Kusabab datangna versi desktop tina Instagram Dina Oktober 2016, ningali poto sareng pidéo tina browser dina komputer kami mangrupikeun sababaraha pilihan anu nawiskeun Instagram pikeun ningkatkeun pangalaman urang.

Seueur jalma heran naha anjeun tiasa ngundeur poto instagram ngalangkungan pc atanapi nganggo versi mobile. Dinten ayeuna nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaunduh poto sareng alat anu bakal dijelaskeun ku di handap:

Ngahindarkeun blokiran unduhan anu di Instagram

Trik sederhana ieu ngahindari kedah nyabak kodeu dina wéb, éta ngan ukur ngalibatkeun URL modifikasi tina poto anu anjeun hoyong unduh.

Jaringan sosial ngagaduhan blok permanén dina undeuran poto, janten naon anu dilakukeun unggal waktos klik katuhu sareng tunggu pilihan "Simpen gambar sapertos ..", tapi henteu sayogi.

Dina metoda ieu kami nambihan parameter teras urang tiasa unduh poto:

  • Lebetkeun Instagram tina browser anu mana waé
  • Milarian sareng buka poto anu anjeun hoyong unduh
  • Pencét katuhu teras pilih pilihan «kabuka dina tab énggal«

tab gambar anyar

  • Dina conto ieu url ieu nyaéta:

tambihan kode

  • Dina url poto anjeun tambahkeun parameter ieu pikeun tungtung «/ média /? ukuran = l»(Entong ngalebetkeun tanda petik)
  • Upami url anjeun nunjukkeun anjeun «? dicandak ku =»Anjeun kedah ngagentos ieu sareng parameter anu ku kuring nunjukkeun
  • Dina tungtungna conto anu url bakal katingalina siga kieu

cabut konci gambar insta

  • Pencét ngetik sareng kodeu na bakal robih sareng ayeuna anjeun tiasa leres-leres ngaklik tur undeuran gambar

ngahémat poto instagram

Ku nempatkeun dina tungtung hurup "l" anjeun nunjukkeun yén anjeun badé ngundeur foto dina maksimalna definisi, nyaéta aslina. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngan ku nambihan kodeu ieu, anjeun tiasa unduh sadayana anu dipikahoyong sacara manual, sanaos kuring ogé bakal ngajelaskeun metode anu langkung otomatis langkung handap ieu.

Aplikasi pikeun ngundeur instagram poto desktop vérsi

Cara panggampangna pikeun nyimpen poto Instagram dina PC mangrupikeun klik katuhu kana aranjeunna sareng pilih pilihan "Simpen salaku", kumaha ogé aya anu henteu sugema ku kualitas gambar sareng format na langkung milih nganggo metodeu sanés pikeun ngundeur gambar Instagram.

Ieu metodeu sareng aplikasi anu tiasa didownload poto IG:

Downloadvideosfrom.com

Alat ieu basajan pisan sareng gaduh sadayana dina hiji, anjeun tiasa ngaunduh pidéo sareng poto sacara ngan saukur ku ngalebetkeun url dina kotak. Lebetkeun url ieu https://www.downloadvideosfrom.com/es/Instagram.php tur turutan léngkah ieu pikeun ngahémat gambar dina pc anjeun:

1.- Pilih gambar anu dipikaresep anjeun sareng salin url:

unduh poto pangguna instagram

2.- Lebetkeun url éta dina kotak download sareng pencét héjo «Unduh poto«:

kumaha cara ngundeur gambar instagram

3.- Siap, anjeun parantos ngagaduhan kana folder Downloads pc anjeun, anjeun ogé gaduh pilihan pikeun ngabagikeunana:

kumaha ngundeur poto instagram

Unduh sadaya poto Instagram hiji pangguna

Dina alat anu disebatkeun di luhur aranjeunna gaduh pilihan dimana anjeun tiasa ngaunduh poto lengkep sareng dina waktos anu sami. Upami anjeun resep ngempelkeun sadaya gambar anu diunggah hiji pangguna, anjeun tiasa laksanakeun dina modeu bulk:

1.- Lebetkeun di dieu unduh poto instagram poto

2.- Unduh parangkat lunak sareng turutan léngkah

3.- Pilih jenis file anu anjeun hoyong unduh, anjeun tiasa milih file anu anjeun pikahoyong atanapi sadayana sakaligus, salian sareng video sareng poto

unduh sagala poto hiji pangguna instagram

4.- Ogé perangkat lunak ieu masihan anjeun kamungkinan milih kualitas poto / pidéo sareng folder dimana nyimpen sadayana. Conto dina gambar nyaéta ngeunaan sadayana saluran Britney Spears.

