kalayan halus.

Seueur teuing hashtags

seueur labél

Sakumaha anu ku urang nyarios dina blog, Instagram ngamungkinkeun anjeun nambihan dugi ka 30 hashtags kana kiriman anjeun ... tapi aranjeunna seueur teuing.

Kuring biasana maca lima anu pangheulana, henteu deui. Abdi ngabayangkeun yén éta ogé kedah kajantenan pikeun anu sanés ogé.

Nempatkeun tali hashtag sajajalan moal masihan anjeun relevansi sareng pisibilitas, sabalikna tiasa nyababkeun anjeun leungitna minat pengikut anjeun sareng jalma anu ningali tulisan anjeun.

Sareng tiasa kajantenan yén henteu ngan ukur maca sadayana hashtags, nalika ningali téks anu panjang, aranjeunna bakal liwat sareng moal ningali euweuh.

Kanggo alesan ieu, éta sasaena nganggo hashtags anu pas, anu langkung leres anu numbu ka posisi anu anjeun hoyongkeun. Aya jalma anu nyebatkeun yén jumlah hashtags anu maksimal nyaéta sakali.

Naroskeun ka diri sabaraha seueur biasana anjeun baca dina tulisan batur sareng dumasar kana tempat ieu anu hashtag anu anjeun leres-leres mikirkeun batur tiasa leres-leres ngahargaan perhatian.

Éta ogé ngeunaan topik tina hashtags kirang nyaéta deui.

Ulah nyéépkeun waktos

ngajawab koméntar

Konci pikeun papacangan nyaéta jumlah sababaraha faktor, hiji anu penting pisan nyaéta saling mere pangaruh.

Utamana anu nganggo komentar, anu dianggap panginten tina compromiso tina pamaké nganggo merek anjeun.

Aya seueur pangguna ngan ukur ningali poto anjeun, lalaki resep peryogi usaha, langkung seueur koméntar.

Ngajaga ieu dina pikiran, butuh waktos ka réspon kana komentar anu dipilampah ku tulisan anjeun, ku cara anu leres, masing-masing: Jawaban kana unggal pangguna atanapi pengikut anu ngagunakeun namina.

Ulah masihan jawaban umum anu nyobian sakumna sagala komentar.

Ngadamel éta masing-masing, bakal ngantep anjeun nyiptakeun tautan sareng ningkatkeun pamiboga para pengikut anjeun kana akun anjeun.

Anjeun ogé bakal terang anu langkung hadé ulasan sareng raos panongton anjeun, ku kituna anjeun moal ningalian janten miceunan waktos, tapi salaku cara anu dilakukeun panalungtikan tina pasar. Salah sahiji kauntungan tina pamasaran Instagram sorangan.

Kurangna konsistensi

Kasalahan rookie henteu ngagaduhan aya aturanana Dina publikasi, éta mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres mampu dina profil pribadi, tapi anu henteu kedah kajantenan upami anjeun badé tumbuh di Instagram pikeun tujuan komérsial atanapi bisnis.

Merek umum biasana masihan tugas ieu kanggo ngahadiran profil jaringan sosial di Komunitas Pangatur.

Upami anjeun masih teu tiasa ngandelkeun batur pikeun ngabantosan anjeun dina tugas ieu, anjeun kedah nganggap yén profesionalisme sareng cara anu épisién pikeun ngalakukeunana nyaéta nyiapkeun antisipasi, a kalénder éditorial. Di mana anjeun bakal program kaping tina publikasi sareng eusi Anjeun hoyong bagikeun dina Instagram.

Pasihan teuing

seueur publikasi

Kasalahan sanésna janten dihindari, sawaktos Anjeun muka Instagram anjeun hoyong ningali macem Leres? Ka anu séjén ogé.

Upami aranjeunna ukur tiasa ningali poto sareng pidéo anjeun, sakali-kali deui lirén nuturkeun anjeun Sakumaha anu dipikaresepna. Sagala di palabuhan kaleuwihan.

janten dosis Eusi anjeun, pikeun ngahontal visibilitas langkung ageung, maluruh jadwal pamiarsa anjeun, sanaos biasana, sacara statistik, jam anu paling saé pikeun nyebarkeun nyaéta anu mimiti dina énjing-énjing sareng dina tungtung soré.

