Upami anjeun henteu gaduh akun Instagram anjeun, tapi anjeun parantos gabung kami di dieu, maka anjeun resep ngamangpaatkeun poténsial anu ditawarkeunana.

Jieun akun Instagram Éta pisan gampang tur anjeun bakal ngalakukeun éta dina sababaraha menit. Kami parantos nyarios yén kesederhanaan mangrupikeun fitur anu ngabédakeun tina aplikasi ieu.

Kumaha cara nyieun akun Instagram dina PC?

Ieu gambar halaman upami anjeun hoyong ngadaptar tina laptop atanapi komputer desktop, anjeun tiasa log in tina akun anjeun Facebook, atanapi anjeun tiasa ngalakukeun ngaliwatan pendaptaran langsung di Instagram. Conto pikeun jandéla anu sami sareng ios.

ngadamel akun instagram

Widang anjeun kedah eusian saderhana pisan:

  • Nomer sélulér anjeun atanapi akun anjeun mail éléktronik.
  • Ngaran anjeun
  • Ngaran pamaké anu anjeun hoyong ngadaptar
  • sandi

Anjeun tiasa ningali ieu dina layar anjeun di handap:

unduh versi panganyarna tina instagram

Dina bar tina “neangan"Anjeun tiasa milarian rekening pamaké sanés. Anjeun tiasa nambihan poto anu anjeun pikahoyong pikeun ngaidentipikasi poto na keureutan, anu bakal ngantep anjeun kapanggih langkung gampang dina Instagram.

Ikon di pojok kanan luhur:

  • Anu mimiti ti kénca ka katuhu nyaéta nyaéta “Pikeun mendakan”, Aya anjeun bakal mendakan jalma anu anjeun terang atanapi henteu terang.
  • Ikon jantung bakal nunjukkeun ka kagiatan anyar anjeun ayeuna publikasi, upami aya anu parantos koméntar atanapi nunjukkeun yén aranjeunna resep poto sareng video anjeun.

download instagram pikeun pc gratis

  • Ikon "boneka saeutik", klik di dinya sareng menu di handap ieu bakal ditingalikeun:

Anjeun tiasa ningali jumlah postingan anjeun, dina hal ieu pikeun janten akun anu nembé diciptakeun nyaéta enol, jumlah pengikut atanapi pengikut anjeun sareng jalma anu ka saha anjeun nuturkeun. Anjeun tiasa ogé ngédit profil anjeun ti dieu.

lebetkeun instagram

Dina “Édit Propil"Anjeun tiasa nambihan halaman wéb, upami éta ngagaduhan. Teundeun inpormasi ngeunaan anjeun Biografi, pikeun ngabagikeunana ka komunitas Instagram, ogé alamat anjeun atanapi akun sosial sapertos twitter. Sebutkeun génder anjeun, pilih upami anjeun hoyong akun pangguna anu nyarankeun.

Anjeun tiasa ngarobih kecap konci upami anjeun ngaharep. Tingali aplikasi anu anjeun parantos otorisasi dina akun anjeun. Tingali koméntar sareng pilihan "email sareng SMS", konpigurasikeun email anu anjeun hoyong tampil: Berita, produk, panginget ...

unduh instagram versi anyar

Urang ampir hilap: Anjeun bakal nampa pesen Instagram ieu, pikeun pamastian akun anjeun, nalika anjeun ngintunkeun nomer telepon anjeun, anjeun bakal nampi SMS liwat SMS kode pikeun ngabuktikeun akun anjeun, sakali hambalan ieu atos, anjeun tiasa nganggo akun Instagram énggal anjeun.

Instagram lahir dirancang kanggo telepon sélulér, sahingga ngagaduhan akun anjeun ka nomer telepon anjeun sagampang gampang.

Ayeuna urang hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan tulisan kami. Béjakeun naon anu urang sono. Naha anjeun gaduh pangalaman anu anjeun hoyong bagikeun? Dupi anjeun kantos terang kumaha ngadamel akun Instagram?

Émut yén tim jaringan sosial maksimal: Instagram gratis pikeun PC salawasna.

Kumaha pikeun ngundeur instagram pikeun Android?

Bisi anjeun gaduh telepon sélulér Android, unduh sareng ngonfigurasi aplikasi Instagram anu saderhana pisan.

Kami nunjukkeun anjeun dina pidio sareng poto léngkah-léngkah anu anjeun butuhkeun ngadamel akun instagram kirang ti 2 menit:

Sakumaha anjeun tingali dina video pidéo upami anjeun hoyong muka akun instagram dina alat naon waé anu gampang jeung saderhana. Anjeun bakal salawasna gaduh "léngkah-léngkah" pikeun teu leungit.

1.- Unduh aplikasi dina Google maén sareng ngadaptar

unduh instagram pikeun android

Pencét kana aplikasi maén Google anjeun sareng ngetik Instagram. Perhatoskeun yén éta ngagaduhan jutaan undeuran, upami teu tiasa janten aplikasi palsu. Ieu mangrupikeun tautan langsung..

Sakali diunduh anjeun bakal tiasa ningali pilihan pikeun ngadaptarkeun:

  • Facebook (upami anjeun ngagaduhan pangguna anjeun dina alat)
  • mail éléktronik
  • Nomer telepon sélulér

nyatet: Pilihan pangbasajanna nyaéta ngalakukeun ngaliwatan Facebook pikeun léngkah-léngkah anu engké.

2.- Damel profil Instagram

ngadamel akun instagram

Upami anjeun parantos ngadaptarkeun salah sahiji pilihan 3, kotak muncul pikeun nempatkeun nami profil anjeun.

Upami éta sibuk, aplikasi bakal ngabéjaan yén anjeun kedah robih diteruskeun.

3.- Milarian babaturan dina jaringan sosial anu sanés

login login sareng facebook

Kusabab aplikasi ieu milik Facebook, éta ngagunakeun platform anu nambahan sagala babaturan anu anjeun parantos teraskeun.

Saolah-olah éta henteu cekap, éta ogé nunjukkeun yén anjeun ngajak anu henteu acan dina Instagram, ku kituna ningkatkeun rating sosial sareng gaduh jaringan kontak anu pas pas anjeun muka aplikasi.

Ngadamel langkung bunderan ngalangkungan surat, twitter atanapi média naon waé anu aya jalma anu ngagaduhan atanapi hoyong janten bagian dina platform kasebut.

Ayeuna anjeun terang kumaha ngadamel akun Instagram tina mobile sareng komputer.

Status Protection DMCA.com

[alat] [countdown id = »1524152651 ″ dulur =» 70 ″ format = »dHMS» serverSync = »palsu» alwaysExpire = »palsu» compact = »palsu» tickInterval = »1 ″ counter =» dugi ka »template =» minimal » kadaluarsa = »ngadaptar15% 26M3T» dugi ka = »07,19,2019,16,53 ″] [/ alat]