Instagram mangrupikeun "paling", upami anjeun teu ngagaduhan akun didamel paling dipikaresep anjeun parantos nguping perkawis jaringan sosial ieu sareng mikiran nyiptakeun akun.

Upami anjeun ngan ukur nyiptakeun kaputusan munggaran nyaéta milih nami pikeun akun anjeun. Naon ngaran pangsaéna pikeun Instagram?

Dina tulisan ieu kuring ngajelaskeun kumaha milih ngaran pamaké jadi bunderan babaturan sareng jalma anu anjeun henteu acan terang tambahkeun sareng anjeun.

Gagasan pikeun milih nami Instagram

Gaduh ide anu jelas ngeunaan naon anu anjeun hoyong ngagambarkeun dina akun anjeun

Anjeun kedah jelas upami éta bakal:

Nami akun Instagram

  • Akun jalma kanggo dibagi sareng kulawarga sareng babaturan
  • Akun komérsial sareng tujuan nampilkeun produk atanapi karya (gambar, tuangeun, asesoris)
  • Akun hiburan (guyonan, memes, jsb)
  • Akun ngeunaan gaya hirup (kabugaran, yoga, kabiasaan séhat)

Anu penting nyaéta ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu anjeun badé nyebarkeun supaya gaduh nami anu konsisten sareng mempermudah yén para pengikut anjeun ngenalkeun kontén.

Saleresna mangrupakeun ide anu saé pikeun ngagunakeun ngaran anjeun

Sanajan nami anjeun umum pisan dina gaya Pedro Pérez, anjeun bisa milih ngagunakeun nickname, atanapi nganggo nami anjeun digabungkeun sareng kecap anu anjeun karasa ngahartikeun atanapi ngaidentipikasi anjeun. Anjeun tiasa nambihan béda Gambar Instagram sareng jaringan sosial anu sanés nganggo karakter anu teu dipikanyaho para pamaké.

Upami anjeun parantos ngagaduhan pangguna di Twitter, Snapchat atanapi jaringan anu sanés sapertos Wattpad

Éta ogé gampang pikeun dijaga, supaya anjeun tiasa ngadamel pengikut anjeun dina jaringan anu sanésna ogé ngalaksanakeunna dina Instagram. Ogé dina twitter aya seueur nicks anu pikaresepeun.

Hindarkeun nganggo karakter khusus atanapi ibu anu teras-terasan

Sanaos aranjeunna terang sareng pikaresepeun, kabeneran aranjeunna nyaéta hésé épés sareng katingali henteu katingali saé.

ngaran pikeun instagram

Upami anjeun ngagaduhan popularitas dina jaringan sosial anu sanés nganggo nami akun kalayan simbol, maka anjeun moal ngagaduhan masalah nganggo nami éta pikeun Instagram.

Nyantai kana humor

Nganggo ngaran anjeun nganggo lulucon tiasa janten pilihan anu saé. Sarat sapertos DanielNoParticiara atanapi LilaNoMeQuiere kusabab kaasalan na gampang diinget sareng dipikaresep pangguna Instagram anu nabrak dina profil anjeun.

Upami aranjeunna parantos ngagaduhan hubungan atanapi raos anu langkung hadé, maka para pengikut anjeun bakal ngartos alesan pikeun nami akun anjeun.

Upami anjeun nganggap diri sacara formal atanapi akademik

Anjeun badé nambihan Bapak atanapi Ibu. O Cik dina nami anjeun, anjeun ogé tiasa nempatkeun Dr. O MD upami anjeun diajar atanapi hoyong diajar ubar atanapi kasehatan, sigana Ing. Upami anjeun ngalih di dunya éta.

Éta sadayana gumantung kana panggunaan anu anjeun badé kéngingkeun ka akun anjeun, upami anjeun hoyong ngagaduhan branding panyorotkeun status sosial akademik anjeun, gampang ngagunakeun singkatan ieu pikeun nami pangguna anjeun pikeun Instagram.

Tambahkeun judul buku atanapi pilem karesep ka nami anjeun

Anjeun tiasa ningali nami-nami akun aslina anu dicampur sareng judul pilem, sapertos Puluh puluh Shades of Elisa, Maria sareng LosSieteEnanitos, DonPedroDeLaMancha, éta sadayana ngeunaan kapinteran sareng kreativitas.

Anagram of your name as a pseudonym

Cidiana Mesolrren pikeun Indira Colmenares atanapi Paranoia Mint pikeun Mariana Pinto nyaéta cara anu asik sareng asik pikeun masihan misteri kana rekening anjeun nganggo ngaran anjeun sorangan.

Generator Ngaran SpinXO pikeun Instagram

[ad_b30 id = 5]

Upami teu aya pilihan di luhur ngayakinkeun anjeun atanapi henteu sayogi deui pikeun dianggo dina jaringan sosial (anu kaharti nunjukkeun yén Instagram parantos ngagaduhan langkung ti 800 juta pangguna anu aktif) Kuring nawiskeun anjeun hiji pilihan terakhir: SpinXO.

SpinOX pikeun ngahasilkeun ngaran

SpinXO mangrupikeun alat anu saé ngahasilkeun ngaran pamaké chidos pikeun jaringan sosial anu béda, kalebet Instagram.

Kumaha cara SpinXO?