Sareng bagikeun nomer wajar poto sareng pidéo. Hiji cara pikeun kéngingkeun kasaimbangan nyaéta nuturkeun rekening pesaing anjeun sareng perhatosan eupanna.

Kumaha sering aranjeunna nyebarkeun? Naon jinis eusi? Kumaha kumaha anjeun ningkatkeun aranjeunna? Kalayan inpormasi ieu, rancang kalénder éditor anjeun sareng ngamangpaatkeun gagal tina kompetisi anjeun pikeun ningkatkeun profil anjeun.

Kualitas langkung saé tibatan kuantitas

kualitas eusi

Dina profil pribadi, ieu sanés henteu relevan, tapi upami ngeunaan akun merek, perusahaan atanapi usaha, kualitasna nyaéta mutuskeun jeung teu kapincut. Éta moal tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun tulisan sababaraha poto.

Kualitas publikasi anjeun, nyaéta anu bakal ngajantenkeun anjeun nampi pangikut sareng aranjeunna tetep dina waktuna, mangrupikeun faktor anu tiasa ngabédakeun diantara pengikut anu mangrupikeun panongton basajan atanapi palanggan.

Naha anjeun nyaho yén publisitas anu langkung saé Éta disayogikeun ku a customer wareg?

Konsép kualitas henteu ngan ukur di gaduh gambar garing sareng resolusi anu saé, anjeun ogé kedah ngurus teks, ati-ati kana kualitas pikeun unggah pidio dina Instagram , éjahan, nulis; Sadaya unsur ieu mangrupikeun bagian tina pesen, jaga Unggal rinci eusi anjeun.

Instagram, sapertos jaringan sosial anu sanés, janten platform anu ngadorong seueur selebriti, tapi sanés mung nyebarkeun tanpa order atanapi konsér.

Balik kasuksésan éta aya a taktik, sareng anjeun kedah mendesain milik anjeun pikeun ngahontal tujuan sareng tujuan komérsial. Nyaho sareng diajarkeun masarakat anu anjeun hoyong angkat.

Patarosan sering

sering sering naroskeun patarosan kesalahan instagram

Kumaha kuring mupus poto atanapi pidéo anu parantos diterbitkeun?

Upami saatos ngeposkeun poto atanapi pidio, anjeun mutuskeun yén anjeun henteu resep atanapi hoyong mupus éta, anjeun tiasa ngalakukeun éta, saderhana pisan:

  • Login ka Instagram lebet ka profil anjeun
  • Pencét di katuhu handap tulisan anu anjeun hoyong pupus
  • Sareng pencét deui pikeun mastikeun

Dina telepon Windows nganggo 6tag, éta ogé tiasa dilakukeun dina sababaraha hambalan:

  • Lebetkeun profil anjeun
  • Pencét kana poto anu anjeun hoyong pupus
  • Pilih tilu titik-titik horisontal di sudut katuhu handap layar Anjeun
  • Teras pilih "Hapus pos"
  • Terus pencét "narima"

Kumaha carana kuring ngahapus komentar?

Kumaha carana kuring ngahapus komentar

Éta gumantung kana, naha coménario Hal ieu mangrupikeun anjeun, upami éta aya dina salah sahiji publikasi anjeun, atanapi aya kana publikasi pangguna anu sanés.

Anjeun tiasa mupus koméntar anjeun sareng pangguna sanésna dina tulisan anjeun. Anjeun ogé tiasa mupus koméntar anjeun dina kiriman pangguna sanés.

Upami anjeun mangrupikeun pangguna sistem ios atanapi Android anjeun kedah nuturkeun ieu léngkah miceun koméntar:

  • Buka poto dimana komentar anu anjeun hoyong pupus
  • Gésér kénca kana koméntar

Naha kuring henteu tiasa ningali poto-poto éta pangguna sanés?

Nalika anjeun mendakan pangguna anu poto-poto anjeun henteu tiasa ningali, sabab jalma ieu ngagaduhan profil na pribadi. Upami salian poto-poto ieu pangguna, anjeun moal tiasa ningali poto anu sanésna kusabab éta bakal aya masalah sambungan.

