Dina jaringan sosial kéngingkeun visibilitas perlu nyorot. Dina kasempetan séjén kuring parantos ngawartosan anjeun nangtang pikeun Instagram Saé kanggo profil anjeun bahkan nambihan bingkai ka poto anjeun ku anjeun janten feed ngarobih monoton sareng rupa béda.

Sareng henteu, Kuring henteu ngacu kana éditan aplikasi pikeun nambihan téks kana poto atanapi pidéo anjeun. Waktos ieu kuring bakal nyarios sababaraha aplikasi pikeun nambihan béda typefaces supados profil anjeun leres katingalina béda ti sésana.

Dina "perang" ieu popularitas sadaya diitung sareng sadaya alat-alat kedah sayogi. Sababaraha pilihan anu anjeun tiasa mertimbangkeun nyaéta:

Tipangan pikeun Instagram

Surat Invert

ı ɾ ʞ l ɯ uod ɐ q ɔ p ǝ ɟ ƃ ɥ b ɹ s ʇ n ʌ ʍ x ʎ z

Hurup struktur ganda

ℙ ℂ ℍ ℚ ℝ ℤ ℕ

Huru tarung

ℋ ℎ ℐ ℳ ℬ ℰ ℯ ℒ ℓ ℴ ℱ ℊ ℘ ℛ

Bunderan hurup kontur

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓂⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ

Lirik Instagram

Diusir surat

L̸e̸t̸r̸a̸s̸ ̸p̸a̸r̸a̸ ̸I̸n̸s̸t̸a̸g̸r̸a̸m̸

L̴e̴t̴r̴a̴s̴ ̴t̴a̴c̴h̴a̴d̴a̴s̴ ̴p̴a̴r̴a̴ ̴I̴n̴s̴t̴a̴g̴r̴a̴m̴

L̵e̵t̵r̵a̵s̵ ̵p̵a̵r̵a̵ ̵d̵e̵s̵t̵a̵c̵a̵r̵ ̵e̵n̵ ̵I̵n̵s̵t̵a̵g̵r̵a̵m̵

Huru pisah

𝙻𝚎𝚝𝚛𝚊𝚜 𝚜𝚎𝚙𝚊𝚛𝚊𝚍𝚊𝚜 𝚙𝚘𝚛 𝚞𝚗 𝚎𝚜𝚙𝚊𝚌𝚒𝚘

Surat kandel

𝐇𝐨𝐥𝐚! 𝐁𝐮𝐞𝐧𝐨𝐬 𝐝𝐝𝐚𝐬

𝑯𝒐𝒍𝒂! 𝑩𝒖𝒆𝒏𝒐𝒔 𝒅𝒅𝒂𝒔

𝙃𝙤𝙡𝙖! 𝘽𝙪𝙚𝙣𝙤𝙨 𝙙𝙙𝙖𝙨

Huruf nganggo intan

L⃟e⃟t⃟r⃟a⃟s⃟ c⃟o⃟n⃟ d⃟i⃟a⃟m⃟a⃟n⃟t⃟e⃟s⃟ p⃟a⃟r⃟a⃟ b⃟r⃟i⃟l⃟l⃟a⃟r⃟ e⃟n⃟ I⃟n⃟s⃟t⃟a⃟g⃟r⃟a⃟m⃟

Surat "Entong lebet"

L⃠e⃠t⃠r⃠a⃠s⃠ d⃠i⃠f⃠e⃠r⃠e⃠n⃠t⃠e⃠s⃠ p⃠a⃠r⃠a⃠ c⃠o⃠m⃠p⃠a⃠r⃠t⃠i⃠r⃠ e⃠n⃠ I⃠n⃠s⃠t⃠a⃠g⃠r⃠a⃠m⃠

Minnie kuring gaya nulis surat

Hai. buͮeͤnoͦs dͩiͥaͣs

H ͦl ͣ. b ͮ ͤn ͦs ͩ ͥ ͣs

Hurup gelembung

Ⓣⓔⓧⓣⓞ ⓔⓢⓣⓘⓛⓞ ⓑⓤⓡⓑⓤⓙⓐⓢ

🅣🅔🅧🅣🅞 🅔🅢🅣🅘🅛🅞 🅑🅤🅡🅑🅤🅙🅐🅢

🄣⒠⒳⒯⒪ ⒠⒮⒯⒤⒧⒪ ⒝⒰⒭⒝⒰⒥⒜⒮

T⃝e⃝x⃝t⃝o⃝ e⃝s⃝t⃝i⃝l⃝o⃝ b⃝u⃝r⃝b⃝u⃝j⃝a⃝s⃝

T⃣e⃣x⃣t⃣o⃣ e sapansawasmasazaklimahrima bbagi

Ngarobih lirik Instagram

Huruf modal

SAHA NU NGENTUKKEUN AKU DI INSTAGRAM?