Sangat sederhana, anjeun tiasa ngetik

  • ngaran anjeun atanapi nami aslina atanapi ngaran samaran
  • sababaraha ciri fisik atanapi kapribadian
  • hobi atanapi hal anu anjeun resep
  • naon nomer favorit atanapi kecap anu anjeun anggap penting atanapi wakil pikeun anjeun

Saatos parantos ngalebetkeun data-data ieu, SpinXO bakal ngalakukeun sésana (éta henteu wajib ngeusi dina sagala widang).

Ngeklik tombol "Spin" bakal ngahasilkeun Pilihan merek 30 ngaran alternatif sareng kasadiaan diverifikasi dina Instagram. Kalayan ku cara sederhana ieu anjeun bakal parantos merengsekeun masalah anjeun pikeun mendakan nami asli kanggo akun Instagram anjeun.

Ngaganti ngaran deui akun Instagram

ngaran instagram

Boh ulah resep sareng nami éta (hiji anu ditembongkeun ngan dihandap gambar profil anjeun) atanapi nami pamaké anjeun (hiji anu muncul dina pojok kénca luhur layar di aplikasi mobile) ieu mangrupikeun masalah anu Anjeun tiasa kalayan gampang ngabéréskeun kirang tina 2 menit.

Tangtosna, kami nyarankeun yén anjeun parantos ngagaduhan kana calon poténsi (s) janten nami landihan Instagram énggal anjeun.

Ngarobih ngaran pamaké ti App

  • Lebetkeun aplikasi mobile Instagram
  • Pindah ka pojok katuhu handap layar dimana anjeun bakal mendakan ikon jalma atanapi gambar leutik gambar profil anjeun (upami anjeun gaduh leuwih ti dua akun anu kabuka dina aplikasi) pikeun ngetik bagian tina profil anjeun
  • Sakali dina profil anjeun pilih tombol "Édit profil anjeun"
  • Teras, anjeun bakal gaduh ménu dimana anjeun tiasa ngarobih data béda akun anjeun, gambar profil, biografi, tautan kana situs web sareng tangtosna, el Ngaran sareng Instagram
  • Ayeuna anjeun tiasa ngan ukur nempatkeun diri dina nami pangguna, ngetik nami anyar sareng ngantosan sababaraha detik pikeun Instagram pariksa yén éta gratis, upami henteu, pesen bakal némbongan nyatakeun yén nami henteu sayogi
  • Upami nami sayogi, teu aya pesen anu bakal némbongan, anjeun ogé tiasa ngarobih nami anu anjeun lebet dina akun, ieu sanés kedah eksklusif sahingga anjeun henteu kedah parios yén éta sayogi
  • Rék, klik dina simbol "Cék" di pojok katuhu luhur sareng anu bakal sadayana. Gancang gancang sareng sederhana! Bisi aya patarosan, didieu aya video pidéo leutik ngeunaan cara ngadamel parobahan:

Ieu mangrupikeun fitur anu pikaresepeun pikeun nyorot tina Instagram sabab sanés sadayana jaringan sosial ngamungkinkeun anjeun ngajantenkeun nami panganggona sareng kirang dina kabébasan sapertos kitu.

Nanging, disarankan pikeun tapa saeutik naha anjeun leres-leres parobihan nami panganggénna kusabab pengikut anjeun tiasa ngagaduhan masalah pikeun milari profil anjeun sareng ningali konténna nalika aranjeunna sadar sareng adaptasi sareng robih pangguna.

Ogé anjeun bakal kaleungitan sadaya ngagorowok atanapi nyarios anjeun parantos nganggo nami pangguna lami.

Ngaran asli kanggo Instagram dina basa Inggris

[ad_b30 id = 8]

ieu Ngaran Instagram Éta pisan tiis sareng tiasa janten rujukan pikeun nyiptakeun pangguna anu béda sareng anu asli. Dina sababaraha kasus, anjeun kedah nambihan sababaraha surat tambahan:

  • Terminator
  • Lovin
  • kunyuk
  • bogoh
  • Ciuman
  • Pamula
  • Leungit atanapi Cik
  • Tambihkeun «maca»
  • jurig
  • wizard
  • Cyborg
  • madu
  • gelo
  • lucu
  • Wololo
  • pinter

Ngaran asli dina Instagram pikeun ngagaduhan ideu

Sababaraha propil gaduh nami julukan anu pikaresepeun ogé anu tiasa ngabantosan anjeun milih nami anu pangsaéna:

  • Gufi
  • Miki
  • panda
  • Nepe
  • Carpediem
  • Fit
  • Unicorn
  • kalenci
  • bagja
  • Best

Conto nami asli

Nama samaran akun ieu pikaresepeun pisan sareng variasi tiasa dilakukeun:

julukan pangsaéna pikeun instagram

@mensweardog> Ieu mangrupikeun akun dimana poto anjing anu dipasang.

Ver esta publicación di Instagram

Panyiaran anu dibagikeun ngeunaan EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) el

@world_record_egg> poto anu paling ditingali dina Instagram, kami hoyong ngarékam catetan sareng ieu atos dilakukeun.

nami catchy on insta

@barbiestyle> gaya barbie, poto boneka dina kaayaan anu béda-béda, ieu tiasa diapelkeun ka ngaran naon waé.

nami naon anu abdi pasang dina instagram

@thisiswhyimbroke> Kusabab ieu kuring rusak (terjemahan), rada sakedik nami tapi panasaran.

Saatos analisa tulisan ieu kuring badé naros:

Naon ngaran akun Instagram anu paling asli anjeun kantos kenal? Dupi anjeun kantos ngarobih nami akun atanapi profil anjeun? Naon ngaran Instagram anu anjeun paling resep?