Kumaha milarian jalma di Instagram

Upami hoyong terang kumaha milarian jalma di instagram Turutan tulisan ieu sacara rinci dimana kuring ngajelaskeun sagala cara pikeun ngalakukeunana, boh dina jeroeun aplikasi sareng di luareun éta.

Milarian babaturan di Instagram

Éta mangrupikeun cara anu sanés pikeun milarian, tina aplikasi anu sami, sanaos sababaraha pamritik Instagram ngusulkeun yén bagian "Milarian" ieu henteu nawiskeun seueur kamungkinan pikeun mendakan jalma dina jaringan sosial.

Kaleresanna nyaéta "Saha anu mendakan mendakan" sareng di dieu urang bakal ngamimitian:

Milarian ku nami

Milarian jalma ku nami

Metodeu munggaran anjeun tiasa nyobian manggih ka réréncangan anjeun Instagram nyaeta nganggo bar teang, di versi web, ayana di pusat di luhur layar

Aya anjeun tiasa ngetik nami pangguna, nganggo atanapi henteu aya karakter @.

Gumantung kana naha anjeun yakin uninga nami na pamaké anu keureutan Anjeun hoyong milarian dina Instagram, upami anjeun henteu terang terang nami nami saha anu anjeun cari, cobaan paluruh nganggo henteu nganggo @.

mendakan jalma instagram

Sababaraha pilihan bakal ditingalikeun salaku hasil tina panyaksrak anjeun, anu anjeun tiasa milih profil éta Anjeun pilari, ku ngaklikana, anjeun bakal ngaksés éta anjeun bakal tiasa ngémutan naha éta profil anu leres pikeun eusi, publikasi, gambar profil.

Dina hal ieu urang terang yén urang nyanghareupan profil resmi Ariana Grande, salah sahiji akun langkung ngiringan dina Instagram, pikeun jumlah pengikut sareng poto sareng pidéo anu anjeunna pasang.

kumaha milarian jalma di insta

Tingali di handap kumaha panyaksrakna bakal aya dina alat sélulér Anjeun:

Dina kasus ieu, henteu aya anu ditéang, tapi ikon kaca pembesar dina tulbar di handapeun layar anjeun, di kénca kenca, sakumaha anu tiasa ditingali dina gambar mimiti (Jumlah gambar 1)

kumaha milarian jalma di insta

Ngeklik dina kaca pembesar teras bakal ningalikeun layar teang sareng dua pilihan: “jelema "Sareng"hashtags”(Gambar nomer 2), keyboard ogé bakal diaktipkeun ku anjeun tiasa ngetik ngaran saha waé anu anjeun hoyong carioskeun dina Instagram.

Dina hal ieu urang milarian @taylorswift, (Jumlah gambar 3) Anjeun tiasa ningali dina sadaya profil anu mungkin hasil tina pamilarian urang sareng profil resmina aya di puncak hasilna, nalika anjeun klik, anjeun tiasa ngaksés sareng ningali sadaya publikasi Taylor, ti paling énggal (Jumlah gambar 4).

Pikeun pangguna telepon Windows nganggo aplikasi 6tag, pilihan pamilarian ogé sayogi tapi dina hal ieu ikon kaca anu ageung aya di katuhueun bar pilihan anu aya di handapeun layar, (Jumlah gambar 1) lamun teu operasionalna sami sareng aplikasi Instagram, tiasa waé dipilarian ku nami pangguna sareng tag.

kumaha ngagunakeun tag sareng pangguna

Milarian ku hashtag atanapi tag

Ieu mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun milarian batur dina Instagram, salian fotos aya hubunganana sareng kapentingan anjeun sareng profil anu anyar kanggo nuturkeun.

Dina bar teang anjeun ngetik tanda pager anu aya hubunganana sareng pangguna atanapi kapentingan anu anjeun carioskeun.

Waktos ieu kami nganggo hashtag #TBT populér, sakumaha tiasa ditingali dina gambar nomer dua, sadaya pilihan anu aya hubunganana sareng hashtag atanapi tag anu ditembongkeun Anjeun pilari.

Anjeun tiasa ngajajah salah sahiji anu anjeun pikahoyong, ku ngaklik salah sahiji gambarna anjeun tiasa ningali gambar anu pang anyarna dipirig ku tag anu anjeun milarian:

Milarian ku hashtag atanapi tag

Upami Anjeun keur milarian rekening kondang Anjeun tiasa nyobian nulis nami anjeun dipirig ku # karakter, dina bentuk hashtag pikeun nyobaan mendakan akun anjeun.