Hurup anu digaris

L͟a͟s͟ ͟l͟e͟t͟r͟a͟s͟ ͟s͟u͟b͟r͟a͟y͟a͟d͟a͟s͟ ͟s͟o͟n͟ ͟m͟i͟s͟ ͟f͟a͟v͟o͟r͟i͟t͟a͟s͟

L̳a̳s̳ ̳l̳e̳t̳r̳a̳s̳ ̳s̳u̳b̳r̳a̳y̳a̳d̳a̳s̳ ̳s̳o̳n̳ ̳m̳i̳s̳ ̳f̳a̳v̳o̳r̳i̳t̳a̳s̳

L͙a͙s͙ ͙l͙e͙t͙r͙a͙s͙ ͙s͙u͙b͙r͙a͙y͙a͙d͙a͙s͙ ͙s͙o͙n͙ ͙m͙i͙s͙ ͙f͙a͙v͙o͙r͙i͙t͙a͙s͙

Surat kalayan pangaruh khusus

[ad_b30 id = 3]

L͛e͛t͛r͛a͛s͛ ͛c͛o͛n͛ ͛e͛f͛e͛c͛t͛o͛s͛ ͛e͛s͛p͛e͛c͛i͛a͛l͛e͛s͛

L̐̈e̐̈t̐̈r̐̈a̐̈s̐̈ ̐̈c̐̈o̐̈n̐̈ ̐̈c̐̈a̐̈r̐̈i̐̈t̐̈a̐̈s̐̈ ̐̈s̐̈o̐̈n̐̈r̐̈i̐̈e̐̈n̐̈t̐̈e̐̈s̐̈

Ver esta publicación di Instagram

Anu dikirimkeun tulisan Kaligrafi (@swiftcalligraphy) el

Bedana sumber

Jenis hurup atanapi fon anu sanés pisan béda, tapi sateuacan ngagunakeun éta dina jaringan sosial anjeun, émut yén sababaraha anu teu kaharti atanapi sesah dibaca. Jenis karakter ieu katingali hébat dina Biografi Instagram nelepon perhatian.

Teras cobi pilih salah sahiji anu anjeun resep tapi éta ogé tiasa dibaca pikeun pengikut anjeun:

  • λ ß Ȼɖ ε ʃ Ģ ħ ί ĵ κ ι ɱ ɴ Θ ρ ƣ ર Ș τ Ʋ ν ώ Χ Հ Հ
  • ᾄ в ƈ ḋ ἔ ғ ʛ ђ ἷ ʝ ќ ł м ᾗ ὄ ῥ q ὗ ṩ ҭ ὗ v ᾧ ẋ ẏ ẓ
  • Æ ß © Ð £ FGH Ï JK | M Ñ Ø þ Q® § T µ VWX ¥ Z
  • Λ ß Ƈ D Ɛ F Ɠ Ĥ Ī Ĵ Ҡ Ŀ M И ♡ Ṗ Ҩ Ŕ S Ƭ Ʊ Ѵ Ѡ Ӿ YZ
  • მ ჩ ƈ ძ ε բ ց հ ἶ ʝ ƙ ო գ ղ ʂ է մ z
  • α в cde ғ ɢ н ι j ĸ l м ɴ opqr ѕ т υ vw х yz
  • ム 乃 ζ Ð 乇 キ Ǥ ん ノ フ ズ Ծ ア Q 尺 丂 イ Ц Џ Щ メ リ 乙
  • ค ๒ ς ๔ є Ŧ ɠ ђ เ ן к l ๓ ภ ๏ թ ợ г ร ย ฬ ฬ ץ z
  • ค ც ८ ძ ૯ Բ ૭ Һ ɿ ҩ Ո ૦ ƿ υ Ր ς ੮ υ ౮ ૪
  • α ß ς d ε ƒ gh ï յ κ レ m η ⊕ p Ω r š † Ω x ψ
  • ƛ Ɓ Ƈ Ɗ Є Ƒ Ɠ Ӈ Ɩ ʆ Ƙ Լ Ƥ Ʀ Ƨ Ƭ Ʋ Ɯ Ɯ Ȥ Ȥ
  • ʌ ƅ ƈ ɗ є ƒ ƙ ɦ ƥ ƙ ɲ ơ υ υ ƨ ƭ υ ȥ ȥ ȥ ȥ
  • α в ¢ đ efg ħ ı נ κ ł м и ø ρ q я š т υ ν ω χ ч z
  • ǟ ɮ ƈ ɖ ɛ ʄ ɢ ɦ ɨ զ ռ օ ք զ ʀ ֆ ȶ ʊ ʋ ա Ӽ ʏ ʐ
  • ค ๖ ¢ ໓ ē f ງ hi ว kl ๓ ຖ ໐ p ๑ r Ş t น ง ຟ x ฯ ຊ
  • ɒ ʚ ɔ α ɘ ʇ ϱ н ı į ʞ l м и oqp я ƨ т υ v ω x γ z
  • a b c d e f g h i q n o p q r s t u v w z z z
  • ձ ъ ƈ ժ ε բ ց հ ﻨ յ ĸ ო զ ռ օ թ г г г է ս ա × ա ա

