Dina Pebruari 13 seueur Instagramer anu kaget sabab jumlahna pengikutna parantos ngirangan.

Akun anu kasohor sapertos Ariana Grande, Selena Gomez bahkan profil Instagram na Aranjeunna kaleungitan sajuta juta pengikut.

Sacara prinsip éta panginten yén Instagram dihapus pengikut palsu yén anjeunna parantos dideteksi, teras dilaporkeun dina akun Twitter na éta kusabab kasalahan aplikasi.

Ieu dibangkitkeun topik anu kantos-aya dina pengikut ngagaleuh, ngagunakeun bot sareng pengikut hantu.

Para pengikut Hantu Naon aranjeunna?

Disebutkeun jurig pikeun anu kitu pengikut didamel ku bot anu nuturkeun anjeun, tapi henteu kantos masihan koméntar atanapi masihan resep.

Batur anu tiasa dianggap pengikut hantu nyaéta akun anu diciptakeun ku pangguna nyata éta aranjeunna henteu ngalakukeun seueur publikasi atanapi henteu kantos nyebarkeun Aranjeunna ogé ngagunakeun profil Instagramna pikeun ningali akun pangguna séjén atanapi kanggo tujuan anu sanés.

Sababaraha akun ieu pengikut anu teu aktip atanapi ti jalma anu ngadamel profil teras naon ngantunkeun.

Kumaha ngadeteksi bot pengikut Instagram

Pengikut hantu Instagram

Nganggap aranjeunna henteu sesah pisan, biasana gaduh salah sahiji atanapi langkung ciri ieu:

  • Aranjeunna mangrupikeun pangguna anu nuturkeun anjeun ti tempat jauh, anu anjeun teu ngagaduhan tautan
  • Henteu aya gambar profil atanapi salah anu aranjeunna gaduh teu ngidentipikasi aranjeunna
  • Aranjeunna henteu nyaritakeun batur anu sanés atanapi anjeun miluan
  • Propil anjeun sanés dina sanés béda basa kana rekening anjeun
  • Aranjeunna henteu berinteraksi sareng upami aranjeunna ngalakukeun aranjeunna umumna ngantunkeun koméntar dina basa Inggris sareng seueur pisan. Henteu aya anu nunjukkeun réaksi nyata kana poto atanapi pidéo anjeun
  • Kintun pesen langsung nganggo tautan kana situs anu sanéss
  • Tulisan na henteu héran pisan, tapi masih gaduh seueur pengikut
  • Biasana aranjeunna nuturkeun sareng ngeureunkeun nuturkeun ieu dina waktos anu singget
  • Aranjeunna ngagaduhan tulisan anyar

Kumaha ngakuan pengikut hantu Instagram

Ngabagi ieu "aneh" pengikut ngaruksak reputasi anjeun dina Instagram sareng anjeun leungit kredibilitas. Jalma anu diajar profil anjeun panginten nuju digaleuh.

Naon anu cocog pisan kanggo anjeun ngagaduhan pengikut di ramo jari anjeun sareng saha anjeun netepkeun séntral strategis atanapi komérsial.

Akun nyata anu kalakuan sapertos bot

Ver esta publicación di Instagram

Publikasi anu dibagi ivoorozco (@ivoorozco) el

Strategi sababaraha influencer (utamina microinfluencers) nyaéta milu anjeun teras ngeureunkeun ngalakukeunana. Upami anjeun ningali profilna anjeun anjeun tiasa mendakan éta bédana antara pengikut na sareng pengikut na anu ageung.

Aranjeunna biasana ngalakukeunana pikeun pamor pamor. Sindrom Beyoncé? Panginten.

Sanaos henteu wajib tuturkeun saha anu nuturkeun anjeun Étika nunjukkeun ngalakukeunana sabab sabalikna éta sapertos ngantunkeun batur anu badé salam ka anjeun kalayan panangan anu luar negeri.

Instagram nyaéta ngeunaan netepkeun hubungan, Bursa resep sareng kamandang. Nyusul anjeun nampi anjeun ngiringan aranjeunna teras permios anu henteu leres.

Alat pikeun uninga naha akun anjeun atanapi anu sanésna ngagaduhan pengikut hantu

Kira-kira Instagram, sajumlah badag aplikasi parantos dikembangkeun kanggo sababaraha kali tugas anu teu katutup ku aplikasi sareng sababaraha di antarana dirarancang pikeun ngadeteksi pengikut jenis ieu sareng ngaleungitkeun profil.