Hasilna anjeun tiasa mendakan profil peminat, kipas klub, fotografer, wartawan sareng sadayana jalma anu nyebarkeun poto kapribadian ieu. Éta ogé berlaku pikeun topik anu khusus, milarian tag anu anjeun tiasa mendakan jalma sareng eusi anu dipikaresep ku anjeun.

Pilihan milarian hashtag anu sanés nyaéta pikeun ngotéktak hashtags anu anjeun paké dina kiriman anjeun.

Turutan pangikut anjeun

Turutan pangikut anjeun

Éta cara sanésna tina manggih ka pangguna sanés anu tiasa narik minat anjeun tina sudut pandang pribadi ngeunaan kapentingan sareng karangan anjeun atanapi tina sudut pandang komérsial, upami ieu mangrupikeun alesan profil Instagram anjeun.

Dina bewara Anjeun bakal sok milarian jalma anu parantos ngiringan anjeun, nyandak kasempetan pikeun nguji profilna, ningali inpormasi pribadi sareng jinis publikasi anu aranjeunna bagikeun sareng mutuskeun upami anjeun bakal nuturkeun.

Gambar di handap ieu parantos dicandak tina aplikasi 6tag, tapi prosedurna sami pikeun sadaya pangguna Instagram. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun repost dina instagram pikeun ngabagikeun publikasi sareng ningkatkeun hubungan sareng pangguna.

Nalika ngetik Instagram klik ikon na jantung, sadaya bewara anjeun bakal ditingalikeun, anu resep anu anjeun tampa, komentar sareng bewara ti pangguna anu parantos ngiringan anjeun (gambar nomer 1).

Upami anjeun klik kana iber anjeun tiasa ngaksés éta keureutan tina ieu pangguna, (Jumlah gambar 2) Ikon avatar di pojok katuhu luhur layar anjeun bakal abu sareng tanda négatip, nunjukkeun yén anjeun henteu nuturkeun pamaké ieu, upami anjeun klik ikon ieu bakal warna biru sareng tanda positif nunjukkeun yén anjeun ayeuna miluan pikeun pamaké ieu (Jumlah gambar 3)

Milarian ku gambar nganggo «Discover»

Kana nuliskeun profil Instagram anjeun, anjeun tiasa ningali di gigireun pilihan bumi atanapi bumi, anu ngawangun berbentuk inten (gambar nomer 1), ieu mangrupikeun bagian "Discover" tina Instagram.

Lamun anjeun klik ikon ieu anjeun bakal nyebetkeun galeri seueur foto anu anjeun tiasa dijelajah (Jumlah gambar 2), ku ngaklik mana waé éta, anjeun bakal muka profil pangguna anu ngadamel publikasi.

téangan gambar

Ieu mangrupikeun cara anu milarian ngaliwatan téangan gambar ka pangguna séjén pikaresepeun pikeun eusi anu aranjeunna bagikeun.

Milarian tina Instagram

Google

Upami anjeun nempatkeun bar dina browser karesep anjeun, nami jalma anu anjeun terang kamungkinan bakal mendakan profil Instagram na (upami anjeunna ngagaduhan hiji) diantara hasil pamilarian anu pangheulana. Naha urang ngalongok?

Kami milarian David Beckham sareng saprak anjeunna kasohor pisan, sateuacan urang nampi warta luar biasa sateuacanna, tapi upami anjeun ningali profilna di Instagram, éta mangrupikeun hasil katilu urang milarian, upami anjeun milari batur anu langkung henteu namina, anjeun kedah milarian profil Instagram hasil pos.

Milarian Instagram sareng google

Anjeun ogé tiasa ngalakukeun milarian pikeun milarian jalma di instagram ku nambihan dina kotak «Instagram«, Ku cara kieu anjeun nyarioskeun mesin pencari ngan ukur milari hal-hal anu aya hubungan sareng jaringan sosial.

Paluruh ngalangkungan tautan atanapi wéb

Kadang anjeun nuju ngajalajah wéb atanapi nganggo aplikasi anu sanésna Twitter o Facebook sareng anjeun mendakan tautan kana situs di Instagram Tina sababaraha pangguna, ieu mangrupikeun cara anu sanés pikeun milari jalma di Instagram.

Anjeun kedah nganggo pilihan pamilarian ieu nalika profil saha anu anjeun hoyong mendakan henteu kadaptar sareng nami anjeun, atanapi kantun kusabab anjeun teu terang nami na pamaké anu anjeunna anggo dina Instagram.