Aplikasi pikeun ngarobah hurup dina Instagram

[ad_b30 id = 8]

Diantara réa éksténsif aplikasi anu dimekarkeun pikeun ngalengkepan Instagram nyaéta aplikasi font. Cara anu saderhana pikeun nambahan naskah anu pikaresepeun pikeun tulisan anjeun sareng sumber anu saé pikeun ngabédakeun diri anjeun pesaing.

Tarip Seueur pikeun Bio Instagram

Tarip Seueur pikeun Instagram

Aplikasi ieu bakal tiasa henteu ngan ukur pikeun anjeun Propil Instagram, ogé pikeun jaringan sosial anu sanés. Éta ngagaduhan ratusan sumber khusus sareng saderhana pisan pikeun dianggo.

Hiji-hijina hal hésé nyaéta pikeun milih sumber karesep anjeun ti rupa-rupa anu sayogi. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngarobih pesen anjeun sareng pasang kalayan hurup anu béda, éta mangrupikeun saderhana:

  • Anjeun nyerat pesen dina aplikasi
  • Salin
  • Buka Instagram sareng témpel

Ieu mangrupikeun daptar sababaraha sumber anu sayogi sareng Cool Font for Instagram

  • Ⓒⓘⓡⓒⓛⓔ
  • Δиςιεƞτ
  • Ξиιθʍατις
  • 🇸 🇶 🇺 🇦 🇷 🇪
  • 📧Ⓜ⭕🎷📍
  • ĤÌġĥɭÌġĥťś
  • [B] [O] [X] [i] [F] [Y]
  • Jalanna Ruff
  • ⒝⒭⒜⒞⒦⒠⒯⒮
  • 📚♏🅾🎷ℹ 2⃣
  • 📧〽⭕🎷🚹 3⃣
  • S҉U҉N҉S҉H҉I҉N҉E҉
  • Тιnywιngѕ
  • Imperio
  • ᵀᴵᴺᵞᴹᴬᵀᴱ
  • KAWASAN
  • BARANG DOUBLE
  • gelembung
  • H̳I̳G̳H̳L̳I̳G̳H̳T̳S̳2
  • GRATIS
  • DENGAN ₦ GEƦ
  • աɨ τ ¢ ɦ օʟօɢʏ
  • ㎡ΔиⅰΔς
  • rohangan anu cukup
  • Яц $ cяїpт
  • ∀ $ ʊღ ηεℨ
  • ♔⊙◗ € ☈ ♫ ⊙ρ♄♗☾ⓢ
  • гєtг ๏ t ץק є
  • ςόόĻήέşş
  • SФUŁUЯGΞ
  • b꙰e꙰l꙰l꙰s꙰꙰ J꙰i꙰n꙰g꙰l꙰e꙰
  • U꙯P꙯P꙯E꙯R꙯L꙯I꙯N꙯E꙯꙯
  • Rahim
  • ṀƟ Ꮆ Sinom
  • ค г ค g ๏ ภ
  • ᴛɪɴʏᴛɪɴʏ
  • ʂɑɱɓɑ ωɑџʑ
  • jɑкɑʂ
  • ʍǟ ֆֆɨʋɛ

Janten anjeun tiasa ningali langkung saé kumaha Font Fonts pikeun Instagram Bio damel di dieu kuring ninggalkeun pidéo ieu.

https://youtu.be/VTHnAyl_CJM

Sadia pikeun Android

Font tiis

Serangan Sérén pikeun ios

keur ios pamaké Aplikasi Cool Fonts parantos sayogi di toko aplikasi.