Upami anjeun hoyong numuwuh dina Instagram, éta hal anu pangsaéna uninga pamiarsa na, ngartos aranjeunna langkung alus sareng nyiapkeun jinis eusi anu aranjeunna hoyong ningali. Ngadegkeun link-leresna kana tumbuh brand pribadi anjeun atanapi tina usaha anjeun.

Ku cara kieu anjeun ngukur papacangan asli yén anjeun parantos hasil ngahasilkeun kontén na upami anjeun badé ngadamel paketan sareng sababaraha influencer supados tiasa ngukur tautan anu parantos didamel sareng komunitasna.

Anjeun moal tiasa ngukur interaksi anjeun upami anjeun ngagaduhan seueur pengikut palsu, ku kituna gampang pikeun ngahapus aranjeunna.

Salah sahiji alat anu pang populerna pikeun cek sareng ngadeteksi pengikut hantu on Instagram Éta SocialRank, tapi hanjakalna ditumpurkeun. Tapi, masih aya aplikasi anu sayogi sareng situs web pikeun tujuan ieu:

IG Inok

Salah sahiji alat anu paling sederhana sareng éta gratis. Dina situs wéb ieu anjeun bakal tiasa terang perséntase jeung diperkirakeun sajumlah pengikut nyata tina akun naon waé ku ngan saha ngaran pamaké.

Antarmuka situs anu saderhana pisan. Hiji kotak anu bade ngetik nami akun anjeun bakal nganalisa sareng dina sababaraha detik anjeun bakal terang rata-rata resep sareng koméntar Dipiharep sareng nyata.

Sanaos henteu netepkeun saha pengikut hantu anjeun, éta masihan ide anu saé pikeun pamiarsa nyata anjeun tina nganalisa pamiarsa 200 anu anjeun lakukeun dina sababaraha detik.

Éta moal tiasa dianggo sareng akun pribadi (Propil kedah umum).

SocialAudit Pro

Social Social Pro

Éta mangrupikeun situs wéb anu mayar kanggo biaya anu alit mariksa masalah duit tina akun anjeun Instagram

Hal ieu nyarioskeun naon anu anjeun aktip atanapi para pengikut hantu sareng anjeun bakal gaduh pilihan tambahan pikeun ngalakukeunana diberesihkeun akun anjeun otomatis atanapi manual ku milih profil mana anu anjeun hoyong pupus atanapi hoyong tetep.

Fakecheck

Cék palsu

Sarupa pisan sareng alat FakeCheck sateuacana, éta ogé tina pamayaran sareng ngadeteksi pengikut hantu. Salah sahiji bagian anu paling pikaresepeun anu ditawarkeun nyaéta puncak bulanan sapuluh rekening nganggo papacangan langkung ageung sareng langkung alit.

Nyusul aranjeunna bakal ngantep anjeun terang jinis tulisan anu trending sareng cara adaptasi kana profil anjeun. Kalayan Anjeunna luhur éra Anjeun bakal terang kumaha akun kalayan panipuan palsu muncul.

Agul sosial

Agul sosial

Situs wéb anu ngamungkinkeun pangguna lagu statistik anjeun sareng profil online na dina jaringan sosial anu béda kaasup Instagram.

Éta nawiskeun statistik béda gumantung kana naha akunna komersil atanapi henteu. Pikeun rekening komérsial laporan bébas ngawengku:

  • Jumlah pengikut sareng nuturkeun
  • Rata-rata Publikasi
  • Laju partisipasi pamirsa

Pikeun rata-rata resep sareng koméntar anjeun kedah milih pilihan pamayaran anu kalebet statistik tambahan. Pikeun akun pribadi panuduh anu kawéntar nunjukkeun laporan bébas:

  • Jumlah pengikut sareng dituturkeun
  • Jumlah publikasi
  • Rata-rata poean tina pengikut
  • Teundeun dina ranking ti Instagram
  • Turutan sareng rata-rata tulisan dina dinten 30 kapungkur

Hype Auditor

Hype Auditor

Nyayakeun statistik Instagram anu matak gampang pikeun anjeun nangtukeun kaaslianana tina hiji akun, kualitas eusina sareng ngadeteksi pengikut hantu anu henteu nyumbang kana mérek anjeun.

Kalayan nami landihan anjeun tiasa nalungtik ruang lingkup akun sareng ieu penting sabab sahenteuna 64 jutaan pangguna dina Instagram anu henteu aktip atanapi anu ogé jurig manik.