Mercusuar

Pilihan anu paling gancang sareng paling pikaresepeun nyaéta nyandak layar layar, pikeun ieu anjeun tiasa nganggo sababaraha aplikasi, contona kuring nganggo Lightshot, anu terang pisan, ngamungkinkeun kuring nyandak Potret layar kalayan gampang sareng ngedit poto kuring, upami kuring hoyong, sateuacan nyimpen kana "Gambar My".

Aplikasi pikeun Ngundeur Vérsi Desktop Instagram

Sakali aplikasina diunduh anjeun ngan kedah klik dina “fn", Di juru kénca handap keyboard Anjeun sareng sakaligus dina"in"Atawa"imp pnt"Sareng pilihan pikeun milih daérah layar anu anjeun hoyong candak bakal diaktipkeun, sareng éta bakal disimpen dina gambar anjeun dina polder anu anjeun pikahoyong. Gampang pisan nganggo di dieu kuring ninggalkeun anjeun pidio dimana anjeun bakal katingali langkung saé.

Tapi aya trik séjén, khususna pikeun anu hoyong "unduh" poto dina a resolusi nyukupan anu ngamungkinkeun aranjeunna ngajaga kualitas gambar pikeun tujuan ngedit poto.

Unduh Lampu

Instaport

Instaport pikeun ngundeur gambar

Mimitina éta a website ti mana anjeun tiasa diunduh dina format pos, poto kami sareng pangguna pangguna Instagram anu sanés, kalayan nempatkeun alamat URL anjeun.

Salah sahiji fitur pang anyarna nyaéta kanyataan yén éta nyayogikeun saringan hasil dumasar kana tanggal, resep sareng bahkan hashtags.

Ayeuna mangrupikeun aplikasi anu tiasa diunduh kana kadua alat eta ios Como Android, gratis.

Anggo Instaport online

Aplikasi anu sami pikeun ngundeur gambar tina PC Anjeun:

  • Browser obor
  • Downloadgram
Anjeun tiasa kabetot uninga kumaha milarian ponsel ku gps ngalangkungan Google sareng metode anu sanés

Kumaha cara ngundeur poto Instagram nganggo browser anjeun

Google Chrome

Kumaha Ngundeur Poto Instagram nganggo Panyungsi anjeun

Upami anjeun biasana ngagunakeun panyungsi ieu anjeun kedah ngiringan léngkah-léngkah anu didaptarkeun di handap pikeun ngunduh kualitas anu optimal yén gambar anu narik perhatian anjeun dina Instagram:

  • Sakali anjeun milih poto anu anjeun hoyong unduh, ulah klik katuhu ngeunaan éta
  • Pilih “Mariksa item", Menu bakal ditingalikeun ku seueur petunjuk anu anjeun moal paham, tapi ulah panik
  • Pilih pilihan aplikasi sareng dina sidebar yén pilihan bakal dipidangkeun dina kénca pigura
  • Teras klik pilihan gambar, pikeun ngundeur klik katuhu kana teras pilih kanggo ngabuka éta dina tab anyar. Resolusi bakal langkung luhur sareng gambar kualitas langkung saé

Firefox

ngahémat poto instagram nganggo mozilla firefox

Pikeun anu nganggo browser ieu ogé tiasa ngaunduh gambar résolusi anu langkung luhur sareng kualitasna tina Instagram.

Sakali anjeun milih gambar anu anjeun hoyong undeur klik dina ”i”Dina hiji bunderan kénca kénca URL.

A anyar bakal dibuka jandela, pilih ikon panah gigireun nami teras pilih "inpo leuwih".

Sababaraha bagian bakal muncul dina jandela nu anyar, pilih "media”Sareng anjeun tiasa ningali format poto anu langkung ditingkatkeun sareng anjeun tiasa disimpen.