Éta tiasa dianggo sareng anu sateuacana. Éta tiasa dianggo pikeun kiriman Instagram atanapi jaringan sosial anu sanés. Pikeun aksés kana sajumlah sumber anu langkung ageung anjeun kedah ngaksés versi anu dibayar.

Anjeun tiasa ngundeur éta alat ios

Tulisan hurup

Tulisan hurup Lirik Instagram

Aplikasi gratis ieu nawiskeun anjeun rupa badag sumber pikeun pribados téks sareng dibagikeun dina sadaya jaringan sosial anjeun.

Hal ieu saderhana nalika nulis téks anu anjeun hoyong bagikeun teras nempelkeun dina tulisan anu anjeun hoyong damel. Sababaraha fon anu aya dina aplikasi ieu:

  • Kuda
  • M҈E҈S҈N҈E҈S҈S҈
  • Kabayang
  • Poster
  • h2504
  • ησт ¢ нιƒу
  • ĤΛMPSĤĪŔƐ
  • Kalayan kurva kuris
  • ɦօʀʀօʀ ʍօʋɨɛ
  • CLOUDY
  • PUTIH
  • SASIH
  • Bentang ka handap
  • ნპღცკ Ri კღ
  • HOTSPOT
  • քɛʀֆɨ ǟ ռ
  • εϻϼῖrε αgͼ
  • ℓ ẘѦ ¥ ¢ ◎◎
  • Garis luhur
  • т Ի! ₴ ℏ ṳℓǭ
  • ḟʟḯ℘℘εя

Sadia pikeun pangguna tina ios y Android

Naha anjeun hoyong tingali kumaha jalanna? Ulah luput video ieu.

Bahaya Font

Robah font ngarobah lirik dina Instagram

Sarupa pisan sareng aplikasi sateuacana. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun milih ti sababaraha sumber pikeun ngajantenkeun téks anjeun unik.

Intuitif sareng senang, sareng Font Changer anjeun tiasa ngarobih sumber teks anjeun henteu ngan ukur dina Instagram tapi dina sadaya jaringan sosial anjeun.

Salajengna bagian daptar daptar rupa-rupa aksara pikeun ngajantenkeun tulisan anjeun ngeunaan hal anu béda sareng aslina sapertos anjeun:

  • Mєthσdσlσgч
  • ғѧ ռ ṭѧ ֆʏ
  • ƒɑíɾ վԵɑ Ӏҽ Տ
  • ノ ʍ 刀 ノ 刀 フ ム
  • ɡεσɾɡίσʆσɡψ
  • WILAYU GAMPANG
  • ֆ AN ֆ ҡŗıṭı
  • AL ąяą ც IA
  • Ṯɾίɓαʆ
  • ຮ ศ ฅ ມ я ศ ι
  • Petunjuk
  • ρєє ωєє
  • Kelembutan
  • Rail
  • sorot ka kuring
  • TANJUNG
  • KIDUNG
  • d̤̈ö̤ẗ̤ï̤f̤̈ÿ

Aplikasi ieu parantos diropéa anyar sareng tambah Jenis font 40 anyar sareng emojis Éta ngagaduhan versi pikeun pangguna tina ios y Android

Téks Yay

Ieu mangrupikeun situs wéb basa Inggris gratis (teu aya anu teu bisa diputus ku panarjamah Google) dimana anjeun tiasa nambihan sumber anu béda dina naskah anjeun pikeun publikasi wéb.

Sacara prinsipna éta ngonpigurasi pikeun nyebarkeun sacara otomatis di Facebook sareng Twitter, tapi anjeun gaduh pilihan:

  • Pilih sumber anu anjeun pikahoyong
  • Salin téks anjeun
  • Akses Instagram tina komputer anjeun ku ngaktipkeun mode online nganggo konci F12
  • Témpél dina Instagram anu anjeun badé nyebarkeun sareng jaringan atanapi akun sosialna

Ieu mangrupikeun gaya font anu aya dina Téks Yay

Téks Yay pikeun Instagram

  • Strikethrough
  • Slashthrough
  • Ngagurat di handapna
  • kilat
  • rupa
  • Bentang ka handap
  • Midang leutik
  • Mini-kuring
  • Téks gelembung
  • intan
  • Bold / Italic
  • naskah
  • Ganda dua kali (Outline)
  • Fraktur / Gothic
  • Monospace
  • digolongkeun
  • Entong lebetkeun
  • Lebar pinuh / uap