Naon kaaslianana undakan naon sareng kumaha kuring tiasa ngaémutan?

ngaktifkeun auténtikasi insta

Ieu mangrupikeun pilihan ngeunaan kaamanan anu diwangun dina aktipitas pamundut kanggo kode anu anjeun bakal nampi via SMS, nalika anjeun nyoba ngaksés profil anjeun tina alat anu teu dipikanyaho.

Upami anjeun parantos ngaktipkeun pilihan ieu, unggal waktos anjeun ngaksés Instagram tina alat anu sanés, salian nami pangguna sareng sandi anjeun, anjeun kedah nyayogikeunana kode Verifikasi

Anjeun bakal ngajagi diri anjeun tina aksés anu henteu sah kana akun anjeun. Pikeun ngaktipkeun setelan ieu tuturkeun léngkah ieu:

  • Lebetkeun profil anjeun
  • Pilih di pojok katuhu luhur layar Anjeun
  • Sarengkeun pilihan kana "Konéntikasi dua hambalan"
  • Anjeun bakal mendakan pemilih aktivasina, geser kana “Asupkeun"
  • Anjeun bakal nampi ngalangkungan SMS, kode konfirmasi

Verifikasi dua léngkah Instagram sareng SMS

Verifikasi dua léngkah Instagram sareng App Identification

Abdi henteu maén pidéo instagram

Kutu ieu henteu dipikanyaho ti mana asalna, ti saprak éta ti Instagram anjeun teu tiasa nganggo nanaon tina aplikasi na. Pikeun nyobaan ngamuatkeun pidéo coba pikeun ngalakukeun ieu:

  • Tutup aplikasi sareng cobian deui
  • Pariksa data sareng wifi
  • Pareuman sambungan internét sareng aktipkeun deui
  • Hapus cache sareng data (Setélan> aplikasi> Instagram> Panyimpen> Hapus cache)
  • Upami éta masih jalan, uninstall aplikasi sareng pasang deui
  • Jieun balikan deui mobile

Kumaha mareuman sora pidio?

Kuring nyangka kedah kajantenan ka sadayana urang, urang hoyong masihan sorangan gancang ka Instagram pikeun ningali naon anu anyar sareng anu mimiti anjeun milari dina feed mangrupikeun pidéo sareng upami anjeun parantos teu ngarobih jilid, sadaya jelema di sabudeureun anjeun mendakan yén anjeun aya dina Instagram.

Ieu langkung parah upami anjeun bobo sareng perusahaan sareng di tengah wengi anjeun parantos pariksa profil anjeun.

Anjeun tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun sora video Instagram pikeun ieu pulsa Ngeunaan pidéo bari maén. Sora sareng pidéo bakal lirén, ngaluyukeun polumeu sareng neraskeun maén deui.

mareuman pidio sora

Anjeun oge tiasa ngontrol polumeu ku mencét tombol kontrol volume sélulér nalika pidéo nuju diputer.

Abdi ngarepkeun anjeun bakal mendakan ngajawabna pikeun masalah anjeun aya hubunganana sareng kasalahan anu paling umum dina Instagram.

Upami anjeun hoyong tumbuh dina platform anu luar biasa sareng kreatif ieu ku cara anu konsisten sareng dipikagaduh, anjeun kedah mertimbangkeun tujuan naon anu anjeun hoyong ngahontal sareng rencana nyukupan kana kursus tindakan pikeun ngahontalana.

Dina blog kuring anjeun tiasa taroskeun sadaya aspék anu aya hubunganana sareng Instagram sareng ngahontal visi anu langkung jelas kumaha cara ngagunakeun profil anu pang hadéna.

La angger sareng disiplin bakal ngajurung anjeun pikeun ngahontal gol.

Upami aya kasalahan instagram atanapi ragu anu tos luput punten tinggalkeun sababarahaanana coménario sareng upami anjeun hoyong bantosan kuring sumping réréncangan ngabagi inpormasi ieu dina jaringan tooooodas jaringan sosial anjeun.