Milarian kode sumber

Pilihan ieu tiasa janten rada pajeulit pikeun pangguna novice, tapi didieu mah ngantepkeunana:

  • Dipilih poto anu anjeun hoyong unduh, klik katuhu kana teras pilih pilihan "Tingali kode sumber”, Menu karakter éksténsif anu tiasa kahartos bakal ditampilkeun
  • Anggo paréntahna Ctrl sareng sakaligus pencét hurup F, mesin pencari bakal dibuka sareng anjeun bakal nempatkeun didinya “jpg”, Tina hasil anu disorot warna konéng atanapi oranyeu anu munggaran anjeun tiasa ningali URL poto
  • Salin sareng témpél URL dina tab anyar anjeun bakal kéngingkeun gambar sareng resolusi pangsaéna

Aplikasi pikeun ngundeur poto ti Instagram ka sélulér anjeun

InstaSave

Aplikasi pikeun Unduh Foto ti Instagram ka instasave mobile anjeun

Aplikasi ieu sayogi pikeun pangguna ios, Android, Windows Phone sareng aya versi kanggo Pc.

Sakali aplikasina diunduh, nalika anjeun pertama kali ngaksés éta, éta bakal nanyakeun anjeun aksés data ka akun Instagram anjeun: Ngaran pamaké sareng kecap akses.

Instasave nawiskeun anjeun kamungkinan unduh poto Instagram karesep anjeun, dina kualitas HD, ngaliwatan dua modalitas:

  • Ku milih, nyalin sareng nempelkeun tautan atanapi URL poto dina Instagram kana aplikasi, anu anjeun kéngingkeun ku ngaklik tilu titik dina gigir poto sareng milih pilihan "nyalin URL".

Kami numbu link ieu dina kotak téks Instasave tur anjeun bakal gaduh salin gambar anu disimpen di galeri alat sélulér Anjeun.

  • Pilihan Autosave, anu anjeun tiasa aktipkeun sareng unggal waktos anjeun milih "nyalin URL" gambar bakal disimpen sacara otomatis tanpa anjeun kedah nempelkeun tautan kana kotak Instasave.
Unduh InstaSave

Insta Unduh Pro

Insta Unduh Pro

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa unduh poto-poto sanés anu anjeun resep, nyalin tumbu atanapi tautan gambar, sapertos dina aplikasi sateuacana sareng nempelkeun dina Insta Download Pro, anjeun henteu ngan ukur tiasa nyimpen poto dina galeri anjeun tapi anjeun ogé tiasa bagikeun dina jaringan sosial favorit anjeun sapertos Facebook, Twitter ...

Aplikasi ieu ogé bakal kapaké upami anjeun hoyong repost gambar anu anjeun simpen. Ieu sayogi pikeun alat Telepon Windows.

Gancang disimpen

Aplikasi anu saderhana pisan pikeun ngunduh poto ti mana-mana profil Instagram ku sababaraha léngkah:

Insta Downloader

Aplikasi gratis ieu sareng sayogi Android Éta praktis pisan sareng intuitif sareng ngalebetkeun poto-poto anu anjeun paling resep tina Instagram. Pembaruan anu pangahirna di April 2017 panganyarna bakal tiasa ngamungkinkeun anjeun ngeusiankeun sareng ngabagi poto anjeun dina jaringan sosial sareng janten tandha sora sareng geter.

Aplikasi ieu cukup terang, éta ngan ukur ngeusian sakedik ti 5 MB dina memori anjeun.

Unduh poto instagram sareng 6tag

6tag aplikasi

Kuring parantos nyarios aplikasi ieu sateuacan na kuring ngalebetkeun deui ka dieu kusabab sacara lengkep ogé ngajantenkeun pangguna na unduh poto pangguna instagram.

Anjeun kedah milih poto anu anjeun hoyong simpen, (tilu titik di pojok katuhu handap publikasi) sareng menu opat pilihan anu bakal ditingalikeun, mimiti regram (luhur ka tengah), mairan ka katuhu sareng di handap. pilihan awan sareng panah (dituduhkeun ku panah bungur) sareng milih didinya bakal undeuran poto di galeri anjeun dina albeum anu disebut "gambar".

Easydownloader

Easydownloader

Ieu aplikasi gratis pikeun alat Android Éta bakal ngamungkinkeun anjeun unduh poto anu anjeun pikahoyong ti Instagram, sapertos aplikasi anu sanés pikeun tujuan anu sami, anjeun kedah unduh Easydownloader dina ponsel anjeun sareng nalika anjeun hoyong unduh poto anjeun kedah milih pilihan "nyalin URL" sareng gambar éta bakal disimpen dina galeri alat anjeun

Insave

Aplikasi Insave

aplikasi bebas pikeun pamaké alat Android, dimana anjeun tiasa ngaunduh poto IG, nganggo kualitas HD, sababaraha pangguna ngalaporkeun yén ngandung pariwara anu langkung, ku kituna anjeun kedah netepkeun upami gampang diundeur.