Sareng ieu anu kumaha lirik lagu Yay Text karesep kuring katingali:

  • L͛e͛t͛r͛a͛s͛ ͛p͛a͛r͛a͛ ͛I͛n͛s͛t͛a͛g͛r͛a͛m͛
  • M̐̈i̐̈s̐̈ ̐̈c̐̈o̐̈s̐̈a̐̈s̐̈ ̐̈f̐̈a̐̈v̐̈o̐̈r̐̈i̐̈t̐̈a̐̈s̐̈ ̐̈e̐̈n̐̈ ̐̈l̐̈a̐̈ ̐̈C̐̈o̐̈l̐̈o̐̈n̐̈i̐̈a̐̈ ̐̈T̐̈o̐̈v̐̈a̐̈r̐̈
  • D⃟i⃟a⃟m⃟a⃟n⃟t⃟e⃟s⃟

Website: https://yaytext.com/

fon

Gambar Instagram

Aplikasi gratis ieu dirancang pikeun pesen WhatsApp tapi tiasa dianggo pikeun sadaya jaringan sosial anjeun kaasup Instagram.

Sareng leuwih ti 80 tipena anu béda Pikeun nyieun pesen pikeun kiriman anjeun sareng ngirim koméntar dina sababaraha léngkah:

  • Buka aplikasi sareng lebetkeun pesen anu anjeun hoyong kirimkeun atanapi nyebarkeun salaku postingan nganggo keyboard
  • Pilih sumberna
  • Pencét dibagi teras pilih Instagram
  • Dulang kontak anjeun bakal ditingali pikeun milih saha anjeun bakal ngirim

Interaksi anjeun bakal ngagaduhan prangko pribadi.

Kalayan Hurup sareng fungsina «Convert Font to Image» anjeun tiasa nyiptakeun pesen pikeun dibagikeun dina jaringan sosial anjeun. Kusabab dina Instagram, sanés sadayana poto. Éta bakal kapaké pikeun nyiptakeun pesen atanapi pasang tulisan kutipan anu kawéntar.

  • Anjeun tiasa milih antara sumber 10 anu béda
  • Pilih warna latar latar sareng hurup
  • Ngarobih ukuran huruf sesuai panjang teks anjeun
  • Simpen gambar dina galeri anjeun teras kirimkeun kana waktosna

Geus sayogi pikeun pangguna Android

Carita lirik

Salah sahiji novelties Instagram dina 2018 Parantos fitur anyar anu bakal ngajantenkeun anjeun damel carita "naskah ngan ukur"

Henteu aya gambar atanapi pidio. Anjeun bakal ngagaduhan rupa-rupa téma pikeun anjeun milih anu paling cocog pikeun postingan atanapi wanda anjeun.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunna? Anjeun nuturkeun léngkah ieu:

  • Sawaktos anjeun muka kaméra anjeun tiasa milih pilihan Sumber
  • Ketik téks anu anjeun hoyong bagikeun
  • Pencét kana pilihan Robah Sumber
  • Teras anjeun tiasa ngarobah warna latar sareng teks
  • Upami anjeun hoyong anjeun tiasa nambihan poto
  • Pilih sababaraha stiker atanapi emojis
  • Nyebarkeun carita anjeun

Di dieu dina pidéo ieu anjeun bakal ningali kumaha gampangna nyaéta ngarobah font dina carita Instagram:

Aplikasi ieu anu kuring parantos nyarios ka anjeun ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaluyukeun biografi anjeun dina Instagram Anjeun bakal mutuskeun naha pikeun ngaidentipikasi profil anjeun nganggo tip tunggal pikeun sadaya kiriman sareng interaksi anjeun atanapi upami anjeun bakal ngamangpaatkeun sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi ieu sareng nganggo fon-gambar numutkeun wanda sareng kreatip anjeun.

Ngarobih serat atanapi fon dina Instagram bakal ngamungkinkeun anjeun meunang perhatian langkung sareng ngajukeun profil anjeun.

Tapi émut ogé pentingna téks anjeun bisa dibaca anjeun bakal kéngingkeun pangaruh anu sabalikna sareng anjeun bakal ngirangan minat pengikut anjeun.

Naon anu anjeun nungguan? Ngamimitian seneng sareng kalankeun diri anjeun kalayan aplikasi ieu anu ku kuring geus ditinggalkeun anjeun ayeuna.