Dina urutan gambar anu handap, anjeun tiasa ningali conto milarian modél kieu:

Paluruh ngalangkungan tautan atanapi wéb
Waktos ieu kami asupkeun profil na Twitter tina halaman warta anu disebut Caraota Digital, (Jumlah gambar 1), sapanjang waktos na kami mendakan tweet sareng kakait ka Instagram saurang wartawan. (Jumlah gambar 2).

Kami milih kiriman anjeun saatos tweet dibuka, (Jumlah gambar 3) panumbu kontén anu anjeun bagikeun dina Instagram diaktipkeun (anjeun tiasa ningali dina warna biru), dina hal ieu pidéo (Jumlah gambar 4).

Upami anjeun henteu acan nyiptakeun profil dina Instagram, anjeun tiasa ngalakukeun dina waktos ieu, ku milih pilihan "ngadaptar" di pojok kénca handap layar anjeun, atanapi log kana rekening anjeun ku nyayogikeun kecap akses anjeun, milih pilihan "Enter".

Sakali anjeun ngasupkeun Instagram Anjeun tiasa ngamimitian ngiringan pangguna ieu anu eusina anjeun mendakan dina jaringan sosial atanapi browsing dina wéb, ku ngaklik pilihan "Tuturkeun".

Milarian di Facebook

Kalayan Instagram anjeun sakaligus tiasa nyebarkeun fotos sareng video dina jaringan sosial anu sanés Facebook, upami anjeun kaperhatosan tembok anjeun, pasti anjeun bakal mendakan tulisan ti babaturan anjeun didamel tina Instagram, ti dinya anjeun tiasa numbu ka profilna sareng mimitian nuturkeun aranjeunna.

Tapi aya pilihan sanés pikeun mendakan jalma dina instagram tanpa ninggalkeun aplikasi tur anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah dina urutan gambar di handap ieu:

Milarian jalma di Facebook

  • Tina layar Utama, bagéan imah nalika ngalebetkeun Instagram (Nomer gambar 1), gulung ka handap sareng pilih tilu titik di pojok katuhu handap (pangguna telepon Windows) sareng pilih pilihan "setélan" dina ménu anu bakal ditingalikeun salajengna.

Penting: Lokasi tilu titik pikeun ngakses menu "konfigurasi" tiasa beda-beda gumantung kana sistem mobile anjeun, pikeun pangguna Android sareng ios, ayana di pojok katuhu luhur layar. Sesa prosedur anu sami.

kumaha teraskeun

  • Dina bagian ”konfigurasi"(Jumlah gambar 2) anjeun bakal mendakan sababaraha pilihan anu kedah dipilih, klik "Milarian sareng ngajak babaturan"
  • Teras anjeun tiasa milih dua cara pikeun milari réréncangan anu sanés: Tuturkeun réréncangan anjeun ”sareng“ pangguna anu disarankeun ”
  • Upami anjeun milih "Tuturkeun réréncangan anjeun" anjeun bakal dibere dua pilihan (Jumlah gambar 3): "Milarian réréncangan dina Facebook" atanapi "Milarian réréncangan dina Kontak"
Upami anjeun milih Instagram anu munggaran bakal ngajurung anjeun sési anjeun dina Facebook sareng ti dinya anjeun bakal milih réréncangan anu anjeun hoyong sambungkeun dina Instagram, anjeun tiasa ningali ménu anu sami sareng ieu.

Sakali anjeun log in ka Facebook tina Instagram, kalayan tab ningali saha babaturan anjeun aya dina Facebook sareng henteu dina Instagram (Tuturkeun) sareng tab nurutan anu diikuti ku sadaya jelema anu parantos nuturkeun.

Upami anjeun milih "Milarian babaturan dina Kontak", éta bakal numbu ka anjeun balad katambah kana handphone anjeun, singkronisasi sareng kalénder anjeun sareng nyaring kontak anu parantos ngagaduhan profil Instagram ku kituna tiasa nuturkeun aranjeunna

  • Upami anjeun milih "Disarankeun Pamaké" Halaman bakal dipidangkeun sareng saran dumasar kana kahoyong anjeun (4 Image) sareng ti dinya anjeun tiasa milih pangguna anu aya hubunganana sareng kabiasaan browsing anjeun dina Instagram

Bagéan saran ieu mangrupikeun ngomean terus, jadi ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun milari jalma anyar anu nuturkeun, ku ngaklik profilna anjeun tiasa ningali publikasi anu pang anyarna sareng mutuskeun upami eusi éta aya hubunganana sareng naon baris anjeun tina publikasi

Milarian kana aplikasi éksternal

Upami anjeun parantos nyobian sadayana pilihan sateuacana, tapi anjeun rumasa yén hal anu sanés kedahna, alusna upami aya sareng anu katingali di luar, ngalangkungan aplikasi pihak katilu.

