Kumaha ngagunakeun sababaraha rekening Instagram

56eb011c69702d383a0003d3_post

O Instagram ngumumkeun fitur anyar dina aplikasi anu bakal ngajantenkeun kahirupan pikeun jalma anu peryogi ngatur sababaraha profil dina waktos anu sanés via smartphone.

Ayeuna, ngagaduhan fungsi sababaraha rekening dina Instagram: gentos antara hiji pangguna sareng anu sanés, tanpa kedah log in deui. Vérsi 7.15 ayeuna sayogi kanggo Android sareng ios.

Pikeun ngagunakeun fitur ieu, apdét dina Play Store atanapi Apple Store, teras tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

1- Buka aplikasi anu diénggalan sareng lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci tina akun anu kahiji;

lawon1

2- Toel ikon Pilihan, anu aya di pojok kanan luhur;

lawon2

3- Toél Tambahkeun pilihan akun;

lawon3

4- Lebetkeun nami landihan sareng kecap akses tina akun Instagram anu anjeun hoyong ngatur.

lawon4

Padika ieu paling cocog pikeun kaperluan hiji jalma. Upami anjeun gaduh klien pikeun ngatur, cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun ieu nyaéta nganggo a manajemén alat pikeun Instagram.

LA QNMSEI Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun usaha leutik sareng sedeng. Kalayan rencana anu berpatutan, anjeun tiasa ngatur, ngajadwalkeun sareng ngawas sadayana Eusi Instagram klien anjeun dina hiji platform, tanpa kudu ngarobih akun unggal waktos.

Sidang gratis kanggo 7 dinten. Klik di dieu!