Laporan Hype Auditor gratis ngan tiasa dianggo sareng rekening leuwih ti sarébu pengikut sarta bakal ngantep anjeun terang:

  • Tu ranking global (Ngan dianggo pikeun rekening umum kalayan langkung ti sapuluh rébu pengikut)
  • Tempatna hiji akun dina ranking tina hiji nagara tekun
  • Posisi akun dina hubunganana topik anu paling relevan atanapi hashtags
  • Peunteun tina kagiatan akun
  • Gender age na ageung panongton
  • Bahasa anu paling pangikutna

Kumaha ngahapus pengikut hantu

Eureun nuturkeun pengikut hantu Instagram

Sakali anjeun tos ngaidentipikasi aranjeunna, anjeun peryogi lirén nuturkeun aranjeunna sareng ngeureunkeun dituturkeun.

Pikeun ngiringan nuturkeun aranjeunna, mangga lebet kana profil follower hantu anjeun teras klik dina tombol "Disusul" teras dina pilihan "Unfollow".

Teras tiasa Blok deui Janten abdi moal nuturkeun anjeun deui. Bot biasana ngalakukeun éta. Dupi anjeun maca postingan kuring kumaha carana meungpeuk dina Instagram?

Cabut hurung pengikut Instagram

  • Anjeun ngaksés profil éta
  • Anjeun klik tilu titik dina sudut katuhu luhur layar mobile
  • Pilih pilihan blokna

Pengikut Tracker pikeun Instagram - Unfollowers

Panyacak kanggo Instagram

Aplikasi sélulér ieu dianggo sareng API Instagram sareng sanésna anjeun tiasa nganalisa sareng ngatur akun anjeun sareng ngatur ngeureunkeun nuturkeun profil hantu ngaliwatan fitur ieu:

  • Nyaho saha anjeun milu sareng ulah nuturkeun anjeun sareng upami aya anu ngahalangan anjeun
  • Pasihan Unfollow atanapi teu kabeuleum ka kelompok pangguna sareng anjeun henteu kedah ngalakukeun hiji-hiji
  • Éta ngagaduhan statistik anu pikaresepeun pikeun ngatur profil anjeun langkung efektif

Éta ogé gaduh vérsi pikeun pangguna ios.

Unfollow for Instagram - Non followers & Fans

Instagram teu kocap

Aplikasi mobile pikeun pangguna Android anu anjeun tiasa ngalakukeun operasi masif pikeun henteu aktif dina Instagram kana profil anu henteu nuturkeun anjeun balik.

Éta ngandung pilihan tina whitelist ku kituna anjeun ngalebetkeun rekening éta anu henteu nuturkeun anjeun tapi henteu hoyong ngiringan nuturkeun.

Siga David Bisbal anu henteu kénéh milu abdi! Tapi kuring hoyong nuturkeun éta.

Éta penting yén anjeun nyarioskeun aplikasi anu anjeun hoyong tetep sabab operasi masif kalebet sadayana panongton anjeun.

Jiga dina saacanna, henteu hubungan sareng Instagram, sanaos nganggo API na. Salaku tambahan pikeun masang dina sélulér Anjeun, éta bakal naroskeun anjeun ngaran pamaké sareng kecap akses.

Kalayan Unfollow pikeun Instagram anjeun bakal terang anu anjeun pangikut empati jalma anu nuturkeun sareng nuturkeun anjeun.

Éta mangrupikeun pamiarsa target anu anjeun kedah dilegakeun sareng anu anjeun kedah diajar pikeun terang kumaha ngadamel kontén anu aranjeunna resep sareng janten kasatiaan panongton anjeun.

Pariksa sosial anu palsu Palsu

Dina Play Store aya sajumlah anu saé anu tiasa dianggo sapertos anu dijéntrékeun. Pilih hiji bakal gumantung kana kahoyong anjeun.

Abdi ngasongkeun pisan tingali rating na pangguna séjén sateuacan masangna dina ponsel anjeun, sabaraha kali diunduh éta sareng vérsi sistem operasi anu cocogna.

Anjeun kedah nyayogikeun data sénsitip akun anjeun salaku sandi anjeun Janten parios bagian inpormasi anu béda-béda sateuacan nempatkeun résiko anjeun.

Naha aya hal anu anjeun hoyong terang ngeunaan pengikut hantu dina Instagram?