Milarian jalma-jalma instagram anu nganggo iconosquare

milari jalma sareng iconosquare

Salah sahiji aplikasi anu tiasa anjeun pake pikeun milarian pangguna anu sanés nyaéta Iconsquare, salah sahiji aplikasi analisis métrik pangsaéna ti statistik pikeun Instagram

Ku ngalebetkeun bar teang, anjeun tiasa mendakan pangguna ku nami atanapi ku hashtags. Éta bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan pamaké anu gaduh kapentingan anu sami pikeun milik anjeun. Bisi hoyong terang kumaha milarian batur dina Instagram tanpa terang namina, anjeun kedah dipandu ku profil anu caket sareng ningali sambungan dugi ka milari profilna.

Aplikasi ieu nawiskeun dinten percobaan gratis 14, ulah hilap nganjang éta kusabab éta pohara kapaké pikeun ngatur akun anjeun sareng terang kumaha milari jalma dina platform sosial.

Anggo Iconsquare

Instmap.com

milari jalma anu nganggo Instmap.com

Website ieu bakal nyuhunkeun otorisasi pikeun ngaksés lokasi anjeun, saatos anjeun nyayogikeun anjeun bakal tiasa ngetik sareng nempatkeun dina bar teang anu anjeun aksés dina ikon kaca pembesar bersebelahan kaméra, dina toolbar handap; nami lokasi dimana anjeun hoyong milari pamaké Instagram anu sanés.

Ku otorisasi aksés ka geolokasi anjeun, pangguna anu sanés caket sareng anjeun ogé tiasa ningali anjeun sareng cobi ngahubungi anjeun.

Nganggo Instmap.com anjeun tiasa milarian babaturan di Instagram sareng caket lokasi anjeun ka jalma anu nuturkeun dina jaringan sosial, salian kajadian sareng pilihan anu pikaresepeun anu aya dina atanapi caket lokal anjeun.

Anjeun tiasa ngagunakeunana ti Anjeun versi wéb Instagram atanapi tambahkeunana dina panyungsi anjeun salaku sambungan.

Anggo Institut

Dayeuh Nu Caket

Ieu mangrupikeun sistem anu dikembangkeun ku Google anu nunjukkeun aplikasi-data numutkeun urang geolocation.

jalma milarian sareng anu caket

Gawéna salaku sambungan anu ngagunakeun lokasi anjeun dina Instagram, dimana mungkin waé pikeun milarian poto sareng video ti pangguna sanés anu caket sareng anjeun.

Éta gratis, kumaha ogé pikeun pangguna pamayaran nawiskeun pilihan ngahapus pariwara nalika nganggo aplikasi sareng milarian pangguna Instagram anu sanés caket lokasi Anjeun.

Inget yén anjeun tiasa salawasna ngartos resep di instagram Kalayan sababaraha metode anu tiasa dianggo.

Kumaha carana mendakan jalma anu nganggo 6tin

Ieu mangrupikeun aplikasi anu dikembangkeun ku Rudy Huin, pencipta anu sami tina 6tag, didamel khusus pikeun milari pangguna sanés. Sacara prinsipna éta ngan ukur cocog sareng Tinder, tapi nembé énggal parantos aya tambihan anu parantos nyayogikeun pikeun pangguna Instagram sareng bakal ngantep anjeun ngabagi Tinder na poto anu anjeun nyebarkeun dina Instagram, upami anjeun ngaharep.

Éta bakal ngamungkinkeun anjeun mendakan para pangguna anu caket kana lokasi anjeun, anu anjeun katampi likes teras nyambung sareng aranjeunna upami anjeun resep.

Te nunjukkeun ka pangguna anu ngabagi kapentingan anjeun, labél, kabiasaan di Instagram pikeun masihan anjeun inpormasi jalma anu leres tiasa aya hubunganana sareng anjeun.

Aplikasi ieu sayogi pikeun pangguna 6tag sareng telepon Windows.

Aplikasi 6tin

Upami anjeun ka dieu, anjeun terang kumaha milarian jalma di instagram.

Naha anjeun naha anjeun ngabantosan ngabagi Punten catetan ieu sareng réréncangan anjeun langkung ngahontal jalma?

¡hatur nuhun!