Belajar LinkedIn: mendakan alat latihan dina jaringan sosial!

Linkin Learning: gambar ka logo linkin sareng langkung seueur anu ngagambar biru handapeun logo

LinkedIn Janten jaringan sosial anu paling dipikaresep pikeun saha waé anu hoyong terang naon anu lumangsung dina dunya bisnis. Dina total aya langkung ti 650 juta pangguna sareng nomerna terus ningkat!

Upami jaringan sosial sateuacana dipungut ku platform anu sanés, éta ayeuna naék, sakumaha panilitian sareng tren pikeun pasar 2020 pasar digital. - sareng éta ngaluncurkeun fungsi énggal-énggal supados para pangguna ngahambat pangalaman anu pangsaéna.

Peluncuran anu ngonfirmasi minat ieu pikeun ngajaga jalma-jalma aktip dina jaringan nyaéta Pembelajaran LinkedIn, Platform tina kursus-kursus anu paling variatif pikeun jejer pribadi sareng pangwangunan profésional. tina pangguna.

Diawalan taun 2016, Pembelajaran parantos ngabantosan seueur jalma, milari perbaikan profésional, masihan Léngkah profésional salajengna sareng kursus kualitas sareng sertifikasi dina kurikulum.

Tingali, dina postingan ieu, sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan Belajar LinkedIn pikeun ngamimitian tiasa dianggo deui pas mungkin. Cicing sareng kami!

Naon éta Learning Learning na kumaha éta jalan?

Pembelajaran LinkedIn mangrupikeun platform dina LinkedIn anu nawiskeun kursus sareng video dina sababaraha topik.

Pelayanan palanggan, data ilmiah, manajemén proyék, pamasaran, intelijen émosional, kapamingpinan, pondokna, aya sababaraha kaahlian, ditambah kursus dina software sapertos Excel, Office 365, jsb.

ayeuna, Platform nawiskeun langkung ti 16 rébu kursus gratis sareng mayar., seueur di antarana parantos dina basa Portugis.

Linkin Belajar: gambar layar utama platform Tangtu LinkedIn

Pikeun ngaksés kursus-kursus, anjeun kedah janten pangguna LinkedIn PremiumTapi upami henteu, anjeun ogé tiasa ngalanggan platform kursus kalayan rencana taunan sareng bulanan, atanapi ngaksés platform éta liwat aksés anu disayogikeun ku organisasi anjeun.

Éta leres anjeun resep Perusahaan tiasa ngadamel akun sareng nawiskeun kursus profésional pikeun karyawan tim na! Rencana jenis ieu disebat "Tim," sareng urang bakal nyarios langkung seueur ngeunaan éta dina téks téks.

Anu penting nyaéta yén anjeun terang yén kalayan langganan (pribadi atanapi komérsial) anjeun bakal ngagaduhan aksés kana fungsi-fungsi ieu:

  • 16 rebu kursus anu dilakukeun ku spesialis;
  • rekomendasi kursus pribadi;
  • kasadiaan hadir kelas ku komputer atanapi telepon sélulér;
  • sertifikasi di tungtung kursus;
  • latihan sareng latihan prakna;
  • kasadiaan pikeun nempo eusi offline;
  • aksés ka fitur Premium Perawatan LinkedIn.

Ayeuna, balik deui kana kursus-kursus anu ditawarkeun ku perusahaan, kami parantos nyarios di dieu dina blog yén LinkedIn mangrupikeun saluran anu hadé pikeun ngalaksanakeun kalungguhan anu mumpuni., kolaborasi strategis sareng lampah merek. Kukituna, seueur perusahaan anu parantos ngagabung sareng jaringan sosial.

Ku ngadaptar dina platform, merek milarian seueur sumber pikeun pamasaran dina LinkedIn, tapi aranjeunna lata kedah langkung ti panyingkepan merek sareng ajak Latihan karyawanna sareng kursus téknis sareng perilaku. sayogi dina rencana tim.

Dina rencana ieu, anjeun salaku pangurus tiasa nawiskeun kursus sareng koleksi kursus ka sadaya karyawan perusahaan, ngabagi tim janten kelompok atanapi ngalatih masing-masing.

Dina Tim, éta ogé mungkin pikeun ngahijikeun kursus sareng platform manajemén pembelajaran anu sanés, ngaropea bahan kursus sareng ngawas kamajuan karyawan.

Tapi upami anjeun henteu daék ngalanggan rencana taunan atanapi bulanan sareng anjeun henteu ngagaduhan aksés kana rencana bisnis, sumangga dicatet yén éta ogé mungkin mésér kursus masing-masing, upami anjeun ngan ukur ngahudang sababaraha topik anu khusus.