Kalayan éta anjeun ngan ukur asup ka Instagram anjeun tina aplikasi sareng nalika nganggo pilihan "nyalin URL" poto anu anjeun pikahoyong bakal disimpen dina file gambar alat anjeun.

Anjeun oge tiasa download pidio instagram nganggo handphone anjeun, tablet atanapi pc, sanaos henteu nganggo aplikasi wéb

Unduh sadaya poto instagram sareng Grab kanggo Instagram

Grab pikeun Instagram

Di Apple Store aranjeunna parantos ngaleungitkeun jinis aplikasi ieu, panginten kusabab aplikasi anu sanés pikeun ngadamel repost tiasa ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng ngaladénan gambar-gambar Instagram.

Salah sahiji anu masih aya nyaéta InstaGrab atanapi Grab pikeun Instagram, kalayan gampang pisan pikeun ngundeur gambar anu anjeun pikaresepeun pikeun reel anjeun.

Éta tiasa diunduh haratis ka ios sareng sakali dipasang éta diaksés ngalangkungan Instagram.

Ku milih poto anu anjeun hoyong unduh anjeun bakal mendakan pilihan “di pojok katuhu handap layarngabagikeun"Terus"Simpen”, Nyaeta anjeun kedah jaga gambar na dina galeri anjeun.

Kumaha pikeun ngundeur sadaya poto Instagram gancang?

Sanaos anjeun parantos ningali program anu béda anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu, kuring nyarankeun Free Downloader Instagram. Ieu mangrupikeun program dimana anjeun tiasa ngunduh poto Instagram ka PC dina modeu masal, nyaéta, dina cara anu ditambihan sareng sababaraha prosés.

Ngalakukeun gancang ieu langkung épéktip tibatan ngeusian poto ku poto sareng salah sahiji aplikasi anu disebatkeun dina daptar. Nanging, upami anjeun ngagaduhan masalah sareng aplikasi anu disarankeun, Anjeun tiasa ngalakukeun masing-masing.

Aplikasi anu sanés anu nganggo platform Instagram tapi henteu disarankeun ku pamekar aplikasi nyaéta:

  • Unduh Foto Instagram
  • iSave pikeun Instagram
  • Simpen sareng Repost pikeun Instagram
  • InstaSaver
  • iGrabb
  • + Unduh Instagram, Twitter, Tumblr, Vine sareng Facebook

Modeu panggunaan sadayana sasarengan:

Anjeun nyalin URL tina poto Naon anu anjeun badé simpen? anjeun muka aplikasi pikeun diunduh anu anjeun pilih, teras diunduh dina alat anjeun; gambar na diunduh. Teras anjeun tiasa nyandak deui tina galeri anjeun, ngédit sareng ngarobih sakumaha anu anjeun resep sareng ngeusian éta atanapi ngabagiana ka pengikut anjeun sareng kontak jaringan sosial anjeun anu sanés.

Upami anjeun milih salah sahiji aplikasi ieu kuring nyarankeun yén anjeun pariksa rating dipasihkeun ku pangguna anu sanés sateuacan diunduh kana ponsel anjeun.

hormat poto hak cipta

Penting pisan:

Ayeuna anjeun parantos ngawaler patarosan "kumaha ngahémat poto instagram kuring", penting pikeun émut pikeun masihan kiridit ka panulis gambar anu anjeun simpen atanapi repost, pikeun nyegah hukuman sareng kasulitan, henteu ngan ukur di masarakat Instagram, ieu berlaku pikeun Sadaya gambar sareng sadayana wéb.

Upami anjeun terang cara sanésna anu mana waé kumaha cara ngundeur poto ti Instagram punten mairan sareng upami anjeun resep eusi bagikeun Kalayan réréncangan anjeun sareng jaringan anjeun.

Upami anjeun gaduh perhatian sareng saran kuring bakal resep maca anjeun!

[alat] [countdown id = »1524133638 ″ dulur =» 70 ″ format = »dHMS» serverSync = »palsu» alwaysExpire = »palsu» compact = »palsu» tickInterval = »1 ″ counter =» dugi ka »template =» minimal » kadaluarsa = »Insta4Tn (1PV» dugi ka = »07,19,2019,16,53 ″] [/ alat]

[no_announcements_b30]