Aya sawaréh bagian-bagian gratis dina kursus anu anjeun tiasa ngaksés sareng terang eusi langkung saé sateuacan langganan, salian ti gaduh sabulan bébas pikeun nguji platform Sareng putusan metoda pangajaran kanggo anjeun!

Inpormasi ngeunaan kursus latihan LinkedIn

Kursus Pembelajaran LinkedIn dibagi jadi subjek, software sareng kategori subyek. Tingali kumaha aranjeunna dibere dina platform:

  • perjangjian: daérah anu aya hubunganana sareng strategi manajemén bisnis;
  • Creativo: daérah anu berhubungan sareng nyiptakeun;
  • Téhnologi: daérah téknologi sapertos komputasi.

Salaku tambahan, aya tilu format eusi dina platform (kursus, video sareng jalur belajar) anu dibagi ku tingkat kasusah: pamula, panengah sareng maju.

Diajar langkung seueur ngeunaan format eusi anu sayogi:

  • kursus: Kalayan durasi anu béda sareng tingkat kasulitan anu béda, aranjeunna biasana tumurun tina sababaraha menit ka jam;
  • pidio: Aya sababaraha video pondok dina platform anu umumna nampilkeun konsep sareng tips pikeun para ahli profésional, seueur diantarana gratis;
  • Jalur pangajaran: Jalur belajar disusun ti kursus-kursus anu aya patalina, ku kituna pangguna langkung latihan dina hiji subjek anu tangtu. Rute éta gaduh durasi langkung panjang, umumna langkung ti 3 jam, sareng tiasa dugi ka langkung ti 20 jam.

Fitur anu pikaresepeun dina platform nyaéta kamampuan ngunduh bahan pikeun ngiringan aranjeunna tina offline tina ponsel atanapi komputer.

Saatos réngsé kursus di LinkedIn Learning, pangguna parantos diverifikasi ku sertifikasi sareng tiasa nunjukkeun kaahlian anyar anu dipikolehi dina profilna.

Kumaha kéngingkeun sertifikasi dina Pembelajaran LinkedIn?

Sakumaha anjeun tiasa tingali, LinkedIn Learning mangrupikeun platform anu saé pikeun nganyahokeun kanyaho anyar sareng ngadamel kaahlian sanés.

Salah sahiji kauntungan nya éta, salian pikeun diajar hal anu anyar, anjeun tiasa nunjukkeun naon anu anjeun pelajari dina profil anjeun, pikeun meunangkeun pangakuan anu langkung ageung, ngahontal sareng langkung saé ditingali ku recruiters.

Alatan éta, saatos kursus atos, LinkedIn otomatis ngaluarkeun sertipikat kursus kana profil anjeun, teras anjeun tiasa nunjukkeun nambahan dina bagian "Perijinan sareng Sertipikat".

Kumaha carana ngadamel aksés pangheulana ka platform - léngkahna

Sakumaha anu kasebut di luhur, anjeun tiasa ngaksés platform kursus LinkedIn boh ku komputer sareng telepon sélulér.

Pikeun ngaksés tina telepon sélulér anjeun, anjeun kedah:

Unduh aplikasi «Belajar LinkedIn», kanggo ios sareng Android. Asup kana aplikasi sareng lebetkeun alamat email sareng kecap konci anjeun teras anjeun parantos réngsé, anjeun aya dina platform!

Linkin Belajar: gambar layar Éntri dina aplikasi

Pikeun anu parantos diunduh dina LinkedIn dina ponsel anjeun, nalika ngalebetkeun, éta bakal nunjukkeun yén aranjeunna tetep nyambung sareng profil na, upami aranjeunna nampi, aranjeunna bakal diarahkeun ka platform.

Pikeun ngaksés ku komputer, anjeun kedah ngalebetkeun Linkin Leraning ngalangkungan tautan ieu, atanapi ngalangkungan halaman bumi LinkedIn, klik ikon "Solusi" teras klik "Diajar" pikeun ngakses platform na.

Belajar Pelabuhan: Gambar layar LinkedIn nunjukkeun dimana tombol Solusi sareng platform diajar aya

Pikeun ngalebetkeun lisénsi bisnis anjeun, anjeun tiasa ngaksés platform diajar sareng asupkeun alamat email kadaptar anjeun, atanapi anjeun tiasa ngalebetkeun halaman imah akun, gumantung kana kahoyong anjeun.

Janten anjeun resep Belajar LinkedIn? Ayeuna, anjeun anu parantos terang kumaha ngamimitian diajar di platform na, nyandak kasempetan konsultasi kiat penting pikeun ngajantenkeun profil LinkedIn anjeun langkung pikaresepeun..